Προς το περιεχόμενο

Nilox Action CAM EVO 360 + 35euro (τέλος)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.amazon.es/gp/aw/d/B01LB29PG0/ref=ya_aw_oh_bia_dp?ie=UTF8&psc=1

Κάνεις έναν prime λογαριασμό free για ένα μήνα. Βάζεις μια διεύθυνση στην Ισπανία οποία νάναι και παραγγέλνεις κανονικά Ελλάδα 

Η απλή όχι η plus κάνει στο skroytz 200 euro, την plus την είχαν 300.

Εκτος λογικής τιμές αλλά στα 35 είναι μια χαρά. 

Επεξ/σία από manosmanos13
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, manosmanos13 είπε

Κάνεις έναν prime λογαριασμό free για ένα μήνα. Βάζεις μια διεύθυνση στην Ισπανία οποία νάναι και παραγγέλνεις κανονικά Ελλάδα 

Δεν ζητάει κάρτα που να εχει εκδοθεί στην Ισπανία;

Όταν είχα προσπαθήσει να κάνω trial prime στο Amazon Italia, παρότι έβαζα ιταλική διευθυνση, δεν δεχόταν την 'ελληνική' χρεωστική κάρτα.

Δημοσ.

Σαν κάμερα ξέρει κανείς τι λέει; Έκανα και εγώ μια παραγγελία κυρίως λόγω της τιμής, εντάξει φαίνεται να είναι σε αυτά τα χρήματα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, manosmanos13 είπε

Η απλή όχι η plus κάνει στο skroytz €200.00 (200 euro), την plus την είχαν 300.

Οι τιμολογήσεις αυτές δεν είναι καθόλου αντιπροσωπευτικές.

image.png.feff203c6076af9b3dea993a82293c48.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προφανώς φίλε μου. Το έγραψα και εγώ αλλά στα 35 ευρω μαζί με μεταφορικά η τιμή ήταν μπόμπα. Αν την κρίνεις για 200 ή 100 ή 50 αλλάζει η οπτική. Αλλά επώνυμη κάμερα από αμαζόν κιόλας, που σε καλύπτει αν γίνει κάτι τουλάχιστον με επιστροφη χρημάτων, δεν βρίσκεις με 35 ευρω. 

Υπάρχει και η απλή 360 στα 29 ευρώ χωρίς μεταφορικά λογικά ξεστοκαρουν nilox. 

https://www.amazon.es/Nilox-EVO-360-13NXAK1800001-Videocámara/dp/B01LB29ORK/ref=mp_s_a_1_1?__mk_es_ES=ÅMÅZÕÑ&qid=1546708683&sr=8-1&pi=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65&keywords=Nilox+evo+360&dpPl=1&dpID=41UDZQjvzCL&ref=plSrch

Επεξ/σία από manosmanos13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, manosmanos13 είπε

Προφανώς φίλε μου. Το έγραψα και εγώ αλλά στα 35 ευρω μαζί με μεταφορικά η τιμή ήταν μπόμπα. Αν την κρίνεις για 200 ή 100 ή 50 αλλάζει η οπτική. Αλλά επώνυμη κάμερα από αμαζόν κιόλας, που σε καλύπτει αν γίνει κάτι τουλάχιστον με επιστροφη χρημάτων, δεν βρίσκεις με 35 ευρω. 

Υπάρχει και η απλή 360 στα 29 ευρώ χωρίς μεταφορικά λογικά ξεστοκαρουν nilox. 

https://www.amazon.es/Nilox-EVO-360-13NXAK1800001-Videocámara/dp/B01LB29ORK/ref=mp_s_a_1_1?__mk_es_ES=ÅMÅZÕÑ&qid=1546708683&sr=8-1&pi=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65&keywords=Nilox+evo+360&dpPl=1&dpID=41UDZQjvzCL&ref=plSrch

άραγε μπορώ να απενεργοποιήσω το prime τώρα ή να περιμένω μερικές μέρες μέχρι να στείλουν την παραγγελία να είμαι σίγουρος;

Επεξ/σία από axouu
Δημοσ.

Μόλις σου δώσουν tracking κάντο.. Εγώ θα το κρατήσω λίγο μπορεί να βγει και τπτ άλλο σε προσφορά. Λίγο πριν λήξει ο μήνας το κόβω 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, manosmanos13 είπε

Από το διάγραμμα φαίνεται ότι η τιμή μάλλον είναι η τιμή που σύντομα θα παίζει συνέχεια (αν κρίνω και από τα αρνητικά ratings του προϊόντος). Αυτή η "εικόνα" που μεταφερω εγώ, είναι πολύ διαφορετική από αυτή που μεταφέρεις εσύ λέγοντας ότι "εδώ κάνει 200€, αλλά αυτή η τιμή είναι εκτός λογικής". Μην ξεχνάς ότι ποστάρεις σε φόρουμ που συμμετέχουν και πολλοί impulsive buyers. Το να "πετάς" μια τιμή από 200 στα 35 που χτυπάει στο μάτι σαν τρελή έκπτωση και απλά να συμπληρώνεις ότι τα 200€ δεν είναι αντιπροσωπευτική τιμή, ε δεν αρκεί για εδώ μέσα. ;)

Φιλικά.

Επεξ/σία από DownUNDERground
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν μου άρεσε η εικόνα που προσφέρει και γενικά η ποιότητα και δεν έριξα παραγγελία αν και το είδα πολύ γρήγορα μετά το αρχικό ποσταρισμα (είδα μερικά βίντεο και άλλαξα γνώμη τελικά)

Πάντως θα παίζει γενικά σε αυτή την τιμή απ ότι φαίνεται (εντάξει για 35€ την έχεις και για τον χαβαλε σου) στα 200 φεύγα ευρώ που έλεγε ούτε για ανέκδοτο δεν άξιζε 

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ.

Εμένα μου φαίνεται εντελώς σάπια σε ποιότητα εικόνας η κάμερα. 

Το αν κάνει 35 ευρώ ή αν κάνει 10 ευρώ δεν έχει καμία σημασία. 

• Like 3
Δημοσ.

Μα είναι τρελή έκπτωση και προσφορά για τέτοια κάμερα. 28 ευρώ που έκανε επώνυμη κάμερα 360 plus δεν βρίσκεις τι να κάνουμε τώρα. 

Μιλάς για 2 κριτικές που η μία του ήρθε μεταχειρισμένο. 

https://www.amazon.it/Nilox-EVO-360-1920x960p-Riprese/dp/B01LB29PG0/ref=redir_mobile_desktop?_encoding=UTF8&psc=1&ref_=ox_sc_act_image_1&smid=A11IL2PNWYJU7H

Εδώ έχει ανάμεικτες κριτικές με πολύ υψηλότερη τιμή. 

Φιλικά. 

Δημοσ.

Μπορεί να την κρίνουν όταν την είχαν πάρει 50€. Γενικά βλέπω μια τρελή διακύμανση πάντως στην τιμολόγηση από την εταιρεία (δεν είναι υπέρ της ποιότητας του προϊόντος αυτό). Εντάξει Nilox είναι πάντως, όχι sony ή samsung. Δε θα επέμενα τόσο πολύ στο "επώνυμη". Γνωστή εταιρεία αλλά δευτερότριτης ταχύτητας. Από εκεί και πέρα δεν έχω ασχοληθεί με τέτοια προϊόντα, απλά προσπαθώ να μεταφέρω και μια άλλη οπτική που είχα εγώ όσο το έψαξα.

image.png.d7179bb3177d2945dfc6869a5477a5fa.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...