Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λίγη βοήθεια ρε παιδιά. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το κινητό και με τρώει να κάνω μια αλλαγή, μετά από έναν χρόνο και βάλε. Αδιαπραγματευτη η Amoled τύπου οθόνη και τα υψηλά dpi (pixel per inch) του κινητου, δεν θέλω μόνο και μόνο για αλλαγή να πάω σε downgrade. Ταβάνι τα 450, δεν με ενδιαφέρει αν θα είναι ούτε μεταχειρισμένο αγγελία ούτε ζελατίνα. Έτσι κι αλλιώς, αν πάρω αγγελία από εδώ θα είναι και τόσα χρόνια έχω μάθει να διαλέγω πωλητές, δεν φοβάμαι. Ευχαριστώ για την βοήθεια εκ των προτέρων. 

Δημοσ.

Μπορείς τότε να πας σε καινούργιο Galaxy S9, πολύ καλή συσκευή overall με μοναδικό μειονέκτημα ίσως την ικανοποιητική/μέτρια μπαταρία (ανάλογα και την χρήση βέβαια).

Μετά μπορείς να πας στο P20 Pro, εξαιρετική κάμερα (βίντεο απλά καλό), μεγάλη μπαταρία και όπου να ναι παίρνει την 9.0 έκδοση του android. 

Χαμηλότερα ίσως κοιτάξεις το Mi 8 αλλά εγώ προσωπικά δεν θα πήγαινα από S8+ σε αυτό. 

Τώρα όσον αφορά μεταχειρισμένα είναι λίγο να βρεις το κατάλληλο deal. Θα έλεγα Galaxy S9+ αλλά όπως βλέπω παίζουν λίγο παραπάνω από αυτά που μπορείς να διαθέσεις. Στην συνέχεια OnePlus αν βρεις κι εκεί κάνα καλό deal με το 6άρι...

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, DarthGRE είπε

Λίγη βοήθεια ρε παιδιά. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το κινητό και με τρώει να κάνω μια αλλαγή, μετά από έναν χρόνο και βάλε. Αδιαπραγματευτη η Amoled τύπου οθόνη και τα υψηλά dpi (pixel per inch) του κινητου, δεν θέλω μόνο και μόνο για αλλαγή να πάω σε downgrade. Ταβάνι τα 450, δεν με ενδιαφέρει αν θα είναι ούτε μεταχειρισμένο αγγελία ούτε ζελατίνα. Έτσι κι αλλιώς, αν πάρω αγγελία από εδώ θα είναι και τόσα χρόνια έχω μάθει να διαλέγω πωλητές, δεν φοβάμαι. Ευχαριστώ για την βοήθεια εκ των προτέρων. 

Απο μένα s9+, note 9,oneplus 6,mate 20 pro

• Like 1
Δημοσ.

Η καλυτερη κινηση ειναι να περιμενεις να παρεις το s10 σε κανα 10μηνο. Αν θελεις ομως να αλλαξεις τωρα παρε s9+ . Η μπαταρια στο απλο s9 δεν φτανει κανει τα επιπεδα του s8+ που εχεις.

Δημοσ.

Και εγω τρωγόμουν να δωσω το s8+ αλλα τελικα μάλλον θα περιμενω την μεγάλη αναβαθμιση που αλλαζει τελείως τη συσκευη και βλέπω. Εαν το αλλαζα πάντως θα πηγαινα στο s9+ η στο one 6

• Like 2
Δημοσ.

Θα βρεις πια χαρακτηριστικά του S8 δεν σε καλύπτουν και θα πάρεις εκείνο το κινητό που τα έχει σε μεγαλύτερο βαθμό και ταυτόχρονα δεν υστερεί του S8 σε κανένα από τα υπόλοιπα! 

Παράδειγμα το S9, τι περισσότερο έχει από το S8 που το θεωρείς τόσο σημαντικό ώστε να αλλάξεις συσκευή;

Αν θες μόνο απλά για αλλαγή, πάρε όποιο κινητό >700 ευρώ σου γυαλίσει στο μάτι ή είναι στην μόδα στα μπαράκια!

• Like 1
Δημοσ.

το καταλαβαινεις οτι η αναβαθμιση μεσα σε μια γενια δεν θα κανει την διαφορα ετσι;

και μαλιστα οταν εχεις ναυαρχιδα της samsung.

(Αν θες μόνο απλά για αλλαγή, πάρε όποιο κινητό >700 ευρώ σου γυαλίσει στο μάτι ή είναι στην μόδα στα μπαράκια!)

ειπε απο πανω ο φιλος και συμφωνω απολυτα.

σε λιγο θα παρεις και το update με το one ui οποτε μια αλλαγη θα την παρεις.

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε μου, κάτσε στα αυγά σου και κάνε υπομονή 2 μήνες μαξ (ίσως λέω και πολύ) και το κινητό σου θα γίνει εντελώς διαφορετικό προς το καλύτερο.

Και σε θέμα ταχύτητας και σε θέμα ομορφιάς (υποκειμενικό αυτό :P )

Αν θες όμως οπωσδήποτε να αλλάξεις, πάρε ένα S9. 

Αν πάλι την παλέψεις και βρεις παραπάνω λεφτά, έφυγες για το plus.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 3/1/2019 στις 11:19 ΜΜ, DarthGRE είπε

Στην θέση σου θα κρατούσα τουλάχιστον ακόμα 1 χρόνο το S8+(Και 2 χρόνια άνετα) και θα έπαιρνα κάτι λίγο ανώτερο πχ S9+ η S10 που θα έχουν πέσει οι τιμές αρκετά.Η ναυαρχίδα κάποιας άλλης εταιρίας,πχ Xiaomi η Huawei.

• Like 3
Δημοσ.

Παίδες σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια, τελικά θα μείνω με το S8+, να πάρω και το 9.0 και το One UI. Για το S9 δεν το συζητάω καν, είναι ολόιδιο κινητό και δεν βρίσκω λόγο. Πιο πολύ προς το Oneplus 6t ή κανένα MiMix 3 εκλινα, αλλά τελικά είπα να κάτσω στα αυγά μου. 

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, DarthGRE είπε

Παίδες σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια, τελικά θα μείνω με το S8+, να πάρω και το 9.0 και το One UI. Για το S9 δεν το συζητάω καν, είναι ολόιδιο κινητό και δεν βρίσκω λόγο. Πιο πολύ προς το Oneplus 6t ή κανένα MiMix 3 εκλινα, αλλά τελικά είπα να κάτσω στα αυγά μου. 

Δεν είναι ολόιδιο αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. 

Πρώην κάτοχος και των 2 εδώ :P  
Θα σ αρέσει πολύ το One UI πάντως. Trust me. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, HateMe είπε

Δεν είναι ολόιδιο αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. 

Πρώην κάτοχος και των 2 εδώ :P  
Θα σ αρέσει πολύ το One UI πάντως. Trust me. 

Πολύ καλή συσκευή το S9 overall (με εξαίρεση τη μέτρια μπαταρία). Ωστόσο ο μόνος λόγος για να πήγαινα σε αυτό θα ήταν ίσως η καλύτερη main κάμερα που έχει. Όσον αφορά τον επεξεργαστή, απ τον 835 στον 845 (+exynos αντίστοιχα) οκκ δεν βλέπεις και καμία διαφορά στην καθημερινή  χρήση εκτός αν είσαι τυπος που κοιτάει αναλυτικά benchmarks, tests κλπ (στα χαρτιά που λέμε), πέρα από αυτά στα του hardware δεν παίζει καμία άλλη ουσιώδης αλλαγή νομίζω. Είμαι ήδη κάτοχος S8 και τα γράφω αυτά βέβαια,  αν είχα άλλη συσκευή θα πήγαινα απευθείας S9/S9+ λογικά... 

Επεξ/σία από Netr0nic

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...