Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα

Ειμαι απο πατρα,υπαρχει καποιος αν ειναι εκει κοντα στην αθηνα να μου παρει ενα εισιτηριο απο tickethouse και να μου το στειλει πατρα?

Εχω καλες αξιολογησεις και φυσικα θα ανταλλαξουμε αξιολογηση μετα.Εχει 25ευρω και του τα βαζω στη τραπεζα αν θελει.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Zerg13 είπε

Τι ειναι αυτα που λες φιλε μου. Πληρωνεις κανονικα με καρτα και ερχονται στο mail σου.

Καλημερα.Το γνωριζω αυτο αλλα επειδη συλλεγω τα 'κανονικα' εισιτηρια και οχι τυπου Α4 γι'αυτο ρωταω.

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, alexx είπε

Καλησπέρα. Εγώ είχα παρει πριν κανα χρόνο και μου ειχαν στειλει τα προτότυπα με κούριερ.

Εγω τους ειχα παρει περυσι για να μου στειλουν και μου ειπαν οτι δεν γινεται και να πω σε καποιο γνωστο.Τι φαση?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, *Kopanos* είπε

Στην συναυλία θα πας ή θέλεις απλα το χαρτάκι;

Φυσικα θα παω,δε θα δωσω 25 ευρω μονο για το εισιτηριο!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, risingsun είπε

συλλεγω τα 'κανονικα' εισιτηρια και οχι τυπου Α4

οφφτοπικ, αλλά πραγματικά αυτό με τα κωλόχαρτα που δίνει η viva πχ για εισιτήρια, είναι εξοργιστικό, είχα πάρει για Kraftwerk από δαύτους και νόμιζα ότι ήταν απλά η απόδειξη αγοράς "όχι το εισιτήριο είναι" λέει...

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Oscar_Mike είπε

οφφτοπικ, αλλά πραγματικά αυτό με τα κωλόχαρτα που δίνει η viva πχ για εισιτήρια, είναι εξοργιστικό, είχα πάρει για Kraftwerk από δαύτους και νόμιζα ότι ήταν απλά η απόδειξη αγοράς "όχι το εισιτήριο είναι" λέει...

Πραγματικα οτι ναναι!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...