Arianos1979 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Γεια σας..εχω το lenovo vibe p1c72 ...το αγορασα απο κινεζικο σαιτ....τον τελευταιο μηνα οταν το εχω σε κατασταση αδρανειας σβηνει μονο του χωρις να ξοδευτει η μπαταρια...επισης δεν δουλευει το δαχτυλικο αποτυπωμα και η δονηση...μποροουμε να βρουμε καποιες πιθανες αιτιες?
saruman123 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Επειδή είναι παλιό ίσως αρχίζει και τα "παίζει". Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι αν μπορείς φυσικά,να το ρουταρης και να του περάσεις κάποια custom rom ώστε να ξαναπάρει λίγο τα πάνω του.
Netr0nic Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Πολλοί αναφέρουν ότι κλείνουν σε τυχαία χρονικά διαστήματα όπως βλέπω (σε vibe shot, κ5 κλπ). Κάποιοι το έλυσαν κάνοντας εγκατάσταση το Lenovo Companion και μετά reset... Άλλοι αναφέρουν ότι δοκίμασαν μέχρι και να ξανά φλασάρουν απ την αρχή το κινητό αλλά δεν είχαν αποτέλεσμα, σε αυτή την περίπτωση ίσως να είναι κάποια αστοχία στο hardware και να χαιρετάει σιγά σιγά (το λέω με επιφύλαξη βέβαια, αν δεν το έχω από κοντά το κινητό σε αυτές τις περιπτώσεις μόνο υποθέσεις μπορώ να κάνω.) Σε κάθε περίπτωση αρχικά κάνε ένα hard reset να δούμε αν εχει βελτιωθεί η κατάσταση... Αν δεν έχεις αποτέλεσμα μπορείς να δοκιμάσεις να το φλασάρεις κι εσύ απ την αρχή με κάποια rom μήπως και...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα