Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα χρόνια πολλά καλή χρονιά! Θα ήθελα να ρωτήσω έχω Samsung Note 8 και θα ήθελα νέο κινητό τι θα μου προτείνατε έως 500-600€; σκέφτομαι για το P20 pro αξίζει; ευχαριστώ 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Τη σου λείπει από το Note 8 και θες να πας σε άλλο?

Απλά θέλω άλλο κινητό, γενικά θα ήθελα καλύτερη μπροστινή κάμερα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε "ξύνει" δηλαδή.... 😁

Εγώ πιστεύω ότι το note 8 έχει καλύτερη μπροστινή κάμερα από το P20 pro.

Το Note 8 χάνει την νύχτα.

Κοίτα το S9+ καλύτερα.

Επεξ/σία από saruman123
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το 1+6T είναι περίπου στα ίδια επίπεδα με το Note 8.

Μιλάω για την κάμερα που τον ενδιαφέρει.

Επεξ/σία από saruman123
  • Like 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Το 1+6T είναι περίπου στα ίδια επίπεδα με το Note 8.

Μιλάω για την κάμερα που τον ενδιαφέρει.

Γι'αυτό είπα σαν δεύτερη επιλογή σε περίπτωση που ήθελε κάτι διαφορετικό.

Επίσης ξέρω πως το Dxomark δεν είναι ευαγγέλιο όπως είχες πει και εσύ παλιότερα αλλά το 6Τ έχει αρκετούς βαθμούς διάφορα (μπροστά) απ το Note 8. Ακόμα σε αλλα reviews πάλι που βλέπω (YouTube και γραπτά) φαίνεται να έχει καλύτερη κάμερα το 6T. Όχι με καμία τρελή διάφορα άλλα αισθητή θα έλεγα. Ε αν σκεφτείς αυτό, τις πολυ καλές αναβαθμίσεις της Oneplus και τα χαρακτηριστικά της συσκευής overall πιστεύω είναι άξια αναβάθμιση απ το Note 8.

Παρ'όλα αυτά σαν πρώτη επιλογή προτιμώ το Galaxy S9+ με κλειστά μάτια! 

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Netr0nic είπε

Γι'αυτό είπα σαν δεύτερη επιλογή σε περίπτωση που ήθελε κάτι διαφορετικό.

Επίσης ξέρω πως το Dxomark δεν είναι ευαγγέλιο όπως είχες πει και εσύ παλιότερα αλλά το 6Τ έχει αρκετούς βαθμούς διάφορα (μπροστά) απ το Note 8. Ακόμα σε αλλα reviews πάλι που βλέπω (YouTube και γραπτά) φαίνεται να έχει καλύτερη κάμερα το 6T. Όχι με καμία τρελή διάφορα άλλα αισθητή θα έλεγα. Ε αν σκεφτείς αυτό, τις πολυ καλές αναβαθμίσεις της Oneplus και τα χαρακτηριστικά της συσκευής overall πιστεύω είναι άξια αναβάθμιση απ το Note 8.

Παρ'όλα αυτά σαν πρώτη επιλογή προτιμώ το Galaxy S9+ με κλειστά μάτια! 

Στην πράξη είναι κάπως διαφορετικά.

Βέβαια επαγγελματίες δεν είμαστε αλλά ο κάθε ένας το βλέπει με το δικό του μάτι.

Σκέψου ότι το 1+6 με το 1+6Τ είναι ίδια και στο 6Τ δίνουν καλύτερη κάμερα..... 🤔

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Βέβαια επαγγελματίες δεν είμαστε αλλά ο κάθε ένας το βλέπει με το δικό του μάτι.

Σκέψου ότι το 1+6 με το 1+6Τ είναι ίδια και στο 6Τ δίνουν καλύτερη κάμερα..... 🤔

Συμφωνώ επαγγελματίες δεν είμαστε και πολλές φορές το γούστο και η οπτική του ιδιοκτήτη της συσκευής μετράει περισσότερο! Απλά το ανέφερα, έχω δουλέψει μόνο Note 8 από κοντά και από δείγματα που βλέπω θεωρώ κάπως καλύτερη την κάμερα του 6T, στην πράξη ίσως αλλάξω γνώμη. Πάντως είναι μια άξια αναβάθμιση απ το Note 8 όπως και να το κάνουμε όχι μόνο για την κάμερα αλλά για την συνολική εμπειρία (μετά το S9+ πάντα! ).

Τώρα σε αυτό με την κάμερα που λες όντως δίνουν καλύτερο σκορ στο 6T αλλά μπορεί να παίζουν πολλά ρόλο και όχι μόνο σε επίπεδο hardware αλλά και software, το έχουμε δει σε πολλές εταιρίες (καλύτερη επεξεργασία εικόνας κλπ). Να θυμίσω ότι στην περίπτωση του Galaxy S7 με S8 έχουμε παρόμοια περίπτωση παλι απ το Dxomark (αντίστροφα όμως), έδωσαν 88 στο S8 και 89 στο S7. Αξιόλογες κάμερες και των 2 (ίδιες σε επίπεδο hardware), ήμουν και είμαι κάτοχος και των 2 αλλά η άποψη μου δεν συμβαδίζει με αυτά τα αποτελέσματα. Από κάτι τέτοια καταλαβαίνεις ότι βρωμάει η φάση στο Dxomark γι'αυτό και το ανέφερα αρχικά. Βέβαια το πως βγαίνει το σύνολο της βαθμολογίας σε αυτό το site είναι άλλη υπόθεση, εκεί γίνεται όλο το μπέρδεμα βασικά, anyway.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η ουσία είναι να κάνεις αλλαγή κινητού που θα έχει μεγάλη διαφορά απο το προηγούμενο,αλλιώς δεν αξίζει τα χρήματα που χάνεις.Για να γίνει αυτό θα πρέπει το παλιό κινητό να έχει 2-3 χρόνια διαφορά απο το καινούριο.

Εχετε δώσει τόσα χρήματα για S8,S9,Note 8 κλπ που είναι κινητάρες για 2-3 χρόνια και ψάχνεστε χωρίς ουσιαστικό λόγο,οτι και να πάρεις μόνο στο design θα δείς διαφορά.

Επεξ/σία από AntiCambeR
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εν τέλη αφού δεις και παραπάνω σχόλια ώστε να πάρεις μια ιδέα, οι επιλογές που θα σου πρότεινα εγώ είναι οι εξής:

1) Μένεις με το ήδη πολύ καλό Note 8 ώσπου να πάρει σε λίγο καιρό το andoird 9.0 και το πολύ καλό One UI (ηδη έχει βγει beta) που θα σε κάνουν να ξεχαστείς πιστεύω ώστε να μην το αλλάξεις ακόμα (πας αργότερα στο S10 μια και καλή αν θες).

2) Αν επιμένεις στην αλλαγή τότε θα πρότεινα να πας καρφί στο Galaxy S9+!

3) Μπορείς να ρίξεις και μια ματιά σε OnePlus 6T αν θες...

Επεξ/σία από Netr0nic
Δημοσ.

S9 Plus η σκάστα για Note 9. 

Μην περιμένεις να βρεις κάτι καλύτερο.

Το Note 8 είναι ήδη κινητάρα και με το one ui θα απογειωθεί. 

• Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, HateMe είπε

S9 Plus η σκάστα για Note 9. 

Μην περιμένεις να βρεις κάτι καλύτερο.

Το Note 8 είναι ήδη κινητάρα και με το one ui θα απογειωθεί. 

7 ώρες πριν, Netr0nic είπε

Εν τέλη αφού δεις και παραπάνω σχόλια ώστε να πάρεις μια ιδέα, οι επιλογές που θα σου πρότεινα εγώ είναι οι εξής:

1) Μένεις με το ήδη πολύ καλό Note 8 ώσπου να πάρει σε λίγο καιρό το andoird 9.0 και το πολύ καλό One UI (ηδη έχει βγει beta) που θα σε κάνουν να ξεχαστείς πιστεύω ώστε να μην το αλλάξεις ακόμα (πας αργότερα στο S10 μια και καλή αν θες).

2) Αν επιμένεις στην αλλαγή τότε θα πρότεινα να πας καρφί στο Galaxy S9+!

3) Μπορείς να ρίξεις και μια ματιά σε OnePlus 6T αν θες...

7 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

Η ουσία είναι να κάνεις αλλαγή κινητού που θα έχει μεγάλη διαφορά απο το προηγούμενο,αλλιώς δεν αξίζει τα χρήματα που χάνεις.Για να γίνει αυτό θα πρέπει το παλιό κινητό να έχει 2-3 χρόνια διαφορά απο το καινούριο.

Εχετε δώσει τόσα χρήματα για S8,S9,Note 8 κλπ που είναι κινητάρες για 2-3 χρόνια και ψάχνεστε χωρίς ουσιαστικό λόγο,οτι και να πάρεις μόνο στο design θα δείς διαφορά.

9 ώρες πριν, saruman123 είπε

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, εκεί που κατέληξα είναι να πάρω το S9 Plus. Βλέπω το προτείνατε και τα περισσότερα μέλη. Ευχαριστώ και πάλι! 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...