Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, airtrelomike13 είπε

ο πίνακας είναι από το 1996 όταν και κατασκευάστηκε το σπίτι μας

τα υλικά του όμως είναι από την δεκαετία του '80, αυτός που στον έκανε πρέπει να είχε τεράστια αποθήκη

• Like 2
  • Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, nvel είπε

τα υλικά του όμως είναι από την δεκαετία του '80, αυτός που στον έκανε πρέπει να είχε τεράστια αποθήκη

Ωραια γενικά ποσο κανει ενας καινουριος θερμοσιφωνας να τα κανω ολα να τελειωσει το θεμα γτ θα ξεπαγιασω εδω περα

Μόλις τώρα, airtrelomike13 είπε

Ωραια γενικά ποσο κανει ενας καινουριος θερμοσιφωνας να τα κανω ολα να τελειωσει το θεμα γτ θα ξεπαγιασω εδω περα

λαθος εννοω γενικό ποσο κοστιζει

Δημοσ.

Ναι.. Βγαλε μας φωτο καθαρη και κοντινη... 

Δεν ειναι ποσο κοστιζει ο νεος πινακας... Αλλα και τα καλωδια  που εχει μεσα.. Το σπιτι ποτε ειναι; Ο θερμοσιφωνας δεν εχει καμια δουλεια.. Το θεμα τι αφαλειες εχει;;  βγαλε φωτο κοντινες..

• Like 1
Δημοσ.

το σπιτι χτιστηκε το 1996. Εχει ασφαλεια θερμοσιφωνα, κουζινας, πλυντηριο, φωτα και ενας θερμοσιφωνας μικρος. αυτα. ρε παιδια μου φαινονται κινεζικα ολα αυτα. δεν τα ξερω. δεν ειμαι ηλεκτρολογος δεν εχω ασχοληθει. θα τραβηξω φωτο και θα στειλω αυτο που θελετε

Δημοσ.

οκ..Περιμενουμε τις φωτογραφιες... Βασικα ο ηλεκτρολογος θα επρεπε να σου ειχε βαλε εναν ρελε...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, takoulou είπε

οκ..Περιμενουμε τις φωτογραφιες... Βασικα ο ηλεκτρολογος θα επρεπε να σου ειχε βαλε εναν ρελε...

τακουλου, ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ 1996 τοτε που το χρημα ερρεε, η τεχνολογια δεν ιεχε ερθει στη χωρα μας και η απατεωνια πηγαινε συννεφο 

• Like 1
Δημοσ.

Οπως είπαν τα παιδιά πιο πάνω πρέπει να βάλεις Ρελέ 100% και για ασφάλεια προσωπική και για να μην γίνεται ζημιά στίς ασφάλειες κλπ όταν πέφτει και έρχεται το ρεύμα,ο ηλεκτρολόγος που θα το κάνει να σου βάλει και μια καλύτερη ασφάλεια κλπ δεν ξέρω αν έχεις και γείωση σε πρίζες,βρές έναν ηλεκτρολόγο να τα ελένξει και να σε φτιάξει.

Απο κει και πέρα είναι αναλόγος τα τετραγωνικά τον χώρο αν έχει μόνωση κλπ για μικρά σχετικά διαμερίσματα κάνουν δουλειά κάποιες συσκευές στα γύρω στα 2 με 2.5 χιλιάδες Watt οτι και να πάρεις κοίτα να έχει θερμοστάτη για να κάνεις οικονομία και να μήν είναι μαιμού γιατί μπορεί να είναι φτηνά αλλά χαμένο θα πάει και δεν θα ζεσταίνει και θα τα φτύσει μετά λίγο καιρό .

Εγώ έβαλα έναν Θερμοπομπό στο δωμάτιο AEG 2000W και είμαι ευχαριστημένος δεν μυρίζει δεν κάνει θόρυβο έχει γλυκιά ζέστη και δεν ξεραίνει και τον αέρα,απο κατανάλωση αν και δεν έχει έρθει λογαριασμός δεν νομίζω να τον επιβαρύνει ιδιαίτερα,με την αγορά αυτή πρίν 2 μήνες περίπου έμεινα πολύ ευχαριστημένος,δεν χρειάζομαι ούτε aricondition ούτε τίποτα άλλο απο θέρμανση και τον λειτουργώ τώρα με τα κρύα (Στήν Αθήνα κέντρο)κάπου στο 65-70% της δύναμης του.

Δημοσ.

Aφήστε το παιδιά. Δεν τραβάει καλά το κινητό. Πήρα τηλ τον ηλεκτρολόγο θα έρθει αυριο να το δει. Του είπα όλα αυτά που μου είπατε. στα 150 ευρω παει η φαση

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε

Aφήστε το παιδιά. Δεν τραβάει καλά το κινητό. Πήρα τηλ τον ηλεκτρολόγο θα έρθει αυριο να το δει. Του είπα όλα αυτά που μου είπατε. στα 150 ευρω παει η φαση

Γιατί δεν σκέφτεσαι καμιά σόμπα πελετ? Αν σε παίρνει βέβαια και χρηματικά κλπ σίγουρα θα κάνεις απόσβεση τα χρήματα και με ποιο πολύ ζέστη 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, takoulou είπε

Ελα... Για να σου βαλει τον ρελε;; Η και για κατι αλλο;;

ολο μαζι. ρελε, αλλαγη γενικου ολο. ε ενταξει ειναι γνωστος μου. πρεπει να μου εκανε μια μειωση 50% γιατι ξερω οτι ειναι ακριβοι

Δημοσ.

Ναι .. Καλη τιμη ειναι.. Και να σου βαλει καμια ασφαλεια καλυτερη στον θερμοσιφωνα και στην κουζινα...Για ρωτησε τον αν μπορει να σου περασει και γειωση... Καλο θα ηταν αν μπορουσε να στο κανει.. 

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, takoulou είπε

Ναι .. Καλη τιμη ειναι.. Και να σου βαλει καμια ασφαλεια καλυτερη στον θερμοσιφωνα και στην κουζινα...Για ρωτησε τον αν μπορει να σου περασει και γειωση... Καλο θα ηταν αν μπορουσε να στο κανει.. 

Πάντως τακούλου, τότε που χτιζόταν τα σπίτια δεκαετίας 90 και υπήρχε χρήμα έπεφτε πολυ μεγαλη απατη. Το βλέπω τωρα. Με τις πόρτες ασφαλείας ( θυμάσαι πως ήταν οι παλιές), τα μπάνια ( αν ειναι δυνατον η μπανιερα να επιανε το μισο μπανιο) και γενικά με τη διακόσμηση των σπιτιών. Σκέψου τα εχω αλλάξει όλα σπίτι εκτός από το ψυγείο και το θερμοσίφωνα. Μέχρι και το μπάνιο έκανα ανακαίνιση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι μπορει να ειχε συμβει... Οχι σε ολους... Δεν ηταν ολοι απατεωνες.. Απλα εκει σε εσενα τα εκαναν λιγο χαλια και κυριως ο ηλεκτρολογος.. Δεν ειναι εγκατασταση αυτη του 1995...

Επεξ/σία από takoulou
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, takoulou είπε

Ναι μπορει να ειχε συμβει... Οχι σε ολους... Δεν ηταν ολοι απατεωνες.. Απλα εκει σε εσενα τα εκαναν λιγο χαλια και κυριως ο ηλεκτρολογος.. Δεν ειναι εγκατασταση αυτη του 1995...

Καλά εντάξει είπες και εσύ τη μαγική λέξη. Στην Αθήνα ειδικά σήμερα η απατεωνιά εδρεύει. Απλά αλλάζουν και οι εποχές. Αν δεν ρίξεις κάποια χρήματα στο σπίτι σου, θα γίνει η ζημιά. Σήμερα αν δεν εχεις πορτα ασφαλείας, ένα καλό γενικό, και κάποια πράγματα πρώτης ανάγκης θα εχεις θέματα. δυστυχώς. Τώρα που το είπες λεω να αλλάξω και τις μπρίζες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...