Brashida Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Καλή χρονιά καταρχάς και καλησπέρα σε ολους.Εχω 2 γάτες μικρές σχετικά 3-4 χρονών περίπου δεν τις έχω μέσα στο σπίτι γιατί δεν αφήνουν είναι έξω από το σπίτι τριγυρνάνε εδώ γύρο,τις ταιζουμε συχνά ότι έχουμε μερικά τα τρώνε μερικά όχι και τόσο τεσπά τώρα που είναι χειμώνας τις βλεπω έξω και είναι κρίμα μέσα στο κρύο ρ γαμωτο(σόρρυ για την έκφραση αλλά δεν μπορούσα να βρω κστσλληλη λέξη)..Τις έφτιαξα ένα σπιτάκι αυτοσχέδιο από ενα χαρτοκουτο το τύλιξα με μια μπλούζα μέσα το έχω γεμίσει με άχυρο για καλύτερη θερμοκρασία και ποιο ζεστά έχω βάλει επανω από άχυρο κάποια μάλλινα 2-3 και μια μπλούζα κοντομανικη επισης(αν βρω και άλλα θα βάλω φυσικά).Το θέμα είναι ότι δεν μπαίνουν μέσα τις βάζω μέσα και βγαίνουν μετά από λίγο.Ο λόγος που το κάνουν αυτό φυσικά είναι ότι έχουν βρει ένα μέρος στην αποθήκη όπου υπάρχει ο Λέβητας και έχουν καθίσει εκεί πάνω φυσικά είναι ζεστά γιατί το ανάβουμε όλη μέρα εκτός το βράδυ πολυ αργά που το αφήνουμε να σβήσει.Αλλα και πάλι είναι ανοιχτό το μέρος και υπάρχει κρύο ακόμα και όταν καθονται στα ζεστά εκεί πανω.Μπορω να κάνω κάτι γι'αυτό? η έχω φτιάξει τζάμπα το σπιτάκι έκανα ότι μπορούσα αλλά τίποτα,Θα είναι ασφαλές εκεί που κάθονται επανω?Η θερμοκρασία είναι -4 περίπου σε τέτοια επίπεδα κυμαίνεται. 2
*Kopanos* Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Η γάτα δύσκολα αλλάζει συνήθειά όταν βρει το μέρος που της αρέσει δεν φεύγει. Εμείς σε γάτα αλλάξαμε την κουβέρτα και δεν έμπαινε στο σπιτάκι της μεχρι που την βγάλαμε. 3
Brashida Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Σε αυτό έχεις δίκιο όντως δεν τιε ανάγκασα με το ζόρι να μπει μέσα τις πίεσα λίγο τιεμς σκουντιξα να μπουν μέσα μπήκαν έκατσαν μετά από λίγο βγήκαν.Τεσπα με νοιάζει να είναι καλά και να μην έχουν πρόβλημα με το κρυο,όπως είπα έχουν βρει ένα μέρος στον λέβητα όπου είναι ζεστά όταν είναι αναμενος όταν σβήνει το βραδυ δηλαδή είναι λίγο δροσερά αλλά και απλοί λίγο ζεστά το θέμα είναι ότι δεν σκεπάζεται από κάπου είναι ανοιχτό το μόνο ζεστό είναι το μέρος που κάθονται από πάνω δεξιά αριστερά είναι ανοιχτό
thant Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Αν κατάλαβα καλά το σπιτάκι είναι εκτός αποθήκης. Δοκίμασε να το βάλεις δίπλα στον λέβητα. 3
papoys1 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Η γάτα από τη φύση της είναι αντιδραστικό ζώο σπάνια να κάνει κάτι που της ζητάς σε αντίθεση με το σκύλο. Είχα μαζέψει και εγώ μία αδέσποτη της έφτιαξα ένα παρόμοιο σπιτάκι αλλά ποτέ δεν έμπαινε μέσα.Σταμάτησα να την ενοχλώ να μπει μέσα.Μετά από 15-20 μέρες ξαφνικά τη βρίσκω να κοιμάται μέσα στο κουτί και από τότε έγινε το σπιτάκι της.Οπότε άφησε το κουτί μέσα στο λέβητα σε κάποια μέρος και όταν αυτή κρίνει θα μπει.☺️ Να σκεφτείς ήταν μικρό γατάκι και εδώ βλέπεις ότι πλέον ίσα ίσα τη χωράει.Από τότε που μπήκε δεν το εγκατέλειψε. 17
Zerg13 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, papoys1 είπε Η γάτα από τη φύση της είναι αντιδραστικό ζώο σπάνια να κάνει κάτι που της ζητάς σε αντίθεση με το σκύλο. Είχα μαζέψει και εγώ μία αδέσποτη της έφτιαξα ένα παρόμοιο σπιτάκι αλλά ποτέ δεν έμπαινε μέσα.Σταμάτησα να την ενοχλώ να μπει μέσα.Μετά από 15-20 μέρες ξαφνικά τη βρίσκω να κοιμάται μέσα στο κουτί και από τότε έγινε το σπιτάκι της.Οπότε άφησε το κουτί μέσα στο λέβητα σε κάποια μέρος και όταν αυτή κρίνει θα μπει.☺️ Να σκεφτείς ήταν μικρό γατάκι και εδώ βλέπεις ότι πλέον ίσα ίσα τη χωράει.Από τότε που μπήκε δεν το εγκατέλειψε. Αν μαζεψες αδεσποτο πρεπει να παει στον κτηνιατρο. Εχει παρασιτα, μικροβια κτλ. Πρεπει να κανει εμβολια Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2019 από Zerg13 4
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 5 hours ago, papoys1 said: και εδώ βλέπεις ότι πλέον ίσα ίσα τη χωράει That's the point with cats... 😛 3
rafa1919 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, ThReSh είπε That's the point with cats... 😛 And that's the exact reason we adore them! 😍 2
*Kopanos* Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Zerg13 είπε Αν μαζεψες αδεσποτο πρεπει να παει στον κτηνιατρο. Εχει παρασιτα, μικροβια κτλ. Πρεπει να κανει εμβολια Αν θυμάμαι καλά είχε πει ιστορία παλαιότερα ότι την είχε πάει για στείρωση, λογικα θα έχει κάνει και τα υπόλοιπα που αναφέρεις. 1
Brashida Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) παιδια οι γατες ειναι 3.Δυο μικρες σχετικα αυτος που αναφερω και μια μεγαλη.Το σπιτακι το εχω 2 βηματα πριν το λεβητα ειναι απεναντι ακριβως απο τον λεβητα αλλα αυτα ανεβαινουν επανω και καθονται φυσικα στο σημειο που ειναι ζεστα.Να πω οτι δεν κινδυνευουν ουτε με ενοχλει και θελω να τις διωξω αλλα να ειναι καπου σχετικα ασφαλης.Οσο για εμβολια και αν τις εχω παει σε κτηνιατρο οχι δεν το εχω κανει γιατι πρωτον ειναι οικονομικο το θεμα ειναι 3 γατες,δευτερον ειναι του οτι δεν με αφηνουν να τις βαλω μεσα στο σπιτι ακομα και εμβολιασμενες να ειναι,σκεφτομαι να το βαλω το σπιτακι επανω στο λεβητα εκει που καθονται,αν το κανω αυτο θα μπουν με την μια μεσα αλλα θα καει το σπιτακι. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2019 από Brashida
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Ε αφού προτιμάνε αυτό το σημείο σημαίνει ότι τις βολεύει περισσότερο, δεν καταλαβαίνω τον προβληματισμό σου. Το μόνο που σκέφτομαι ότι ίσως είναι κακό, αν υπάρχουν τίποτα αναθυμιάσεις από τον λέβητα
Brashida Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Υπαρχουν οταν ανοιγεις το καπακι του λεβητα για να βαλεις ξυλο η οταν βαζεις ξυλα εκεινη την στιγμη καπνιζει.Αλλα οπως ειπα ειναι ανοιχτο το μερος και ο καπνος εξαφανιζεται σε δευτερολεπτα γενικα και εγω αυτο σκεφτομαι αφου βρηκαν μερος εκει πανω και ζεστο δεν εχω επιλογη.Πιστευω δεν μπαινουν μεσα γιατι δεν ειναι τοσο ζεστα οσο εκει πανω.αλλα οκ επιλογη τους ευχαριστω παντως.Εγω θα το αφησω εκει κοντα μπορει να το βαλω και διπλα ακριβως μπας και μπουνε σε λιγο καιρο θα δω και εκει πανω καλα ειναι απλα δεν ειναι κλειστο απο πανω.Ευχαριστω 1
papoys1 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, *Kopanos* είπε Αν θυμάμαι καλά είχε πει ιστορία παλαιότερα ότι την είχε πάει για στείρωση, λογικα θα έχει κάνει και τα υπόλοιπα που αναφέρεις. Πράγματι όπως τα λες.Ναι αυτή είναι και της έχει γίνει και στείρωση.☺️
Zerg13 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δεν ειναι οι γατες για αποθηκες και λεβιτοστασια για πολλους και διαφορους λογους
Brashida Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Το ξερω ρε φιλε οτι δεν κανουν για τετοια μερη ειναι λογικο αλλα δεν μπορω να κανω κατι,εφτιαξα ενα σπιτακι να μπαινουν μεσα για να μην κρυωνουν τοσο αλλα προτιμουν εκει που ειναι ζεστα παρολο που ειναι ανοιχτο το μερος οπως ειπα πριν,επιλογη τους ειναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα