Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εστειλα εναν es cpu 1151 socket σε αγοραστη απο την αγγλια tracked ,στην αγγελια διευκρινισα οτι δουλευει μονο σε soket z170 και οτι εχει δοκιμαστει και δεν αποδεχομαι επιστροφη. Ο τυπος τον πηρε και μετα απο μια βδομαδα μου στελει return request απο το ebay buyer protection με claim oοτι δεν δουλευει σε z270 του παραθετω να διαβασει την περιγραφη και να κλεισει το return request . o τυπος δεν απαντα σε μυνηματα κλπ και ως τις 12 του μηνα πρεπει να του κανω return ticket για refund ,ειναι εμπειρος αγοραστης και απο οτι φαινεται θα το χει κανει και σε αλλους . Σε περιπτωση που στειλει αερα ή καποιον αλλο επεξεργαστη καμενο πως καλυπτομαι?εχω serial του επεξεργαστη που εδωσα. Και πως στο καλο το ebay επιτρεπει να γινεται return request σε αντικειμενα που το policy ειναι no return ? για απατεωνες και μονο καταντησε..

Δημοσ.

να μην κανεις τπτ. απο την στιγμη που γραφεις οτι η πωληση ειναι τελικη. μιλα με το ebay. ακομα και αν χρειαστει να παρεις τηλ (δυσκολα θα το βρεις!) και να παρεις αμερικη να εξηγησεις σε καποιον αντιπροσωπο του ebay και να κλεισει το case!

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, toylis είπε

να μην κανεις τπτ. απο την στιγμη που γραφεις οτι η πωληση ειναι τελικη. μιλα με το ebay. ακομα και αν χρειαστει να παρεις τηλ (δυσκολα θα το βρεις!) και να παρεις αμερικη να εξηγησεις σε καποιον αντιπροσωπο του ebay και να κλεισει το case!

μιλησα με το support δεν με καλυπτουν σε παρομια περιπτωση πουλησα digital codes και ο τυπος εκανε charge back request οτι ταχα κλαπηκε η καρτα του ,εστειλα αποδειξη οτι οι κωδικοι ενεργοποιηθηκαν στο εξωτερικο και ομως τα λεφτα τα τραβηξαν ,με αυτη την κατασταση ειναι η τελευταια φορα που πουλαω σε ebay 

• Like 1
Δημοσ.

ο αγοραστης δεν εχει απαντησει σε κανενα μηνυμα ,περιμενει την καταληκτικη ημερομηνια για να κανω αναγκαστικα shipping back accept  και να δουμε τι προφανως σκοπευει να μου στειλει , εχω serial μιλω με ebay αλλα δεν με καλυπτουν καθολου ακομα και οταν στα μηνυματα φαινεται καθαρα οτι ο αγοραστης προσπαθει να εξαπατησει ως not working claim βαζωντας την cpu σε αλλο socket , μιλαμε για ατομο που εχει αρκετες αξιολογησεις και πουλα μητρικες ,cpu και αλλα στο ebay....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...