Προς το περιεχόμενο

[Wireless & Audio Range Extender] D-Link DCH-M225 , 19.90€@ mediamarkt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστούμε τον φιλο για την υπόδειξη της προσφοράς.

Έχω να προσθέσω τα εξης:

Τον Σεπτεμβριο αγόρασα από πλαίσιο 2 τέτοια...21€ το καθενα. απο 39,90 αρχική  αν δεν κάνω λαθος. 

Μετά από χρήση τους με airplay από iPad αλλά και από android από s7 edge με χρήση του musicolet player ...δεν ειμαι ευχαριστημένος. 

Έχει διακυμάνσεις η ένταση του ήχου, άλλες φορές κολλάει και παιζει ενα τμήμα του τραγουδιου συνεχεια ( με youtube στο ipad και airplay τον ήχο) . λειτουργεί και ως wireless extender αλλά δεν δοκιμάστηκε έτσι γιατί ο  router βρίσκεται δίπλα του.

Δεν προτεινεται για κάποιον που θέλει να στείλει ήχο wireless σε παλιότερο ηχοστημα, καλύτερα να πάτε σε λίγο ακριβότερες λύσεις...

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Xtracteer είπε

Ευχαριστούμε τον φιλο για την υπόδειξη της προσφοράς.

Έχω να προσθέσω τα εξης:

Τον Σεπτεμβριο αγόρασα από πλαίσιο 2 τέτοια...21€ το καθενα. απο 39,90 αρχική  αν δεν κάνω λαθος. 

Μετά από χρήση τους με airplay από iPad αλλά και από android από s7 edge με χρήση του musicolet player ...δεν ειμαι ευχαριστημένος. 

Έχει διακυμάνσεις η ένταση του ήχου, άλλες φορές κολλάει και παιζει ενα τμήμα του τραγουδιου συνεχεια ( με youtube στο ipad και airplay τον ήχο) . λειτουργεί και ως wireless extender αλλά δεν δοκιμάστηκε έτσι γιατί ο  router βρίσκεται δίπλα του.

Δεν προτεινεται για κάποιον που θέλει να στείλει ήχο wireless σε παλιότερο ηχοστημα, καλύτερα να πάτε σε λίγο ακριβότερες λύσεις...

Ουσιαστικά δηλαδή μιλάμε για μια συσκευή που λειτουργεί όπως το airport express στο 1/3 της τιμής του airport express (και με την προσφορά στο 1/6) ;  Εχω 3 AE στο σπίτι, στέλνω με αυτά παντού τη μουσική από το PC και δεν είχα ιδέα ότι είχαν κυκλοφορήσει κλώνοι με airplay κλπ δυνατότητες. Κρίμα που είναι αναξιόπιστο. 

Δημοσ.

@stark δε νομίζω ότι μπορεί να ανταγωνιστεί το συγκεκριμένο προϊόν την plug n play κατάσταση όπως και την ποιότητα των  αντιστοιχων Apple συσκευών...

αποτυχία το gadgetακι της d-link για μένα. ασταθές και αναξιόπιστο, σε ήχο από youtube, Spotify, mp3...ειδικά στο τελευταίο δεν υπάρχει καμία δικαιολογία όταν η πηγή και είναι στο ίδιο router δε μεσολαβεί το internet για το stream.

απο macbook έβγαζε τα ίδια προβλήματα...

με pc δεν δοκίμασα είχα φτάσει στα όρια μου..

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Xtracteer είπε

@stark δε νομίζω ότι μπορεί να ανταγωνιστεί το συγκεκριμένο προϊόν την plug n play κατάσταση όπως και την ποιότητα των  αντιστοιχων Apple συσκευών...

αποτυχία το gadgetακι της d-link για μένα. ασταθές και αναξιόπιστο, σε ήχο από youtube, Spotify, mp3...ειδικά στο τελευταίο δεν υπάρχει καμία δικαιολογία όταν η πηγή και είναι στο ίδιο router δε μεσολαβεί το internet για το stream.

απο macbook έβγαζε τα ίδια προβλήματα...

με pc δεν δοκίμασα είχα φτάσει στα όρια μου..

Και στο Amazon το κράζουν στο θέμα airplay / music.

Αναφορά σε κείμενο

Question: Does this support Airplay 2?
Answer: I wouldn't rely on this product at all. It was pure garbage. 

Αναφορά σε κείμενο

This device seems to have a lot of dropout when streaming. It does not totally stop playing but the sound level drops very low for a second or two. It is not distance dependent as I have moved from within a foot to over 100 feet away and it exhibits the same dropout of sound level behavior.

Αναφορά σε κείμενο

Connected OK using AirPlay but I experienced the same audio problems that others have reported: random volume drops and cut-outs. Plus when compared to the audio quality from an Apple Airport Express the output sounded blurred. Firmware has not been updated since 2014 so these problems are unlikely to be fixed.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...