Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα κάτοχος του mi 8 lite απόλυτα ευχαριστημένος απλά μια ερώτηση έχω θέμα κάποιες φορές με την συνδεσιμότητα στο internet κολαγε λίγο και μετά έμπαινε ενώ δεν τό έκανε καθόλου στην αρχή επίσης όταν μπαίνω στο messenger μου γράφει αναμονή δικτύου καί μετά από 2 sec μπαίνει κανονικά πώς μπορώ νά διαπιστώσω αν φταίει ή συσκευή ή sim τό κινητό τώρα κλείνει 2η εβδομάδα σάς ευχαριστώ

Δημοσ.

αν το πρόβλημα σου είναι κυρίως στο messenger, αυτό που περιγράφεις είναι "θέμα" του messenger και το κάνει σε όλες τις συσκευές, είτε με δεδομένα είτε με wifi.

το να αργεί λίγο σε κάποια σελίδα στο ίντερνετ είναι λογικό μέχρι ενός σημείου. είχες καλή σύνδεση; έπιανε 4g; ήταν βαριά η σελίδα; δηλαδή έπρεπε να φορτώσει εικόνες, βίντεο κλπ; μήπως περιμένεις να φορτώνουν στιγμιαία οι σελίδες επειδή είναι καινούργιο το κινητό; 😉 

Δημοσ.

Αυτό με το messenger πολλές φορές το κάνει και σε μένα που έχω άλλης εταιρίας smartphone, είναι θέμα εφαρμογής πιστεύω...

Όσον αφορά το browsing, τον stock broswer χρησιμοποιείς? Αν ναι δοκίμασε να εγκαταστήσεις κάποιον άλλον (Opera, Brave κτλ). Το ίδιο θεμα είχα συναντήσει σε Xiaomi note 4, οι σελίδες άνοιγαν αρκετά αργά με το stock broswer (δοκίμασα και data clean αλλά τα ίδια) ώσπου έβαλα άλλον και συνήλθε με την μια...

Βέβαια αυτό δοκίμασε το εφόσον έχεις σιγουρευτεί γι'αυτά που λέει ο φίλος από πάνω... Μπορεί πολύ απλά να μην είχες καλή σύνδεση κτλ όπως αναφέρει. 

Δημοσ.
Στις 5/1/2019 στις 1:07 ΠΜ, Nakligan είπε

αν το πρόβλημα σου είναι κυρίως στο messenger, αυτό που περιγράφεις είναι "θέμα" του messenger και το κάνει σε όλες τις συσκευές, είτε με δεδομένα είτε με wifi.

το να αργεί λίγο σε κάποια σελίδα στο ίντερνετ είναι λογικό μέχρι ενός σημείου. είχες καλή σύνδεση; έπιανε 4g; ήταν βαριά η σελίδα; δηλαδή έπρεπε να φορτώσει εικόνες, βίντεο κλπ; μήπως περιμένεις να φορτώνουν στιγμιαία οι σελίδες επειδή είναι καινούργιο το κινητό; 😉 

Είχα κανονικά 4g αυτό ήταν πού με παραξενεψε αρκετά πιθανόν νά φταίει καί ή τοποθεσία μου αλλά στο Καπανδρίτι είμαι φαντάρος δίπλα από Αθήνα πόσο άσχημο σήμα νά έχει

Δημοσ.

μπορεί να δείχνει 4g αλλά μπορεί να υπάρχει delay στο ping και στην ανταπόκριση της κεραίας. Το messenger και οι σελίδες δίνουν περισσότερο σημασία στην άμεση ανταπόκριση κεραίας κινητού παρά στο 4g ή 3g. Φαντάζομαι το πρόβλημα επίκειται ή στο ping εάν συνδέεσαι με data ή στην εφαρμογή messenger

Δημοσ.
1 ώρα πριν, 9volto είπε

μπορεί να δείχνει 4g αλλά μπορεί να υπάρχει delay στο ping και στην ανταπόκριση της κεραίας. Το messenger και οι σελίδες δίνουν περισσότερο σημασία στην άμεση ανταπόκριση κεραίας κινητού παρά στο 4g ή 3g. Φαντάζομαι το πρόβλημα επίκειται ή στο ping εάν συνδέεσαι με data ή στην εφαρμογή messenger

Ωραία επειδή δεν είμαι ιδιαίτερα σχετικός με αυτά υπάρχει κάποιος τρόπος νά τό διαπιστώσω συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός απλά θέλω νά είμαι σίγουρος ώστε νά μήν στείλω την συσκευή για έλεγχο χωρίς λόγο

Στις 5/1/2019 στις 1:07 ΠΜ, Nakligan είπε

Είχα κανονικά 4g αυτό ήταν πού με παραξενεψε αρκετά πιθανόν νά φταίει καί ή τοποθεσία μου αλλά στο Καπανδρίτι είμαι φαντάρος δίπλα από Αθήνα πόσο άσχημο σήμα νά έχει

Δημοσ.
Στις 4/1/2019 στις 11:40 ΜΜ, Κώστας 22345 είπε

Καλησπέρα κάτοχος του mi 8 lite απόλυτα ευχαριστημένος απλά μια ερώτηση έχω θέμα κάποιες φορές με την συνδεσιμότητα στο internet κολαγε λίγο και μετά έμπαινε ενώ δεν τό έκανε καθόλου στην αρχή επίσης όταν μπαίνω στο messenger μου γράφει αναμονή δικτύου καί μετά από 2 sec μπαίνει κανονικά πώς μπορώ νά διαπιστώσω αν φταίει ή συσκευή ή sim τό κινητό τώρα κλείνει 2η εβδομάδα σάς ευχαριστώ

Το άλλαξες σε 3G να δείς τι γίνεται;Την ισχύ του σήματος την τσέκαρες στο 4G;Ρυθμίσεις-Σύστημα-Σχετικά με το τηλέφωνο-Κατάσταση κάρτας sim.Οσο μεγαλύτερο το -dbm και μικρότερο το asu τόσο χειρότερο σήμα και το αντίθετο.Μην κοιτάς μόνο τις μπάρες του σήματος.

Πχ για σωστό σήμα 3G πρέπει να είναι κάπου -70dBm.Απο κεί και πέρα σε μεγαλύτερη τιμή πχ - 90dBm το σήμα αρχίζει και εξασθενεί αισθητά όπως και η μπάρα πέφτει 1-2 γραμμές.

Δημοσ.
Στις 7/1/2019 στις 8:01 ΜΜ, Κώστας 22345 είπε

Μόλις το είδα στο 4g είναι 100dBm και 40 asu ή διαφορά είναι τεράστια

Είμαι σχεδόν σίγουρος οτι αν το αλλάξεις σε 3G-2G θα έχεις σήμα UMTS,δηλαδή 3G έως 3G+(3.5G) που είναι σχεδόν το ίδιο γρήγορο με το 4G. 😎

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...