Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε αγαπητά μέλη! Είμαι μόλις 19 ετών και διαμένω στο εξωτερικό. Το μεγάλος πάθος μου ειναι το θέατρο και ο κινηματογράφος. Απο την ελλαδα έφυγα τα τελευταία χρόνια αλλα θελω να επιστρέψω έστω για να τελειώσω τις θεατρικές σπουδές μου. Στην αναζήτησή λοιπόν καλών σχολών θεάτρου μου εμφανίστηκε η ιδιωτική σχολή Ιασμος. Θα ήθελα την γνώμη σας (όσοι έχετε φοιτήσει εκει η γνωρίζετε) να μου πείτε την άποψη σας για αυτήν την σχολή η να μου προτείνετε κάποια άλλη. Μετα την αποφοίτηση των θεατρικών σπουδών στην ελλαδα υπάρχει η δυνατότητα να ξαναγυρίσει κάποιος στο εξωτερικό; Το πτυχειο αναγνωρίζεται; 

Υ.Γ πολλοί θα μου πείτε να κάτσω εδω που ειμαι όμως θέατρο σε άλλη γλώσσα χωρις να εχω παρει μια γεύση απο την μητρική μου γλώσσα δεν νομίζω να καταφέρω να κανω. 

Ευχαριστω προκαταβολικά:) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το θέατρο στην Ελλάδα θέλει γερό στομάχι και συνεχή αναζήτηση για κίνητρο. Γιατί το κάνω, πως, με ποιους και που, εφόσον πολύ δύσκολα καταφέρνει κάποιος να βιοποριστεί από αυτό. Είναι μια πολύ δύσκολη τέχνη και δεν σε αφήνει ποτέ να ησυχάσεις μέσα σου. Αλλά μάλλον αυτό είναι που προσωπικά εμένα με κινεί. Αν αναφέρεσαι για Αθήνα θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις την τύχη σου στις εισαγωγικές του Εθνικού. Πολύ όμορφη εμπειρία από όλες τις απόψεις και μόνο να κερδίσεις πράγματα έχεις.. Προσωπικά δεν συμπαθώ τον Ίασμο και την δουλειά που κάνει. Στην Αθήνα προτιμώ σχολές όπως Αθηναϊκή σκηνή, Κάρολος Κουν, Πράξη Επτά, Πειραϊκού Συνδέσμου, από άτομα που έχω γνωρίσει και από τις δικές τους εμπειρίες. Το πτυχίο σου (από ιδιωτική σχολή) έχει ισχύ στο εξωτερικό αν και εφόσον επιτύχεις και στις εξετάσεις του υπουργείου πολιτισμού, και δώσεις εξαγωγικές 3 χρόνια μετά, κάτι που θα σε βοηθήσει και η σχολή που θα επιλέξεις καθώς οι περισσότερες έχουν προγράμματα για το υπουργείο. . Γνώμη μου, παίρνεις όλα τα εφόδια από εδώ, τελειώνεις την 3ετή φοίτηση και μετά ψάχνεσαι για έξω. Αν ενδιαφέρεσαι και για άλλες πόλεις, έχω γνώσεις, μπορείς να μου στείλεις μήνυμα για ότι χρειαστείς. Ελπίζω να βοήθησα!

Επεξ/σία από panaras23

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...