Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω εδώ και κάτι μέρες πριν από τη αλλαγή που βλέπω 2ημερομηνιες στο ύπνο μου πχ πες 1920 κ 1815 .στη ουσία βγάζουν 4 νούμερα  (19,20,18,15)κ με 4 δε πάω πουθενά .κ ομως κάτι μέσα μου έχει λυσαξει πρώτη φορά στα 25μου χρόνια να πάω να παίξω .δε μπορώ καν να ηρεμήσω .έχει τύχει σε κανένα άλλον;

• Confused 3
  • Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πέμπτος αριθμός το 25 απ'τα χρόνια σου, τζόκερ το 4, αφού βλέπεις 4 αριθμούς. (Ή το 2, όσες κι οι ημερομηνίες)

Καλά κέρδη, μη με ξεχάσεις...

Επεξ/σία από Vassilis_24
  • Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βασίλη ευχαριστω! Έχω όμως προβληματιστεί είναι η 2η φορά που μου τα σκάει αυτό με τις Τυπου ημερομηνίες .έχει ξαναγίνει και το καλοκαίρι ,πάλι 2 σειρές από 4νουμερα όπως και τώρα .Φανί φακτ; Τα συγκράτησα και σκέφτομαι να ψάξω να δω αν κέρδισαν από το καλοκαίρι ως τώρα :ρ με ενοχλεί που είναι 4 ,απ τη άλλη ποτέ ως τώρα δε μου έχει συμβεί το να θέλω να πάω να παίξω .σε φάση ότι μέχρι και τα κοροδευα .και είχα να 'ριξω" από τα 5μου που με έπαιρνε μαζί ο πατέρας μου

Επεξ/σία από Elenasia
Δημοσ.

Μπορεί να είναι αριθμός λαχείου και κάτι, πχ ένα σύννεφο, να κρύβει και τα υπόλοιπα ψηφία.

• Like 1
Δημοσ.

Oscar mike έχεις ένα δίκιο ,αλλά είμαι η κλασική άσχετη γυναίκα με αυτά .σε φάση ότι θυμάμαι με το πατέρα μου μόνο αυτό να παίζουμε .κινο ε;

Δημοσ.

Τα νούμερα έχουν λογική. 15-18-19-20. Μικρά, και όλα 2η σειρά. Go 4 it. Παιξτο με 10 επαναλήψεις (0.5x10 = 5euro) 

Μόλις τώρα, Elenasia είπε

Kino ,δε το είχα σκεφτεί διότι δε ήξερα καν πως παίζονται .αυτό δε είναι που πάει και ως δέκα αριθμόυς;

Ως 80 και δηλώνεις μέχρι 12. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, Elenasia είπε

Oscar mike έχεις ένα δίκιο ,αλλά είμαι η κλασική άσχετη γυναίκα με αυτά .σε φάση ότι θυμάμαι με το πατέρα μου μόνο αυτό να παίζουμε .κινο ε;

Δύσκολο για κίνο.

Θα πρέπει όποιος σου "έστειλε" τα νούμερα να έχει αρρωστημένο χιούμορ, μιας και γίνονται κληρώσεις κάθε 10', είναι παιχνίδι για τζογαδόρους.

Αφού σε απασχολεί πάντως, δε χάνεις τίποτα να παίξεις 1-2 στήλες στο τζόκερ (πέραν των 60 λεπτών που κοστίζει η κάθε στήλη).

Θα έχεις έτσι την ευκαιρία να ποντάρεις στο όνειρό σου και θα έχει ενδιαφέρον αν μετά από αυτό δεις παρόμοιο όνειρο ή όχι.

Επεξ/σία από Vassilis_24
  • Thanks 1
Δημοσ.

🙄 τωρα που το σκέφτομαι ,επειδή δε είμαι γνώστης ,άσχετη είμαι ,διαβάζοντας είδα πως για ΚΙΝΟ όντως δε βολεύει ,και πάλι για τζόκερ με απαιτούμενα 5+1 πάει πάλι δύσκολα .αλλά έχει πραγματικά ξανασυμβεί αυτό με τις 'ημερομηνιες "

Δημοσ.

Είπες ότι είχες δει κ γράμματα... Μήπως αν τα συνδυάσεις βγαίνει πινακίδα αμαξιού κ θα ναι ο άντρας της ζωής σου;;;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...