eidikos33 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 13 λεπτά πριν, takoulou είπε Ειδες αυτο που σου ειπα... Κατι ξερω... Εκτος και εχεις κανενα γνωστο μπορεις να κανεις δουλεια... Που κατάντησαμε... Όταν θα φύγουν όλοι από την ΔΕΗ να δεις πως θα τρέχουν ..
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, eidikos33 είπε Που κατάντησαμε... Όταν θα φύγουν όλοι από την ΔΕΗ να δεις πως θα τρέχουν .. Η ΔΕΗ δεν εχει σχεση με την καταμετριση .Για ολους είναι ο ΔΕΔΔΗΕ. 1
takoulou Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Η Δεδδηε δεν εχει προβλημα με τις καταμετρησεις... Εκτος απο περιοχες που ειναι πολυ δυσκολες για πολλες συνθηκες... Περναει καθε τεσσερεις μηνες.. Οφειλει οι παροχες να μην προβλημα...Κλειδεμενες κτλ..( Ετσι και αλλιως ειναι μνημονιακη υποχρεωση η Δεη να εχει το 49,99 των πελατων... Τωρα εχει γυρω στο 80%..) Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2019 από takoulou
adsl2+ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 41 λεπτά πριν, eidikos33 είπε Eμενα που είναι του 1958 δεν τον αλλάζουν πόσες φορές έχω πάει και τίποτα... Μήπως να ζητήσω να μου μεταφέρουν το ρολόι εκτός σπιτιού επειδή αυτή την στιγμή είναι μέσα και έχω θέμα και με την καταμέτρηση όταν λείπω από το σπίτι? Ζήτησα να μου μεταφέρουν τους μετρητές έξω και είπαν υπομονή σε λίγο καιρό θα μετρούν με τηλεμετρία βάζοντας νέους μετρητές , για μεταφορά θέλει νέο χαρτί ηλεκτρολόγου και ας μην έχει ληξει το προηγούμενο
takoulou Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Ναι... Το σε λιγο καιρο εννοουν για μετα απο 5 χρονια... Νωριτερα δεν υπαρχει... Πολυ δυσκολο να γινει... Δεν υπαρχουν μετρητες και το αναλογο τεχνικο προσωπικο... Σου ειπαν και το κοστος μεταφορας για να βγαλεις εξω τον μετρητη;;
AristidisZ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 20 ώρες πριν, TsaiVounou είπε Καλησπέρα σε όλους & Καλή Χρονιά ! Έχω μερικές απορίες, εάν γνωρίζει κάποιος: 1) Τι μπορούμε να κάνουμε σε περίπτωση που μάς έρθει λογαριασμός ΔΕΗ (η ΔΕΗ είναι ο πάροχός μου) με υπερβολικό αριθμό καναλωθεισών kwh που - μετά βεβαιότητος - δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα ? Συγκεκριμένως, αν και εδώ και μήνες ζω μόνο εγώ στο διαμέρισμά μου, μού έρχονται περίπου 900khw στον Εκκαθαριστικό 4μήνου όπως όταν διέμενε ακόμη ένα άτομο μαζί μου και ο φούρνος, ο θερμοσίφωνας κτλ έκαιγαν σχεδόν καθημερινώς (δηλ. περίπου το 2πλάσιο απ' ό,τι τώρα). Έλεγξα και δεν υπάρχει Διαρροή. Επίσης, μένω στην πολυκατοικία πάρα πολλά χρόνια και το ενδεχόμενο ρευματοκλοπής από γείτονα θα το χαρακτήριζα απίθανο. 2) Η ΔΕΔΔΗΕ είναι στάνταρ και αυτή σχετίζεται με την Καταμέτρηση ανεξαρτήτως παρόχου (δηλ. δεν την γλιτώνεις) ? 3) Έχει νόημα να αλλάξω ρολόι (είναι παμπάλαιο) και να βάλω Ηλεκτρονικό πχ ? 4) Είναι φυσιολογικό ο Έναντι να αναγράφει καταναλωθείσες kwh ? Προ ολίγων εβδομάδων πλήρωσα τον Εκκαθαριστικό (εμπρόθεσμα & χωρίς προηγούμενα χρωστούμενα) που ανέγραφε 900khw και μού ήρθε προ ημερών ο Έναντι στα ίδια σχεδόν λεφτά αναγράφοντας κατανάλωση 830 khw.. Καταρχήν οι 900 kWh δεν είναι καμιά υπερβολική κατανάλωση... Εφόσον ξέρεις ότι δεν υπάρχει διαρροή, γιατί δε κάνεις εσύ έναν έλεγχο στο ρολόι σου ανά βδομάδα να δεις τι καις για να έχεις μια εικόνα ;
TsaiVounou Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) *Βασικά, το πιο ουσιαστικό ζήτημα είναι το 4ο: μού ήρθε ο Έναντι (που αφορά το 2μηνο 29/10 - 26/12) και αναφέρει πλήθος (καταναλωθεισών) kwh -> 1η φορά το βλέπω αυτό σε Έναντι !! Επίσης, αναφέρει ότι κατανάλωσα περίπου όσες khw και το προηγούμενο 4μηνο (28/06 - 28/10) που μού ήρθε ο Εκκαθαριστικός 4μήνου (περίπου 900khw) ! Στέκει λογικώς αυτό το πράγμα ?? Δεν μπορώ να βγάλω και τηλ. γραμμή (ΔΕΔΔΗΕ 11500) για διευκρινίσεις.. (Επίσης, τόσο ο Έναντι όσο και ο Εκκαθαριστικός αναγράφουν Επόμενη Καταμέτρηση τέλος Φεβρουαρίου) Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2019 από TsaiVounou
k_w_t Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, TsaiVounou είπε *Βασικά, το πιο ουσιαστικό ζήτημα είναι το 4ο: μού ήρθε ο Έναντι (που αφορά το 2μηνο 29/10 - 26/12) και αναφέρει πλήθος (καταναλωθεισών) kwh -> 1η φορά το βλέπω αυτό σε Έναντι !! Επίσης, αναφέρει ότι κατανάλωσα περίπου όσες khw και το προηγούμενο 4μηνο (28/06 - 28/10) που μού ήρθε ο Εκκαθαριστικός 4μήνου (περίπου 900khw) ! Στέκει λογικώς αυτό το πράγμα ?? Δεν μπορώ να βγάλω και τηλ. γραμμή (ΔΕΔΔΗΕ 11500) για διευκρινίσεις.. (Επίσης, τόσο ο Έναντι όσο και ο Εκκαθαριστικός αναγράφουν Επόμενη Καταμέτρηση τέλος Φεβρουαρίου) Ακριβως το ιδιο επαθα και εγω ... 580€ εναντι μηνιαιος με τελευταιο εκκαθαριστικο τετραμηνου 680€ Μολις μιλησα με 11500 (ΔΕΔΔΗΕ) .. μου ειπαν οτι δεν ειναι δικη τους εκτιμηση αλλα της ΔΕΗ.. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2019 από k_w_t
TsaiVounou Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, k_w_t είπε Ακριβως το ιδιο επαθα και εγω ... 580€ εναντι μηνιαιος με τελευταιο εκκαθαριστικο τετραμηνου 680€ Μολις μιλησα με 11500 (ΔΕΔΔΗΕ) .. μου ειπαν οτι δεν ειναι δικη τους εκτιμηση αλλα της ΔΕΗ.. Ο εν λόγω Έναντι που σού ήρθε, αναφέρει και ότι κατανάλωσες τάδε khw ?? Στην περίπτωσή μου, δεν καταλαβαίνω καν πώς έβαλαν καταναλωθείσες kwh αφού - όπως αναγράφουν κιόλας (και στον αμέσως προηγούμενο - πιο πρόσφατο Εκκαθαριστικό και στον Έναντι που μόλις μού ήρθε) - η Επόμενη Καταμέτρηση είναι προγραμματισμένη για Φεβρουάριο ! (Btw, από εχθές το 11500 μού βγάζει ότι δεν λειτουργεί λόγω τεχνικού προβλήματος) Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2019 από TsaiVounou
k_w_t Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, TsaiVounou είπε Ο εν λόγω Έναντι που σού ήρθε, αναφέρει και ότι κατανάλωσες τάδε khw ?? Στην περίπτωσή μου, δεν καταλαβαίνω καν πώς έβαλαν καταναλωθείσες kwh αφού - όπως αναγράφουν κιόλας - η Επόμενη Καταμέτρηση ήταν - είναι προγραμματισμένη για Φεβρουάριο ! Μου ειχαν βαλει οτι εκανα καταναλωση 25/10 εως 24/12 2490kw . Κατεβηκα σημερα και πηρα ενδειξη απο τον μετρητη και ειναι 2050kw Μιλαμε για 450kw λιγοτερες και 10 μερες αργοτερα.. Τους το ειπα και μου ειπαν οτι δεν ειναι αρμοδιοι στην ΔΕΔΔΗΕ αλλα μονο για λαθος σε πραγματικες μετρησεις. Να ξαναμιλησω με την ΔΕΗ και γενικα με στελνουν απο τον Άννα στον Καϊαφα
SB_1957 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 38 λεπτά πριν, k_w_t είπε Ακριβως το ιδιο επαθα και εγω ... 580€ εναντι μηνιαιος με τελευταιο εκκαθαριστικο τετραμηνου 680€ Μολις μιλησα με 11500 (ΔΕΔΔΗΕ) .. μου ειπαν οτι δεν ειναι δικη τους εκτιμηση αλλα της ΔΕΗ.. Σε παρόμοιο πρόβλημα που είχα πριν 3-4 χρόνια πήρα τηλέφωνο στη ΔΕΗ της περιοχής που ανήκει το ακίνητο. Το τηλέφωνο υπάρχει στον λογαριασμό κάτω από το τηλέφωνο του ΔΕΔΗΗΕ. Μου ζήτησαν να τους πω την ένδειξη του μετρητή και μου είπαν να μην τον πληρώσω και να περιμένω να έρθει ο λογαριασμός που θα μου έστελναν. Και όντως μου έστειλαν άλλο λογαριασμό που ήταν πιστωτικός καθώς οι προηγούμενοι είχαν υπερβολικά ποσά και μονάδες που δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματική κατανάλωση.
liakjim Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 9 λεπτά πριν, k_w_t είπε Μου ειχαν βαλει οτι εκανα καταναλωση 25/10 εως 24/12 2490kw . Κατεβηκα σημερα και πηρα ενδειξη απο τον μετρητη και ειναι 2050kw Μιλαμε για 450kw λιγοτερες και 10 μερες αργοτερα.. Τους το ειπα και μου ειπαν οτι δεν ειναι αρμοδιοι στην ΔΕΔΔΗΕ αλλα μονο για λαθος σε πραγματικες μετρησεις. Να ξαναμιλησω με την ΔΕΗ και γενικα με στελνουν απο τον Άννα στον Καϊαφα To 2050 που λες είναι η διαφορά έτσι;
TsaiVounou Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, k_w_t είπε Μου ειχαν βαλει οτι εκανα καταναλωση 25/10 εως 24/12 2490kw . Κατεβηκα σημερα και πηρα ενδειξη απο τον μετρητη και ειναι 2050kw Μιλαμε για 450kw λιγοτερες και 10 μερες αργοτερα.. Τους το ειπα και μου ειπαν οτι δεν ειναι αρμοδιοι στην ΔΕΔΔΗΕ αλλα μονο για λαθος σε πραγματικες μετρησεις. Να ξαναμιλησω με την ΔΕΗ και γενικα με στελνουν απο τον Άννα στον Καϊαφα Λολ ! Δηλ. αυτό τί είναι ? Λάθος σε "φανταστικές" μετρήσεις ? Επίσης, ο Έναντι - γι' αυτό και λέγεται Έναντι - δεν σχετίζεται με Καταμέτρηση αλλά με εκτίμηση βάσει παρελθουσών καταναλώσεων νομίζω.. Έχω την αίσθηση ότι τα έχουν μπλέξει με την Καταμέτρηση.. Από ' δω και πέρα, πάντως, θα τα τσεκάρω όλα & θα τηρώ Αποδεικτικά..
AristidisZ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, TsaiVounou είπε Λολ ! Δηλ. αυτό τί είναι ? Λάθος σε "φανταστικές" μετρήσεις ? Επίσης, ο Έναντι - γι' αυτό και λέγεται Έναντι - δεν σχετίζεται με Καταμέτρηση αλλά με εκτίμηση βάσει παρελθουσών καταναλώσεων νομίζω.. Έχω την αίσθηση ότι τα έχουν μπλέξει με την Καταμέτρηση.. Από ' δω και πέρα, πάντως, θα τα τσεκάρω όλα & θα τηρώ Αποδεικτικά.. Mπορείς απλά να συμπληρώνεις την κατανάλωση διμήνου μόνος σου εσύ για να βγαίνουν πιο ρεαλιστικά νούμερα
k_w_t Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, TsaiVounou είπε Λολ ! Δηλ. αυτό τί είναι ? Λάθος σε "φανταστικές" μετρήσεις ? Επίσης, ο Έναντι - γι' αυτό και λέγεται Έναντι - δεν σχετίζεται με Καταμέτρηση αλλά με εκτίμηση βάσει παρελθουσών καταναλώσεων νομίζω.. Έχω την αίσθηση ότι τα έχουν μπλέξει με την Καταμέτρηση.. Από ' δω και πέρα, πάντως, θα τα τσεκάρω όλα & θα τηρώ Αποδεικτικά.. Εχουν κανει μια μεγαλη αλλαγη στην ΔΕΗ.. Μεχρι προτινως εστελναν ενα λογαριασμο και ελεγε πχ 300€ Εναντι καταναλωσης και τιποτα αλλο. Τωρα βαζουν μια εκτιμηση καταναλωσης και στελνουν κανονικο λογαριασμο με ολα τα καλουδια του μεσα... (ΔΕΔΔΗΕ,ΑΔΜΗΕ,ΥΚΩ ΕΤΜΕΑΡ κτλ) Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2019 από k_w_t
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα