panos4tw Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εχω ενα βαμβακερο μπουφαν χρωματος μπλε με επενδυση σε μια μουντη αποχρωση του πορτοκαλι, το οποιο εχω λιωσει στο φορεμα. Το χρωμα του μπουφαν, κυριως το μπλε, εχει γινει πολυ θαμπο σε αρκετα σημεια. Θελω να συνεχισω να το φοραω, κυριως επειδη ειναι εξαιρετικα ζεστο πανω στο σκουτερ, βολικο, κομψό. Υπαρχει καποιο καταστημα που να αναλαμβανει τη βαφη του μπουφαν και τι θα γίνει με τη διχρωμία; Γνωρίζετε κόστος; Θα προτιμουσα να μην ασχοληθω με DIY. Ιδανικά Αθήνα βόρεια ή κέντρο. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2019 από panos4tw 1
ELTASSOS Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Καθαριστηρια αναλαμβανουν, μπες στο πρωτο της γειτονιας, και ρωτα εγω δεν ξερω στα μερη σου να συστησω. Αν δεν αναλαμβανει , ;:θα σε στειλει αλλου. Συνηθως γραφουν στην ταμπελα βαφες κλπ.
nikosmakos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Το ολο θεμα μου θυμιζει εναν συναδελφο στην δουλεια. Μου λεει εχω ενα μπουφαν Adidas απο το λυκειο τωρα ειναι 35 χρονων, δεν θελει να σπασει φραγκο. Λεω να μου φερεις φωτο απο οταν πηγες στο λυκειο μεχρι τωρα να κανω κολαζ, να το στειλω στην Adidas να κανει διαφημηση δωρεαν, να σου στειλουν ενα καινουργιο δωρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα