risingsun Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Καλησπερα Ειμαι απο πατρα,υπαρχει καποιος αν ειναι εκει κοντα στην αθηνα να μου παρει ενα εισιτηριο απο tickethouse και να μου το στειλει πατρα? Εχω καλες αξιολογησεις και φυσικα θα ανταλλαξουμε αξιολογηση μετα.Εχει 25ευρω και του τα βαζω στη τραπεζα αν θελει.
Zerg13 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Τι ειναι αυτα που λες φιλε μου. Πληρωνεις κανονικα με καρτα και ερχονται στο mail σου.
risingsun Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 16 ώρες πριν, Zerg13 είπε Τι ειναι αυτα που λες φιλε μου. Πληρωνεις κανονικα με καρτα και ερχονται στο mail σου. Καλημερα.Το γνωριζω αυτο αλλα επειδη συλλεγω τα 'κανονικα' εισιτηρια και οχι τυπου Α4 γι'αυτο ρωταω.
alexx Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα. Εγώ είχα παρει πριν κανα χρόνο και μου ειχαν στειλει τα προτότυπα με κούριερ.
risingsun Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 48 λεπτά πριν, alexx είπε Καλησπέρα. Εγώ είχα παρει πριν κανα χρόνο και μου ειχαν στειλει τα προτότυπα με κούριερ. Εγω τους ειχα παρει περυσι για να μου στειλουν και μου ειπαν οτι δεν γινεται και να πω σε καποιο γνωστο.Τι φαση?
*Kopanos* Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Στην συναυλία θα πας ή θέλεις απλα το χαρτάκι;
risingsun Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, *Kopanos* είπε Στην συναυλία θα πας ή θέλεις απλα το χαρτάκι; Φυσικα θα παω,δε θα δωσω 25 ευρω μονο για το εισιτηριο!
Oscar_Mike Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, risingsun είπε συλλεγω τα 'κανονικα' εισιτηρια και οχι τυπου Α4 οφφτοπικ, αλλά πραγματικά αυτό με τα κωλόχαρτα που δίνει η viva πχ για εισιτήρια, είναι εξοργιστικό, είχα πάρει για Kraftwerk από δαύτους και νόμιζα ότι ήταν απλά η απόδειξη αγοράς "όχι το εισιτήριο είναι" λέει... 2
risingsun Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Oscar_Mike είπε οφφτοπικ, αλλά πραγματικά αυτό με τα κωλόχαρτα που δίνει η viva πχ για εισιτήρια, είναι εξοργιστικό, είχα πάρει για Kraftwerk από δαύτους και νόμιζα ότι ήταν απλά η απόδειξη αγοράς "όχι το εισιτήριο είναι" λέει... Πραγματικα οτι ναναι! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα