Denexts3anadei Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Είμαι συνδικαιουχος σε τραπεζικό λογαριασμό. Γινεται να αποσυνδεθω χωρίς την δική του συγκατάθεση του δικαιούχου; πώς;
SB_1957 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Νομίζω ότι μόνο η τράπεζα μπορεί να σου απαντήσει σε αυτό που ρωτάς.
adsl2+ Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 33 λεπτά πριν, Denexts3anadei είπε Είμαι συνδικαιουχος σε τραπεζικό λογαριασμό. Γινεται να αποσυνδεθω χωρίς την δική του συγκατάθεση του δικαιούχου; πώς; Πρέπει να είναι παρόντες όλοι οι συνδικαιούχοι κοινού λογαριασμού 1
TechnoState Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) ... προσθήκη ή αποχώρηση συνδικαιούχου γίνεται μόνο με ταυτόχρονη παρουσία όλων των υφιστάμενων. Διαγραφή λογαριασμού (εφόσον έχει μηδενιστεί μαζί με τυχόν μη δεδουλευμενους τόκους) επιτρέπεται με παρουσία ενός κ μόνο δικαιούχου (όχι κατ ανάγκη κυριου δικαιούχου). Σε περίπτωση θανάτου, υπάρχει άλλη διαδικασία, περιέχει κόστος κ χρόνο κ το νομικό τμήμα (με προσκόμιση απαραίτητων δικαιολογητικών) επιβάλει απόδοση κληρονομιάς βάσει τρέχουσας νομοθεσίας. (Με απευθείας ανάληψη η μεταφορές σε λογ/σμους των δικαιούχων, ανάλογα την περίπτωση) Τα παραπάνω περιγράφονται στα έντυπα "συστηθηκατε" "γενικοι συναλλακτικοι οροι" και "έναρξη σχέσης" τα οποία πρέπει να τηρούνται απο τραπ. ιδρύματα, ενυπόγραφα-ψηφιοποιημενα, σε κάθε άνοιγμα νέου λογ/σμου η μεταβολή σε ήδη υπάρχον καθώς επίσης κ σε ενημερωτικά έντυπα σε εμφανή σημεία, κατόπιν οδηγίας Τραπ. Ελλάδος, ελλείψει/απουσία των οποίων επιφέρει τσουχτερά πρόστιμα. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2019 από TechnoState
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, Denexts3anadei είπε Είμαι συνδικαιουχος σε τραπεζικό λογαριασμό. Γινεται να αποσυνδεθω χωρίς την δική του συγκατάθεση του δικαιούχου; πώς; για κάθε αλλαγή σε λογαριασμό, πρέπει να είναι παρόντες και οι δυο δικαιούχοι και να υπάρχει ρητή συναίνεσή τους.
marmagia Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πως το σκέφτεσαι θα ανοίγεις ξεχωριστό topic μέχρι να πάρεις απάντηση που να σου αρέσει; για να τελειώνουμε γιατί όπως το βλέπω θα ανοίξεις και τρίτο τοπικ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. σαν συνδικαιούχος ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ οι γονείς σου έχουν να χάσουν όχι εσυ αφού έχεις πρόσβαση στα χρήματα τους. Για οποιαδήποτε άλλη τραπεζική πράξη (δάνειο, κάρτα κλπ) δεν παίζει κανένα ρόλο αν είσαι συνδικαιούχος η όχι. Δεν σχετίζεται το ένα με το άλλο. Αν μεν θέλει κάποιος να βγάλει κάρτα η σχέση είναι μεταξύ αυτού και της τράπεζας. Αν από την άλλη θέλει δάνειο επίσης η συμφωνία είναι μεταξύ φυσικού προσώπου και τράπεζας. Εγγυητής δε μπαίνεις εν αγνοία σου. Παντως επειδή ως γνωστόν είμαι κακός άνθρωπος και το κάρμα μου καταστρέφεται μέρα με την μέρα. Μήπως να ξανασκεφτοσουν την «σόλο οικονομική καριέρα»; Δυο τοπικ τώρα προσπαθούμε να εξηγήσουμε κάποια βασικά πράγματα και συνεχίζεις να ρωτάς τα ίδια πράγματα και όπως φαίνεται από το πρώτο θέμα που άνοιξες να έχεις βασική άγνοια ακόμα και του πως δουλεύει ένας τραπεζικός λογαριασμός (δεν μπορώ να εξηγήσω αλλιώς την φράση Quote Έχω τραπεζικό λογαριασμό στο όνομά μου, ωστόσο αν έχω καταλάβει καλά, είναι κάτι σαν λογαριασμός στον λογαριασμό του πατέρα μου Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2019 από marmagia 2 1
Diskimpex Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Ζητανε και νεα χαρτια για που μενεις ,εκκαθαριστικο κλπ
Denexts3anadei Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, marmagia είπε Πως το σκέφτεσαι θα ανοίγεις ξεχωριστό topic μέχρι να πάρεις απάντηση που να σου αρέσει; για να τελειώνουμε γιατί όπως το βλέπω θα ανοίξεις και τρίτο τοπικ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. σαν συνδικαιούχος ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ οι γονείς σου έχουν να χάσουν όχι εσυ αφού έχεις πρόσβαση στα χρήματα τους. Για οποιαδήποτε άλλη τραπεζική πράξη (δάνειο, κάρτα κλπ) δεν παίζει κανένα ρόλο αν είσαι συνδικαιούχος η όχι. Δεν σχετίζεται το ένα με το άλλο. Αν μεν θέλει κάποιος να βγάλει κάρτα η σχέση είναι μεταξύ αυτού και της τράπεζας. Αν από την άλλη θέλει δάνειο επίσης η συμφωνία είναι μεταξύ φυσικού προσώπου και τράπεζας. Εγγυητής δε μπαίνεις εν αγνοία σου. Παντως επειδή ως γνωστόν είμαι κακός άνθρωπος και το κάρμα μου καταστρέφεται μέρα με την μέρα. Μήπως να ξανασκεφτοσουν την «σόλο οικονομική καριέρα»; Δυο τοπικ τώρα προσπαθούμε να εξηγήσουμε κάποια βασικά πράγματα και συνεχίζεις να ρωτάς τα ίδια πράγματα και όπως φαίνεται από το πρώτο θέμα που άνοιξες να έχεις βασική άγνοια ακόμα και του πως δουλεύει ένας τραπεζικός λογαριασμός (δεν μπορώ να εξηγήσω αλλιώς την φράση Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα