Προς το περιεχόμενο

SMS Απο 5 ψηφιο 54006


darkef

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας και Καλη χρονια,

λοιπον εκει που καθομαι και σερφαρω στον υπολογιστη, μου ερχεται το εξης μηνυμα

Αναφορά σε κείμενο

 

O KΩΔIKOΣ PIN EINAI: 6818 THΛEΦΩNO:2111881788 ΠAPOXOΣ: PAYDASH.XPEΩΣH:2.08EYPΩx3SMS=6.24EYPΩ/EBΔ. ΣYN TYXON TEΛH KINHTHΣ.ΣYNΔPOMHTIKH YΠHPEΣIA SWITCH2MOB


 

Λεω νταξει καποιος προσπαθησε να χρησιμοποιησει το νουμερο μου σε καποια σελιδα, αλλα αφου ζηταει Pin δεν θα γινει κατι. Να που ακολουθει στο καπακι μηνυμα,

Αναφορά σε κείμενο

KAΛΩΣHΛΘEΣ ΣTH SWITCH2MOB!PAYDASH THΛ:2111881788 XPEΩΣH:2.08EYPΩx3SMS=6.24EYPΩ/EBΔ TYXON TEΛH KINHTHΣ ΔIAΓP: STOP GO ΣTO 54006 ΣYNΔPOMHTIKH YΠHPEΣIA

Προφανως χρεωθηκα 6 ευρω χωιρς λογο.

Εστειλα το STOP χχωρις να χασω χρονο.

Αναφορά σε κείμενο

ΔΩPEAN MHNYMA: H ΔIAΓPAΦH ΣOY AΠO THN YΠHPEΣIA SWITCH2MOB EXEI OΛOKΛHPΩΘEI! EYXAPIΣTOYME. THΛ: 2111881788

Να επισημανω πως εχω δυο νουμερα και το νουμερο αυτο δεν το χρησιμοποιω για τπτ εδω και ενα χρονο μονο ανανεωση του κανω και αντε κανενα deals4you.

Και δεν ειχα γραφτει πουθενα μα πουθενα.

Τωρα μου φαινεται περιεργο ολο αυτο πως εγινε καθως και το οτι ενω ζηταγε καποιο Pin ολα προχωρησαν κανονικα. Περα απο την φραγη που θα την κανω αμεσα αυριο γνωριζεται τι αλλο μπορει να γινει με τους απατεωνες για να μην ξανα γινει σε ακνενα αυτη η βλακεια, καμια αναφορα στην προστασια καταναλωτη μπορει να γινει;

 
 
  • Like 1
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καταγγελία στην ΕΕΤΤ και τηλέφωνο στον πάροχο για διαμαρτυρία. Το δεύτερο θα φέρει αποτέλεσμα μόνο αν κάνεις και το πρώτο. Μου συνέβη το ίδιο το καλοκαίρι που μας πέρασε. Ο πάροχος θα προσπαθήσει να σε βγάλει τρελό, μη μασήσεις.. Στην περίπτωση μου, μου επεστράφη το ποσό εις διπλούν.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παρε τον παροχο σου και ζητα φραγή στα 5ψηφια.

Πρεπει να το κανεις,ζουγκλα με αυτα τα νούμερα.

Οχι μονο σε εσενα αλλα και σε γνωστούς κ γονείς που ειναι μεγαλοι σε ηλικία και δε θα πάρουν χαμπάρι.

  • Like 4
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, tinapo είπε

Πως μπορεί να γίνει;

Αποκλεισμός αριθμού.

Και στα SMS βάλε το Textra

Επεξ/σία από saruman123
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παλιότερα είχε το ίδιο θέμα οικογενειακό μου πρόσωπο και πήρα τηλ στον πάροχο στην εξυπηρέτηση και τους είπα ότι δέχομαι κλήσεις από τέτοιους αριθμούς αλλα και μυνήματα από κάτι άσχετα νούμερα (για διαγωνισμούς και βλακείες). Με έβαλε σε αναμονή 3 με 5 λεπτά αφού πήρε τα στοιχεία και μου τα μπλόκαρε όλα... Συγκεκριμένα μου είχε πει ότι "οι τάδε αριθμοί αποσυνδέθηκαν απ τον αριθμό του καρτοκινητού σας". Απο τοτε δεν ξανά δέχτηκε ουτε μήνυμα ουτε κλήση πότε ως σήμερα. 

*Η Vodafone ήταν ο πάροχος στην περίπτωσή μου, πληροφοριακά. 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε αντίστοιχη περίπτωση η εταιρεία πολυμεσικής πληροφόρησης μου πίστωσε τα χρήματα σε λογαριασμό μου μετά από μέιλ που τους έστειλα.Δε χρειάστηκε να απευθυνθώ στην ΕΕΤΤ.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στην περίπτωση μου ήρθα άμεσα σε επικοινωνία με την what's up στο Facebook. 

Με κατεύθυναν σε live chat με την cosmote.

Εκεί τους ανέφερα τι συνεβη και τους είπα να τα μπλοκάρουν όλα τα  5 ψηφία εκτός από deals for you της cosmote και ένα άλλο 5 ψηφίο.

Επίσης ανέφεραν ότι επειδή είμαι "πιστος" πελάτης θα με πιστώσεων με τα χρήματα που μου φάγε ο 5 ψηφιος. Να σημειώσω ότι προηγουμενως τους είχα είπα ότι θα προχωρήσω σε καταγγελία στο ΕΕΤΤ μετά τη φραγή.

Το οποίο και θα κάνω μέσω της σελίδας της ΕΕΤΤ.

Άντε γεμίσαμε με απάτες και δεν γίνεται κάτι.

 

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΠΑΙΔΙΑ εγω εκανα την καταγγελια στο site που ειχα δει καπου εδω στο ινσομνια, και τελικα μου επεστρεψαν στην καρτα μου 25 ευρω!!! Επισης η κοσμοτε μου εστειλε και γραμμα στο σπιτι! Εκει μου γραφει οτι ειχα γραφει συνδρομητης καπου και αλλα τετοια (εγω ποτε δεν απαντησα στα 5ψηφια νουμερα)

Να το κανετε ολοι και θα παρετε τα χαμενα λεφτα πισω!!! 

Επεξ/σία από sezebo
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 μήνες μετά...
Στις 2/1/2019 στις 11:14 ΜΜ, Alexandros7474 είπε

Κάπου το δηλώσεις . Θυμίσου που 

αυτό δεν σημαίνει οτι επειδή κάπου κάποτε δηλώσαμε κάποιο κινητό, κάποιοι έχουν το δικαίωμα να μας χρεώσουν όποτε τους καπνίσει.

Και εγώ ένα μεσημέρι που κοιμόμουν, ξυπνάω από ειδοποίηση SMS που έλεγε 

Στις 2/1/2019 στις 11:09 ΜΜ, darkef είπε

O KΩΔIKOΣ PIN EINAI: 6818 THΛEΦΩNO:2111881788 ΠAPOXOΣ: PAYDASH.XPEΩΣH:2.08EYPΩx3SMS=6.24EYPΩ/EBΔ. ΣYN TYXON TEΛH KINHTHΣ.ΣYNΔPOMHTIKH YΠHPEΣIA

απλά άλλαζε το pin. δεν έστειλα καν "STOP" από το φόβο να μην χρεωθώ, μπλόκαρα από εφαρμογή το 59003 και γύρισα από την άλλη να ξανακοιμηθώ,

Μετά από 3 μέρες μου ήρθε ειδοποίηση από την Cosmote οτι το υπόλοιπό μου είναι κάτω από ένα ευρώ (έχω καρτοκινητό) και νέο Sms από την Paydash αυτή τη φορά από το 59006 που με "καλωσόριζε" στο παιχνίδι της αφαιρώντας 2,08 από το μικρό υπόλοιπο που είχα. Πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών της Paydash και μου είπαν ακριβώς το ίδια του τύπου "κάπου το δήλωσες" και όταν άρχισα να αγριεύω και ζήτησα να μάθω πότε και πού τους έδωσα τον αριθμό του κινητού μου, μου έδωσαν κάποιο mail να ζητήσω επιστροφή χρημάτων. 

Στο mail που έστειλα μου απάντησαν οτι μου έδωσαν περιθώριο 3 ημερών για να αποδεχθώ την χρέωση και οτι η χρέωση έγινε μόνο αφού μπήκα σώνει και καλά στο site τους και πληκτρολόγησα τον κωδικό Pin που μου είχαν στείλει στο πρώτο SMS αλλιώς χρέωση δεν γίνεται!!!! Σημειωτέον οτι το παιχνίδι αφορά κουιζ με δώρο Playstation το οποίο πέρα από το όνομα, δεν ξέρω καν πώς το αγγίζουν,  και όσο για τα sms SMS, έχω να στείλω 10 χρόνια (όχι στην Paydash φυσικά) αφού πλέον έχουμε messenger, viber κλπ Το δούλεμα και η απάτη σε όλο τους το μεγαλείο! 

Όντως επέστρεψαν τα 2,08 ευρώ σε λογαριασμό που τους έστειλα, και ζήτησα να μου στείλουν οτι αποδεικτικά έχουν που να αφορά την επίσκεψή μου σε σελίδα ή εφαρμογή τους. Θα το έκαναν λέει μόλις τους τα στείλει το τεχνικό τμήμα, Έχει περάσει πάνω από μήνας και δεν μου έστειλαν απολύτως τίποτα (ο νόμος περί προσωπικών δεδομένων ορίζει 15 μέρες αλλιώς γίνεται καταγγελία) επειδή προφανώς δεν έχουν και τίποτα να στείλουν.

Μόλις έχω χρόνο θα δημοσιεύσω τα mail που ανταλλάξαμε. Απλά πρόκειται περί κομπίνας. Οι περισσότεροι που πέφτουν θύμα σταματάνε στο "STOP" και λένε "ελα μωρέ σιγά μην κάνω φασαρία για 2,08 ευρώ'. Έτσι όμως κάποιοι άλλοι αισχροκερδούν επειδή εκεί βασίζονται, στο έλα μωρέ για τα 2 ευρώ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...