darklordvader77 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, karaLRS είπε Η κουτοπονηρια Αν δεις καποιον να το παρει στα 30€ και να το βάλει αγγελία 200€, μαζι σου.. Aπ τη στιγμή όμως που δε προσφέρεις κάτι στη συζήτηση θα σου λεγα απλά.. deal with it.
vgeorgis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, karaLRS είπε Γνωρίζω από το 2000 τι είναι eBay και PayPal. Έχω πάνω από 1000 αγορές. Ο χακαρισμενος λογαριασμός τι επιπτώσεις μπορεί να έχει; Άν στο χακαραν εσένα και το PayPal στο έκλεινε; Ή σου ζητάγε τα σπασμένα; Γιατί πρέπει να δίνουμε τροφή στα scam και στους λωποδύτες;; δεν ειμαι αντιθετος σε οτι λες. αλλα κουτοπονηρια δεν ειναι 1
nmamag Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Τελευταια υπαρχουν πολλοι χακαρισμενοι λογαριασμοι ebay . Ηδη περιμενω επιστροφη χρηματων από dispute που ανοιξα για 4-5 goοgle chromecast που παραγγειλα Βλεπω pending payment -κλεψυδρα ( ετσι εκανε και σε μενα) Γιαυτο προσοχη 1
stelios18120 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 34 λεπτά πριν, karaLRS είπε Απογοητευτικές οι μετρήσεις iq και το 2019... Μάλλον το έκαναν παραγγελία ώστε να κάνουν προπόνηση στο dispute μερικοί μετά 😋😋
nvel Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) αφού σας αρέσουν τα βραχυπρόθεσμα άτοκα δάνεια μπορείτε να στέλνετε λεφτά σε μένα και σε ένα μήνα θα τα επιστρέψω, κάνω και δωρεάν ανταλλαγή μηνυμάτων ως πωλητής ή paypal ότι θέλετε για να ενισχύσω την φαντασίωση σας Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2019 από nvel 1
pinakas0 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, @topos είπε Το θεμα ειναι τι θα κερδισουν οι πωλητες εφοσων ειναι μεσω paypal?Φιλοδοξουν μηπως καποιος αγοραστης ξεχασει να κανει dispute? Ειναι και σχετικα δυσκολο αντικειμενο να το αγορασει καποιος που θα ναι "paypal illiterate".. Υ.Γ Εγω προτιμησα τον Γαλλο. Υ.Γ2 Εσενα pinakas0 σου βγαλει "estimated delivery"? Όχι δε γράφει τίποτα. Μπορώ να ακυρώσω τώρα άραγε για να μην κάνω κανα μήνα να πάρω τα λεφτά μου πίσω; ΥΓ Παρόλο που έκανα κι εγώ την αγορά να παραδεχτούμε πως είναι κουτοπονηριά Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2019 από pinakas0
niva97 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν υπάρχει ουτε 1 στα 1000 να στείλουν τιποτα οπότε τζάμπα χάνετει τον χρονο και τα χρήματα σας ακομα καιι αν ξερετε ότι θα σας επιστραφούν από paypal-ebay Είναι χακαρισμένοι λογαριασμοί πωλητών Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2019 από niva97
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Εγω το σημαντικοτερο που παρατηρω εδω και καμια δεκαρια μερες ειναι η τρομερη αυξηση της συχνοτητας στο λαθος στην καταληξη πληθυντικου ενεργητικης που χρησιμοποιειται λες και ειναι ενικος παθητικης φωνης , το οποιο ειναι πλεον παρον περιπου σε καθε θεμα και οχι μονο μια φορα, σε μερικα χτυπαει σαν 230V το ματι 5-10 φορες! Ειναι αξιο επισημανσης - δεν ξερω αν φταιει το κρυο. 5
VonLoutsos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Just now, matrixxx said: Εγω το σημαντικοτερο που παρατηρω εδω και καμια δεκαρια μερες ειναι η τρομερη αυξηση της συχνοτητας στο λαθος στην καταληξη πληθυντικου παθητικης φωνης , το οποιο ειναι πλεον παρον περιπου σε καθε θεμα και οχι μονο μια φορα, σε μερικα χτυπαει σαν 230V το ματι 5-10 φορες! Ειναι αξιο επισημανσης - δεν ξερω αν φταιει το κρυο. Μιλάς με γρίφους γέροντα.
Thanasis159 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Άρχισαν τα άκυρα. Μου ήρθε ήδη mail από eBay ότι ο λογαριασμός είναι compromised και ακυρώθηκε η συναλλαγή. Αναμενόμενο!
mic2mic Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 17 λεπτά πριν, matrixxx είπε Εγω το σημαντικοτερο που παρατηρω εδω και καμια δεκαρια μερες ειναι η τρομερη αυξηση της συχνοτητας στο λαθος στην καταληξη πληθυντικου παθητικης φωνης , το οποιο ειναι πλεον παρον περιπου σε καθε θεμα και οχι μονο μια φορα, σε μερικα χτυπαει σαν 230V το ματι 5-10 φορες! Ειναι αξιο επισημανσης - δεν ξερω αν φταιει το κρυο. Μάλλον ενικού παθητικής φωνής και πληθυντικού ενεργητικής φωνής. Πληθυντικός παθητικής φωνής είναι π.χ. το "χάνονται" - εκεί δεν παρατηρούνται λάθη με την ίδια συχνότητα. Επίσης παρατηρείται έντονα έλλειψη τόνων. 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Χαχα, δεν ειχες αδικο, το διατυπωσα καλυτερα με edit.
niva97 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 33 λεπτά πριν, matrixxx είπε Εγω το σημαντικοτερο που παρατηρω εδω και καμια δεκαρια μερες ειναι η τρομερη αυξηση της συχνοτητας στο λαθος στην καταληξη πληθυντικου ενεργητικης που χρησιμοποιειται λες και ειναι ενικος παθητικης φωνης , το οποιο ειναι πλεον παρον περιπου σε καθε θεμα και οχι μονο μια φορα, σε μερικα χτυπαει σαν 230V το ματι 5-10 φορες! Ειναι αξιο επισημανσης - δεν ξερω αν φταιει το κρυο. Ένα δημοτικο βγαλαμε ρε φιλε !!!!!!!!!!!! Χαχα πλακα κανω καλη Χρονια
Salvation81 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Πιθανο να ειναι χακαρισμενοι λογαριασμοι, να φανε καποιοι τα χρηματα και μετα να τα παρετε απο τα ατομα που οντως εχουν τους λογαριασμους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις