Anthony3091 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 καλημέρα στο forum, αν γνωρίζει κανένας να μου πει αν μπορώ να ασφαλίσω μέσω ικα τους γονείς μου και αν ναι πως ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
xp-user Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Σε όλα τα ταμεία ασφαλίζεις μόνο τα προστατευόμενα μέλη της δικής σου οικογένειας.Γυναικά και παιδιά
Moderators Malthador Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 1 hour ago, Anthony3091 said: καλημέρα στο forum, αν γνωρίζει κανένας να μου πει αν μπορώ να ασφαλίσω μέσω ικα τους γονείς μου και αν ναι πως ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Μπορείς, εάν είσαι επιτηδευματίας. Τι ακριβώς έχεις στο μυαλό σου;
*Kopanos* Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, xp-user είπε Σε όλα τα ταμεία ασφαλίζεις μόνο τα προστατευόμενα μέλη της δικής σου οικογένειας.Γυναικά και παιδιά Φίλη με ΙΚΑ έχει προστατευόμενο μέλος την μητέρα της που είναι ΑΜΕΑ δεν ξέρω λεπτομέριες, αλλά αν θέλει ο TS να μας πει τι ακριβώς θέλει για να τον βοηθήσουμε.
NikosKallithea Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δεν νομίζω να υπάρχει τρόπος εκτός αν έχεις επιχείρηση και τους προσλάβεις
Anthony3091 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 αποτι καταλαβα πρεπει να ανηκεις σε ειδικη κατηγορια...οι δικοι μου ανεργοι ειναι, εγω εργαζομαι και σκεφτομουν μηπως μπορουσα να τους παρεχω ασφαλεια για γιατρους κυριως
ELTASSOS Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Μα και οι ανεργοι ειναι ασφαλισμενοι ιατρικα.... εδω μεχρι λαθρομεταναστες ασφαλιζονται, δεν θα καλυφθουν ανθρωποι που εχουν πληρωσει ασφαλειες για χρονια και τωρα ετυχε στραβη και δεν εχουν δουλεια?....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα