airtrelomike13 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα σας. Ήθελα να ρωτήσω ποιο θεωρείται το ιδανικότερο σώμα θέρμανσης για το χειμώνα. Έχω μια σόμπα ASEL Θερμάστρες, αλλά δυστυχώς έκανα το λάθος να την αγοράσω, καθώς όταν πάω να τη βάλω για να ζεσταθώ, πέφτει ο γενικός, η ασφάλεια. Κάτι δεν πάει καλά. Δεν σηκώνει μάλλον τη σόμπα, ή παίζει η σομπα να εχει δευτερης ποιότητας υλικά . Μπορεί να θέλει αλλαγή και ο γενικός ρεύματος. Το θέμα είναι ότι πρέπει να πάρω κάτι για να μπορώ να ζεσταίνομαι. Σκέφτηκα να πάρω ένα αερόθερμο Tristar KA-5036, 2000W. Eσείς τι έχετε και ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο αερόθερμο?
adsl2+ Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Σε όλες τις πρίζες πέφτει ; και στου πλυντηρίου ; 1
papoys1 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, airtrelomike13 είπε Καλησπέρα σας. Ήθελα να ρωτήσω ποιο θεωρείται το ιδανικότερο σώμα θέρμανσης για το χειμώνα. Έχω μια σόμπα ASEL Θερμάστρες, αλλά δυστυχώς έκανα το λάθος να την αγοράσω, καθώς όταν πάω να τη βάλω για να ζεσταθώ, πέφτει ο γενικός, η ασφάλεια. Κάτι δεν πάει καλά. Δεν σηκώνει μάλλον τη σόμπα, ή παίζει η σομπα να εχει δευτερης ποιότητας υλικά . Μπορεί να θέλει αλλαγή και ο γενικός ρεύματος. Το θέμα είναι ότι πρέπει να πάρω κάτι για να μπορώ να ζεσταίνομαι. Σκέφτηκα να πάρω ένα αερόθερμο Tristar KA-5036, 2000W. Eσείς τι έχετε και ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο αερόθερμο? Ιδανικότερο δεν υπάρχει.Καθένα έχει και τα δικά του και ο καθένας διαλέγει τι τον βολεύει περισσότερο. Όλες αυτές Τουρκοκινέζικες είναι με τα όποια ελαττώματά τους και τα κουσούρια τους.Δοκίμασε και με μία λάμπα αναμμένη και σταδιακά άναψε περισσότερες να δεις αν και πότε πέφτει;;;;; Αν στην αρχή είναι οκ και μετά πέφτει μπορεί να μην σηκώνει η ασφάλεια γιατί 2800 watt είναι πολλά και θέλει τουλάχιστον μία 16άρα ασφάλεια να μη ζεσταίνεται και πέφτει. Κάνε μία δοκιμή και στην ασφάλεια του πλυντηρίου όπως είπε και ο adsl2+ . Αν έχει πρόβλημα η πρίζα και γενικά η εγκατάσταση μπορεί και αυτό που λες με 2000 watt τα ίδια να σου κάνει. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2019 από papoys1 1
airtrelomike13 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Παιδιά αυτό μόνο με τη σόμπα το κάνει. Οτιδήποτε άλλο έχω δοκιμάσει δεν πέφτει ο γενικός. Χτες ας πούμε είχα 5 φώτα ανοιχτά, τοστιέρα να ψήνει, το πολυμηχανημα, 2 τηλεορασεις ανοιχτες και δεν έγινε κάτι. Ωραια ας πούμε ότι το πρόβλημα είναι ηλεκτρολογικό ή θελει μια πιο δυνατή ασφάλεια, ποσα λεφτα κοστίζει αυτό να το κάνω και να το αλλάξω? Γνωρίζετε? Σε όλες τις μπρίζες πέφτει, στου πλυντηρίου δεν δοκίμασα.
timos71 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 6 minutes ago, airtrelomike13 said: Παιδιά αυτό μόνο με τη σόμπα το κάνει. Οτιδήποτε άλλο έχω δοκιμάσει δεν πέφτει ο γενικός. Χτες ας πούμε είχα 5 φώτα ανοιχτά, τοστιέρα να ψήνει, το πολυμηχανημα, 2 τηλεορασεις ανοιχτες και δεν έγινε κάτι. Ωραια ας πούμε ότι το πρόβλημα είναι ηλεκτρολογικό ή θελει μια πιο δυνατή ασφάλεια, ποσα λεφτα κοστίζει αυτό να το κάνω και να το αλλάξω? Γνωρίζετε? Σε όλες τις μπρίζες πέφτει, στου πλυντηρίου δεν δοκίμασα. Αυτά που είπες έχουν σε απαιτήσεις ρεύματος το 15% σε σχέση με αυτό που χρειάζεται η σόμπα/θερμάστρα που έχεις. Δοκίμασε τη πρίζα πλυντηρίου που λογικά έχει μεγαλύτερη ασφάλεια. Αν χρειαστεί ηλεκτρολόγος δεν ξέρω πόσο θα πάει γιατί μπορεί να χρειαστούν αλλαγές και τα καλώδια.
georgeγ Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) καλο θα ηταν να βγαλεις και μια φωτο και να δειξεις τι ακριβως πεφτει μου κανει εντυπωση που λες οτι πεφτει ο γενικος ενω δεν πεφτει καποια αλλη μικροτερη ασφαλεια; δεν κολαει στο σκεπτικο οτι ειναι μεγαλη η θρμαστρα και πεφτει Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2019 από georgeγ
takoulou Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Καλησπερα... Για δοκιμασε να πας στην πριζα του πλυντηριου, η ακομα στην πριζα της κουζινας.. Για βαλε εκει το σωμα;; Θα πεσει ξανα η ασφαλεια;; Ποσο ετων ειναι ο πινακας;; Βγαλε μια φωτο τον πινακα;;
airtrelomike13 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Παιδιά και όμως μόνο με τη σόμπα μου πετάει το γενικό έξω. Και δνε φτάνει αυτό. Την άλλη φορά μου έκανε και θέμα στο ρολοι της ΔΕΗ που είναι και ηλεκτρονικό γιατί το αλλάξαμε, καθώς το άλλο χάλασε και ειδοποίησα τη ΔΕΗ. Και πηγα και εκανα επανακίνηση το ρολοι της ΔΕΗ και ηρθε το φως οταν μου ειχε ξανακανει ζημια η σομπα. Οριστε η φώτο 18 λεπτά πριν, takoulou είπε Καλησπερα... Για δοκιμασε να πας στην πριζα του πλυντηριου, η ακομα στην πριζα της κουζινας.. Για βαλε εκει το σωμα;; Θα πεσει ξανα η ασφαλεια;; Ποσο ετων ειναι ο πινακας;; Βγαλε μια φωτο τον πινακα;; ο πίνακας είναι από το 1996 όταν και κατασκευάστηκε το σπίτι μας 5 ώρες πριν, aris86 είπε παιζει τα ηλεκτρολογικα σου να εχουν προβλημα οπως κ τα δικα μου γιατι το ιδιο παθαινα.παιζει ρολο επισης και τι αλλο λειτουργει εκεινη την ωρα....εγω κατεληξα να την βαζω σε συγκεκριμενες πριζες ωραια ας πουμε οτι αυτο ειναι το προβλημα. Θυμασαι ποσο σου κοστισε στον ηλεκτρολογο για να στα φτιάξει? 1
takoulou Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Ο γενικος τι ασφαλεια εχει;; Ποσο ειναι;; Οι αλλες ασφαλειες δεν φαινονται καλα στην φωτο... Ο γενικος βασικα θα πρεπει να ειναι μεταξυ 35Α-40Α... Ο ρελες πεφτει;; Η αφαλεια κατω στην παροχη τι ειναι;; Ποσο;;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 5 minutes ago, takoulou said: Ο ρελες πεφτει Μάλλον δεν υπάρχει καν. 😛 1
takoulou Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Α ναι... Θα επρεπε να εχεις... Θα επεφτε αυτος πρωτα... Και η ασφαλεια που ριχνει ποσα αμπερ ειναι;;; .... Οι ασφαλειες οι αλλες τι ειναι; Ο γενικος ποσα αμπερ ειναι;; Ο θερμοσιφωνας εχει μονη ασφαλεια;; Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2019 από takoulou
airtrelomike13 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Παιδιά δυστυχώς δεν τα γνωριζω αυτα που με ρωτατε να απαντησω . Μου φαινονται κινεζικα . δεν ειμαι ηλεκτρολογος. θα δοκιμασω αλλο σωμα φιλου και αν πεσει σημαινει οτι πρεπει να φωναξω ηλεκτρολογο
bromiaris Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 11 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε Παιδιά δυστυχώς δεν τα γνωριζω αυτα που με ρωτατε να απαντησω . Μου φαινονται κινεζικα . δεν ειμαι ηλεκτρολογος. θα δοκιμασω αλλο σωμα φιλου και αν πεσει σημαινει οτι πρεπει να φωναξω ηλεκτρολογο Σίγουρα πρέπει να φωνάξεις ηλεκτρολόγο για να σου τοποθετήσει χτες, ρελέ διαφυγής....... 4 1
adsl2+ Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Τον ηλεκτρολόγο πρέπει να φωνάξεις να τοποθετήσει ΡΕΛΕ για την ασφάλειά σας ανάψεις δεν ανάψεις την σόμπα 1
takoulou Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Ναι θα πρεπει να βαλεις ρελε σιγουρα... Αλλα στειλε μια δυο φωτογραφιες κοντινες απο τον πινακα σου... Να δουμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα