Mpaxas2405 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα επδ είμαι άσχετος από πc στο σπίτι έχω ένα pc δεν ξέρω καν τι μάρκα είναι και αυτά ,εννοείται πως δεν είναι από τους άσπρους υπολογιστές,θέλω απλά να μάθω τι πρέπει να προσθέσω στο pc μου για να σηκώνει το pubg αν όχι στο τέρμα εστο στο high και πόσα λεφτά πρέπει να διαθεσω, ευχαριστώ.
Vassilis_24 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Ούτε από pc ούτε από φόρουμ έχεις ιδέα. Εδώ δεν είναι το κατάλληλο μέρος γι'αυτή την ερώτηση, πήγαινε στο hardware. Και μην περιμένεις να σου απαντήσει κάποιος στο τι πρέπει να προσθέσεις αν δεν πεις από τι αποτελείται ο υπολογιστής σου. Σιγά το παιχνίδι, δε χάνεις και τίποτα, συγκεντρώσου στα μαθήματά σου... 2
lazkalai Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 ξεκίνα με τις περιπέτειες του Σέρλοκ Χολμς
vrwmiaris Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Ένας άσχετος από πισια, μπήκε στο ινσομνια να πει τι;α; τι;
Mpaxas2405 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Vassilis_24 είπε Ούτε από pc ούτε από φόρουμ έχεις ιδέα. Εδώ δεν είναι το κατάλληλο μέρος γι'αυτή την ερώτηση, πήγαινε στο hardware. Και μην περιμένεις να σου απαντήσει κάποιος στο τι πρέπει να προσθέσεις αν δεν πεις από τι αποτελείται ο υπολογιστής σου. Σιγά το παιχνίδι, δε χάνεις και τίποτα, συγκεντρώσου στα μαθήματά σου... Πια μαθατατα ρε φίλε τσπα ευχαριστώ πολύ
Oscar_Mike Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Mpaxas2405 είπε Καλησπέρα επδ είμαι άσχετος από πc στο σπίτι έχω ένα pc δεν ξέρω καν τι μάρκα είναι και αυτά ,εννοείται πως δεν είναι από τους άσπρους υπολογιστές,θέλω απλά να μάθω τι πρέπει να προσθέσω στο pc μου για να σηκώνει το pubg αν όχι στο τέρμα εστο στο high και πόσα λεφτά πρέπει να διαθεσω, ευχαριστώ. φίλε μου, εδώ άνοιξε το θέμα σου και θα σε κατατοπίσουν https://www.insomnia.gr/forums/forum/49-νέα-συστήματα-αναβαθμίσεις/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα