Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια..σκεφτομαι να ξεκινησω ισπανικα, επειδη με ψηνει η ιδεα να μετακομισω στη Μαδριτη...γενικα το χω με τις γλωσσες..μιλαω τελεια αγγλικα, γερμανικα και συμπαθητικα γαλλικα...μου χουν πει γενικα πως μαθαινονται..εχω στη διαθεση μου 1μιση χρονο..προλαβαινω??..εστω να παρω ενα καλο διπλωμα και απο εκει και περα τα βελτιωνω εκει..καπως ετσι το χω στο μυαλο μου..

Δημοσ.

Εξαρτάται. Τι θα κάνεις εκεί, θα εργαστείς; Θα σπουδάσεις; Αν ασχοληθείς αρκετά μπορείς σε 1,5 χρόνο να έχεις μια επαρκή γνώση για να ζήσεις εκεί, πιστεύω. Είχα κάνει ισπανικά σε γκρουπάκι αρχαρίων για 4 μήνες 2 φορές την εβδομάδα σε χαλαρό κλίμα και καλύψαμε την ύλη για την βασική επικοινωνία. Φίλος μου που ήξερε καλά ιταλικά, έκανε εντατικά το καλοκαίρι και το φθινόπωρο πήγε για μεταπτυχιακό καλών τεχνών. Ας μας πουν και άλλοι που έχουν κάνει αντίστοιχη κίνηση.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Locos3 είπε

Γεια σας παιδια..σκεφτομαι να ξεκινησω ισπανικα, επειδη με ψηνει η ιδεα να μετακομισω στη Μαδριτη...γενικα το χω με τις γλωσσες..μιλαω τελεια αγγλικα, γερμανικα και συμπαθητικα γαλλικα...μου χουν πει γενικα πως μαθαινονται..εχω στη διαθεση μου 1μιση χρονο..προλαβαινω??..εστω να παρω ενα καλο διπλωμα και απο εκει και περα τα βελτιωνω εκει..καπως ετσι το χω στο μυαλο μου..

Σ ένα μήνα με καθημερινά 4ωρα μαθήματα και ζώντας στην Βαρκελώνη έμαθα ισπανικά επιπέδου Β1-Β2. 

Αν το έχεις με τις γλώσσες τότε σ ενάμιση χρόνο θα μιλάς για τη βιογραφία του Bolívar στο local ιδίωμα της λατινικής Αμερικής. Go for it

Δημοσ.

Ξεκινησα εδω και ενα τριμηνο και μου φαινονται αρκετα νορμαλ σα δυσκολια.

Βοηθουν και τα γαλλικα καθως πολλες λεξεις ειναι σχετικα ομοιες.

Επισης η συνταξη τους μοιαζει πολυ στα ελληνικα.

Γενικα πολυ ευχαριστη και ευηχη γλωσσα, προτεινω να ξεκινησεις!

Δημοσ.

Είχα πάει εράσμους Ισπανία κάνοντας 1 μηνα πριν ξεκινήσω κάτι κουτσομαθήματα...σε 6 μήνες στην Ισπανία τα μιλούσα σε πάρα πολύ καλό επίπεδο και έμεινα 4 χρόνια εντέλει μετά Ισπανία. Γελοία γλώσσα να την μάθει κανείς. Μετά τα Ιταλικά η πιο εύκολη γλώσσα που υπάρχει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...