Zerg13 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 5 ώρες πριν, *Kopanos* είπε Αν θυμάμαι καλά είχε πει ιστορία παλαιότερα ότι την είχε πάει για στείρωση, λογικα θα έχει κάνει και τα υπόλοιπα που αναφέρεις. Κραταει την γατα για τα εγγονια του για να επιμορφωσει να αγαπανε τα ζωα αλλα και για να ερχονται να τον βλεπουν τον παππου με την γατα. Τωρα για ιστοριες παλιοτερα θα σε γελασω.
janpap08 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Μια χαρά είναι οι γάτες φίλε μου και μην φοβάσαι τίποτα.Μπράβο για το ενδιαφέρον και τον κόπο σου αλλά από την στιγμή που έχουν βρει ζεστό μέρος θα σου έλεγα να τις αφήσεις...δοκίμασε αυτό που λεει ο φίλος επάνω,δλδ το σπιτάκι κάπου κοντά στον Λέβητα (αρκεί να μην υπάρχει κίνδυνος πυρκαγιάς ) και μετά άφησε τον χρόνο να κάνει την δουλειά του.Οι γάτες σου θα μπούνε 100% μέσα κάποια στιγμή,θα εξερευνήσουν,θα μυρίσουν και αν τους αρέσει θα το χρησιμοποιήσουν.Αυτό μπορεί να πάρει μέχρι και μήνες βέβαια,αλλά από την στιγμή που έχουν πρόσβαση στον χώρο με τον λέβητα είναι οκ σε ότι αφορά το κρύο. 1
Brashida Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Να στε καλά μάγκες ευχαριστώ..αα και το κουτί είναι δίπλα στο λέβητα δεν μπορώ ποιο κοντά γιατί υπάρχει κίνδυνος φωτιάς όπως ειπες.Και πέρσυ το χειμώνα τέτοιο καιρό όπου έκανε κρύο εκεί πάνω την έβγαλαν.Το μόνο που με ανησυχεί είναι ότι υπάρχει κίνδυνος επειδή μια είναι πολύ ζεστά μια υπερβολικά ζεστά μια κρύα το βράδυ κυρίως αργά που δεν λειτουργεί ο λέβητας και ότι είναι ανοιχτό.Κατα τα άλλα οκ έτσι και αλλιώς όπως λέμε οι γάτες είναι εφτά ψυχές.καλη χρόνια!! ΥΓ.Αυτο με το στορυ που ξεκίνησε ένας παλικάρι στην αρχή μου το εξηγεί κάποιος για μένα αναφέρεται δεν θυμάμαι να έχω κάνει κάτι τέτοιο 😁
Brashida Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Update:Μια που το ξέχασα θέλω να ρωτήσω επίσης να μ προτείνεται κάποια τροφή για γάτες να αγοράσω μέσω ίντερνετ σχετικά οικονομικές για να μην τους δίνω ότι τρώμε εμείς από αυτά που μένουν,δεν έχουν δοκιμασει ποτέ γατοτροδη και δεν γνωρίζω τι απαιτήσεις εχουν.
janpap08 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 3 ώρες πριν, Brashida είπε Update:Μια που το ξέχασα θέλω να ρωτήσω επίσης να μ προτείνεται κάποια τροφή για γάτες να αγοράσω μέσω ίντερνετ σχετικά οικονομικές για να μην τους δίνω ότι τρώμε εμείς από αυτά που μένουν,δεν έχουν δοκιμασει ποτέ γατοτροδη και δεν γνωρίζω τι απαιτήσεις εχουν. Αν μπορείς πήγαινε σε οποιοδήποτε πετσοπ και εκεί έχουν ανοιχτά σακιά από 15kg τα οποία πουλάνε σε αρκετά καλές τιμές,δλδ περίπου 3-4€/Kg.Εναλλακτικά μία αρκετά vfm τροφή που έχω δοκιμάσει είναι αυτή
thant Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Brashida είπε Update:Μια που το ξέχασα θέλω να ρωτήσω επίσης να μ προτείνεται κάποια τροφή για γάτες να αγοράσω μέσω ίντερνετ σχετικά οικονομικές για να μην τους δίνω ότι τρώμε εμείς από αυτά που μένουν,δεν έχουν δοκιμασει ποτέ γατοτροδη και δεν γνωρίζω τι απαιτήσεις εχουν. Αφού προορίζονται για αδέσποτες θα σου πρότεινα να βρεις απο μαγαζί χύμα με 1€ - 1.20€ το κιλό. Αν θες κάτι καλύτερο απο χύμα και συγχρόνως οικονομικό, μπορείς να παραγγειλεις τις OK PASSION CAT από plus4u.gr και να παραλαβεις απο οποιοδήποτε e-shop points χωρίς μεταφορικά. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2019 από thant
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα