Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραιο νεο.. υπαρχει καπου καποια λιστα με τα μοντελα τηλεορασεων που θα το υποστηριζουν? πριν λιγους μηνες πηρα μια 43αρα samsung οποτε θα ηταν πολυ χρησιμο να το υποστηριζε...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αραγε θα μπορουν να παιζουν οι τηλεοράσεις της samsung dts ηχο? επειδη υπαρχουν πολλα προβληματα με τις τελευταιες σειρες!  Επιπλέον η εφαρμογη itune θα  ειναι σε θεση να χρησιμοποιει το airplay 2 για να streamari προσωπικό υλικό η θα είναι μόνο για τις ταινίες της apple? τελος η LG εκανε πιο δυνατη συμφωνία με την apple διοτι θα δωσει στις τηλεορασεις της και το Home kit δηλαδη χρηση του siri στις τηλεορασεις της!

Επεξ/σία από oliz
  • Like 1
Δημοσ.

Βασικά αυτό που βλέπουμε είναι η σταδιακή εφαρμογή του οράματος του Cook για την Apple του μέλλοντος: περιορισμό της εξάρτησης της από τις πωλήσεις hardware και αύξηση των εσόδων από υπηρεσίες. 

Το όραμα αυτό περιλαμβάνει εκ των πραγμάτων και άνοιγμα στον ανταγωνισμό για να είναι διαθέσιμες οι υπηρεσίες της, όπως αυτή ή το iCloud σε περισσότερες πλατφόρμες.

Σε ποιο βαθμό θα πετύχει θα το δούμε. Στην προκειμένη περίπτωση πάντως, οι streaming υπηρεσίες on demand περιεχομένου είναι το μέλλον και σε ώριμες αγορές όπως οι ΗΠΑ (όπου είναι ήδη καθιερωμένες)  αλλά και σε χώρες όπως η δική μας που έχουν πολλά περιθώρια ανάπτυξης. 

Το μοντέλο των ελεύθερων καναλιών θα συνεχίσει να υπάρχει αλλά θα χάνει έδαφος. Αφενός δεν είναι on demand και αφετέρου ο θόρυβος από την άμεση και έμμεση διαφήμιση είναι πλέον μη ανεκτός, καθώς υπάρχουν εναλλακτικές.

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, imvrios είπε

Βασικά αυτό που βλέπουμε είναι η σταδιακή εφαρμογή του οράματος του Cook για την Apple του μέλλοντος: περιορισμό της εξάρτησης της από τις πωλήσεις hardware και αύξηση των εσόδων από υπηρεσίες. 

Το όραμα αυτό περιλαμβάνει εκ των πραγμάτων και άνοιγμα στον ανταγωνισμό για να είναι διαθέσιμες οι υπηρεσίες της, όπως αυτή ή το iCloud σε περισσότερες πλατφόρμες.

Σε ποιο βαθμό θα πετύχει θα το δούμε. Στην προκειμένη περίπτωση πάντως, οι streaming υπηρεσίες on demand περιεχομένου είναι το μέλλον και σε ώριμες αγορές όπως οι ΗΠΑ (όπου είναι ήδη καθιερωμένες)  αλλά και σε χώρες όπως η δική μας που έχουν πολλά περιθώρια ανάπτυξης. 

Το μοντέλο των ελεύθερων καναλιών θα συνεχίσει να υπάρχει αλλά θα χάνει έδαφος. Αφενός δεν είναι on demand και αφετέρου ο θόρυβος από την άμεση και έμμεση διαφήμιση είναι πλέον μη ανεκτός, καθώς υπάρχουν εναλλακτικές.

Συγχαρητήρια για την τοποθέτηση σου. Νομίζω πως έκει πηγαίνει η τακτική της. Θα κάνει άνοιγμα για να αρχίσει να πουλάει ευρύτερα τα services που έχει. Στις μέρες μας έκει είναι το μεγαλύτερο έσοδο. Hardware μπορείς να βρείς πλέον πολλά και φτηνά. Την υπηρεσία θέλεις να πουλήσεις. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, oliz είπε

Επιπλέον η εφαρμογη itune θα  ειναι σε θεση να χρησιμοποιει το airplay 2 για να streamari προσωπικό υλικό η θα είναι μόνο για τις ταινίες της apple

To iTunes λογικά θα είναι σαν τις άλλες εφαρμογές, απλά θα νοικιάζεις/αγοράζεις ταινίες και θα φιλοξενεί και την (επερχόμενη) streaming υπηρεσία. Με το Airplay 2 απλά θα εμφανίζεται η τηλεόραση σαν target για mirroring/audio/video από iOS/macOS συσκευές, δεν θα είναι κάποια ξεχωριστή εφαρμογή, πιστεύω, που θα πρέπει να ανοίξεις πρώτα, δεν είναι έτσι το Airplay γενικώς.

Δε νομίζω πάντως να ξαναδιαλέξω Samsung τηλεόραση εγώ. Καλό player έχει, παίζει τα πάντα, αλλά το λειτουργικό lagάρει πολύ και δεν είναι ούτε όμορφο ούτε ευχάριστο.

Για την Apple, και "επιτέλους" θα πω, καλό για μελλοντικές αγορές, αλλά και "too little, too late." Πάρα πολλές τηλεοράσεις που δεν θα μπορούν να αναβαθμιστούν ενώ όλες περιέχουν Netflix/Amazon/Google μέχρι και στο τηλεκοντρόλ.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, SeaLion είπε

To iTunes λογικά θα είναι σαν τις άλλες εφαρμογές, απλά θα νοικιάζεις/αγοράζεις ταινίες και θα φιλοξενεί και την (επερχόμενη) streaming υπηρεσία. Με το Airplay 2 απλά θα εμφανίζεται η τηλεόραση σαν target για mirroring/audio/video από iOS/macOS συσκευές, δεν θα είναι κάποια ξεχωριστή εφαρμογή, πιστεύω, που θα πρέπει να ανοίξεις πρώτα, δεν είναι έτσι το Airplay γενικώς.

Δε νομίζω πάντως να ξαναδιαλέξω Samsung τηλεόραση εγώ. Καλό player έχει, παίζει τα πάντα, αλλά το λειτουργικό lagάρει πολύ και δεν είναι ούτε όμορφο ούτε ευχάριστο.

Για την Apple, και "επιτέλους" θα πω, καλό για μελλοντικές αγορές, αλλά και "too little, too late." Πάρα πολλές τηλεοράσεις που δεν θα μπορούν να αναβαθμιστούν ενώ όλες περιέχουν Netflix/Amazon/Google μέχρι και στο τηλεκοντρόλ.

εχω παρει την q6fn samsung πολυ ωραια εικονα, ηχος, γρηγορο μενου δεν κολαει πουθενα ο media player μου τα χαλαει που δεν παιζει τις μισες ταινιες μου

Δημοσ.

Αφιερωμενο στα fanboys ΚΑΘΕ στρατοπεδου. Ανοιξτε τα ματια σας και δειτε οτι η μονη αληθεια οταν μιλαμε για πολυεθνικες και αγορες ειναι το χρημα. Στις επιλογες σας να παιρνετε αυτο που θελετε και σας εξυπηρετει το γουστο, τις αναγκες η οτι αλλο χωρις παρωπιδες και φαιδρους φανατισμους.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Tetrabitos είπε

Από ένα Μπάνερ χάνει το επιχείρημα;

μπερδεψες τα threads. Εδω ειναι οι τηλεορασεις της Samsung..το διαφημιστικο μπανερ ειναι διπλα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...