andreas443 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και καλή χρονιά έχω ένα powerwalker vi 2000 lcd έχω συνδέσει μόνο τον υπολογιστή με την οθόνη το πρόβλημα είναι ότι ξαφνικά ξεκινά να κάνει θόρυβο και αυτό το κάνει πολλές φορές μέσα στην ημέρα μου έχει σπάσει τα νεύρα. Mπορεί ο θόρυβος να κρατήσει πολύ μπορεί και λίγο και μετά να ξανά ξεκινήσει πάλι, όταν ξεκινά ο θόρυβος το πρόγραμμα στον υπολογιστή δείχνει αυτό το input με το output είναι διαφορετικό και στην οθόνη του ups αναβοσβήνει και το ac mode Τι μπορεί να φταίει γνωρίζει κάποιος? Ευχαριστώ Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2019 από andreas443
NikosKallithea Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Εχεις στην εξοδο κοντα 250ν, κατά την γνώμη μου θα σου κάψει οτι εχεις συνδεμένο, είναι θέμα χρόνου
andreas443 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 8 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Εχεις στην εξοδο κοντα 250ν, κατά την γνώμη μου θα σου κάψει οτι εχεις συνδεμένο, είναι θέμα χρόνου Καλημέρα σε αυτό τι οφείλεται το ups το ρεύμα τι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα