Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλή χρονιά να έχουμε! θα ήθελα την βοήθεια σας, μου ηρθε ενα tablet χαλασμένο και θα το επιστρεψω στην Κινα βαρους 1kg περιπου.. αυτό που θα ήθελα να μάθω ειναι ποια είναι η πιο φθηνη μεταφορική εταιρεια για να το στειλω πισω στην Κινα; 

Στα ελτα μου το βγαζει με tracking στα 29 που μου φαίνονται πολλά 

Ευχαριστώ 

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, michael150583 είπε

Καλησπέρα και καλή χρονιά να έχουμε! θα ήθελα την βοήθεια σας, μου ηρθε ενα tablet χαλασμένο και θα το επιστρεψω στην Κινα βαρους 1kg περιπου.. αυτό που θα ήθελα να μάθω ειναι ποια είναι η πιο φθηνη μεταφορική εταιρεια για να το στειλω πισω στην Κινα; 

Στα ελτα μου το βγαζει με tracking στα 29 που μου φαίνονται πολλά 

Ευχαριστώ 

Ενημέρωσες σχετικά το Bangood και τον πωλητή?

Το Bangood έχει εγγύηση DOA 7 ημερών.

Ακολούθησες τη διαδικασία που περιγράφεται στο σάιτ?

Αν όντως ήταν χαλασμένο ζητάς ή επιστροφή χρημάτων ή να σου στείλουν άλλο.

Σε περίπτωση που σου ζητηθεί να το επιστρέψεις σου πληρώνουν τα έξοδα αποστολής.

Δημοσ.

μου είπαν οτι θα πληρώσουν τα μεταφορικά επιστροφης σωστά όπως λες απλά μου ζητησαν την πιο φθηνη μεταφορικη με tracking. Στο site των Ελτα μου βγαζει 27 ευρώ και μου φανηκαν πολλά 

• Moderators
Δημοσ.
2 ώρες πριν, michael150583 είπε

μου είπαν οτι θα πληρώσουν τα μεταφορικά επιστροφης σωστά όπως λες απλά μου ζητησαν την πιο φθηνη μεταφορικη με tracking. Στο site των Ελτα μου βγαζει 27 ευρώ και μου φανηκαν πολλά 

Πρόσεχε λίγο στο θέμα αυτό και ψάξε γιατί πολλές φορές προϊόντα με μπαταρία στα γυρνάνε πίσω

Δημοσ.

ΕΛΤΑ είναι το φθηνότερο δεν υπάρχει πιο οικονομική λύση. Μόνο με την μπαταρία μην έχεις θέμα και στο γυρίσουν πίσω αλλά δεν νομίζω. Φυσικά ρώτα για να είσαι σίγουρος.

Δημοσ.

Θα το στείλεις ως γραμμα και όχι ως πακέτο αλλά θα αργήσει πολλές μέρες ...αφού δεν πληρώνεις εσύ τα μεταφορικά γιατί δεν το στέλνεις με elta courier σε λιγότερο από 7 μέρες θα είναι στην Κίνα...31 ευρώ... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...