tt333445 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Γεια σας εχω ενα θεματακι με το πως να αλλάξω ηδη υπάρχουσα τιμη σε ενα αρχείο. έχω δυο αρχεία 1 για τα ονόματα που δίνει ο παίκτης και ενα αλλο για το σκορ του εκάστοτε ονόματος (χωρισμένα με \n) οταν ο χρήστης δίνει το ονομα του βρίσκω την θέση στο αρχείο με τα ονόματα και πάω να αλλάξω τον αριθμό (Int) στο αρχείο με τα scores if(flag_onomatos==1){ //to flag einai gia to an yparxei sta onomata to onoma pou edwse o xrisths for(i=1;i<=metr_thesis;i++){ //o metr_thesis einai h thesh pou vriskete to onoma(kai to score) fscanf(scores,"%d",&scoreanagrami); printf("%d\n",scoreanagrami); } fprintf(scores,"%d",scoreanagrami+score); } εχω φαει ώρες και λύση δεν βρίσκω ευχαριστώ εκ των προτέρων.
παπι Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Το sharp που το ειδες; Σκετη c ειναι τουτο το σνιπ. Τεσπα και σε c# να ησουν δεν θα αλλαζε κατι, εφοσον μιλαμε για filesystem. Λοιπον σε text mode διαβαζεις ολο το αρχειο, το βαζεις στη μνημη δηλαδη, κανεις τις αλλαγες σου και εφοσον τις κανεις, ξαναγραφεις ολο το αρχειο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα