Getta Robo Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 25 minutes ago, SB_1957 said: Οι αρμόδιοι για να ανατιδράσουν πρέπει κάποιος να τους ενημερώσει. Δεν μπορούν να βρίσκονται σε κάθε μέτρο πεζοδρομίου και πάρκου για να βλέπουν τι κάνει ο κάθε μ@@@ς. Μα για καταγγελια μιλαω. Και με αστυνομια και οτι θες. Λιγο πολυ ομως ξερουμε πως λειτουργει το δημοσιο.
SB_1957 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, Getta Robo είπε Μα για καταγγελια μιλαω. Και με αστυνομια και οτι θες. Λιγο πολυ ομως ξερουμε πως λειτουργει το δημοσιο. Τότε μάλλον εξαρτάται από τον δήμο. Σε παρόμοια περίπτωση που έκοψαν δέντρο και ειδοποιήθηκε ο δήμος ήρθαν άμεσα. Δεν ξέρω αν τους έβαλαν πρόστιμο, καθώς ο λόγος που έκοψαν το δέντρο ήταν γιατί τους ενοχλούσε το είδος του δέντρου και είχαν ήδη άλλο για να φυτέψουν στη θέση του.
Getta Robo Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Just now, SB_1957 said: Τότε μάλλον εξαρτάται από τον δήμο. Σε παρόμοια περίπτωση που έκοψαν δέντρο και ειδοποιήθηκε ο δήμος ήρθαν άμεσα. Δεν ξέρω αν τους έβαλαν πρόστιμο, καθώς ο λόγος που έκοψαν το δέντρο ήταν γιατί τους ενοχλούσε το είδος του δέντρου και είχαν ήδη άλλο για να φυτέψουν στη θέση του. Το τονιζω. Τυχεροι οσοι εχουν ευσυνειδητους δημαρχους. Της περιοχης μου αδιαφορει πληρως και επισημως για τετοια ζητηματα. 1
talibanakos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Στις 4/1/2019 στις 1:59 ΜΜ, NikosKallithea είπε Παρε τα κλαδια πετατα σε ενα καδο και τέλος η υπόθεση Τραγικη Ελληνικη απαντηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα