Προς το περιεχόμενο

synology nas 218/218+

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ArisArts είπε

Έριξα και εγώ μία στο + μπας και αλλάξω το 213 που έχω και ειμαι πολύ ευχαριστημένος.

Δεν πετύχαμε φλουρί , λοττο , λαχείο σιγά μην πετύχουμε και με 30 ευρώ NAS των 300+ :) 

Ειδωμεν ...

Paypal will tell....

Τα πιστωσε τα χρηματα το paypal στον πωλητη?

Εμενα οχι->

12.JPG

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, @topos είπε

Εχεις δικιο, υπηρχε και 3ος πωλητης απο Γερμανια ο οποιος "εξαφανιστηκε" (φαινετε κ στο screenshot που ειχα βαλει).

Καλα δεν τον περιμενω να ερθει, απλα δεν καταλαβαινω τι κερδος εχουν οι πωλητες σε αυτη την περιπτωση..

Μια ερωτηση προς αυτους που εχουν ασχοληθει εκτενεστερα με το ebay->

Ας πουμε οτι η τιμη που ηθελε να το βαλει ηταν 268.80 και ξεχασε το μηδενικο, θα επρεπε να το παραδωσει η θα μπορουσε να το ακυρωσει οταν διαπιστωνε το λαθος του?

Από πρόσφατη εμπειρία επιτρέπει την ακύρωση το eBay αν έχεις κάνει λάθος στην τιμη, φυσικά κ σου επιστρέφει τα χρήματα σου βέβαια. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, @topos είπε

Τα πιστωσε τα χρηματα το paypal στον πωλητη?

Εμενα οχι->

12.JPG

Και μένα pending ειναι η πληρωμή...

image.png.d0aaeba373a41f48fd9f21a262ac53d1.png

Επεξ/σία από ArisArts
Δημοσ.

Το αστείο (και εκνευριστικό ταυτόχρονα) είναι ότι σε αντίστοιχες εξωφθαλμα λάθος περιπτώσεις του Σκρουτζ, οι αγοραστές πάνε και βάζουν αρνητική κριτική στο κατάστημα... Λες και υπάρχει κανείς εκεί έξω που μοιράζει λεφτά.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, vgeorgis είπε

φυσικα και θα ρηξουμε παραγγελια!! δεν φοβομαστε τιποτα δεν ελπιζουμε τιποτα ειναι τσαμπα.

image.png.ed1a7efe4c2723895ea2909723fdf9c1.png

Έτσι τσάμπα ρίχνουν και κάποιοι καταθέσεις σε iPhone που είναι 300€ κάτω από το φυσιολογικό. Μην ρίχνεις το iq σου γιατί νομίζεις ότι θα πάρεις με 10€ κάτι που κάνει 200€. Μειώνεις τον εαυτό σου έτσι. Δεν υπάρχουν μαγικοί πωλητές.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, karaLRS είπε

Έτσι τσάμπα ρίχνουν και κάποιοι καταθέσεις σε iPhone που είναι 300€ κάτω από το φυσιολογικό. Μην ρίχνεις το iq σου γιατί νομίζεις ότι θα πάρεις με 10€ κάτι που κάνει 200€. Μειώνεις τον εαυτό σου έτσι. Δεν υπάρχουν μαγικοί πωλητές.

με την διαφορα οτι εδω μιλαμε για το ebay Και κυριως για το paypal.  ουτε στοιχεια που δεν εχουν δινω ουτε περιτες κινησεις κανω ( one click buy ) ουτε φοβο για τα 26.88 ευρω εχω. και φυσικα δεν περιμενω να παρω μιας και τον DS218 τον πηρα πριν 2 μηνες στα 200 ευρω .

PS. περισοτερη ενεργεια καταναλωνω στο Insomnia Παρα σε αυτην την "Αγορα" 😂

Επεξ/σία από vgeorgis
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, karaLRS είπε

Απ τη στιγμή που 100% θα πιστώσουν τα χρηματα  (καθως γινεται μεσω paypal) εσενα ποιο ακριβώς ειναι το πρόβλημα σου;;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, darklordvader77 είπε

Απ τη στιγμή που 100% θα πιστώσουν τα χρηματα  (καθως γινεται μεσω paypal) εσενα ποιο ακριβώς ειναι το πρόβλημα σου;;

Η κουτοπονηρια

• Like 1
Δημοσ.

Μην εισαστε σιγουροι οτι το paypal πιστωνει παντα το θυμα.Υπαρχουν περιπτωσεις που κανει και αυτο λαθος.Υπαρχει και σχετικο νημα εδω μεσα.Οποτε"φοβου τους δαναους'

Δημοσ.
Μόλις τώρα, karaLRS είπε

Η κουτοπονηρια

ειναι κουτοπονηρος καποιος που παιζει με το 0.1 % για να παρει κατι χωρις να κανει τιποτα και χωρις να του κοστισει τιποτα?  naaahh

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, vgeorgis είπε

με την διαφορα οτι εδω μιλαμε για το ebay Και κυριως για το paypal.  ουτε στοιχεια που δεν εχουν δινω ουτε περιτες κινησεις κανω ( one click buy ) ουτε φοβο για τα 26.88 ευρω εχω. και φυσικα δεν περιμενω να παρω μιας και τον DS218 τον πειρα πριν 2 μηνες στα 200 ευρω .

PS. περισοτερη ενεργεια καταναλωνω στο Insomnia Παρα σε αυτην την "Αγορα" 😂

Γνωρίζω από το 2000 τι είναι eBay και PayPal. Έχω πάνω από 1000 αγορές. Ο χακαρισμενος λογαριασμός τι επιπτώσεις μπορεί να έχει; Άν στο χακαραν εσένα και το PayPal στο έκλεινε; Ή σου ζητάγε τα σπασμένα; 

Γιατί πρέπει να δίνουμε τροφή στα scam και στους λωποδύτες;;

1 ώρα πριν, vgeorgis είπε

ειναι κουτοπονηρος καποιος που παιζει με το 0.1 % για να παρει κατι χωρις να κανει τιποτα και χωρις να του κοστισει τιποτα?  naaahh

Αν θεωρείς ότι έχεις 0.1% να το πάρεις λυπάμαι

Επεξ/σία από matrixxx
αφαιρεση χαρακτηρισμου...
  • Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...