xrist0s4 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 26 λεπτά πριν, Elenasia είπε έχει ξαναγίνει και το καλοκαίρι ,πάλι 2 σειρές από 4γραμματα όπως και τώρα .Φανί φακτ;
Elenasia Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Ναι ναι νούμερα εννουσα αν δεις το άλλαξα ηδη
Vassilis_24 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Elenasia είπε Ναι ναι νούμερα εννουσα αν δεις το άλλαξα ηδη Ημερομηνίες ήταν κι αυτά ή άσχετα νούμερα; 1
Elenasia Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ήταν κ το καλοκαίρι έτσι πάλι 2ημερομηνιες πχ 1815 1920 ,αλλά άλλες ημερομηνίες .μου έχει δλδ κάνει εντύπωση και δε είναι ότι ήρθε κάποιος να μου πει παιξτα γιατί πάντα ήμουν κατά ,μόνη μου από πριν τη αλλαγή της χρονιάς με τρώει να πάω . (Τα εβλεπα δλδ μαζί γραμμένα σαν δυο ημερομηνίες ) Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2019 από Elenasia
Vassilis_24 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Elenasia είπε Ήταν κ το καλοκαίρι έτσι πάλι 2ημερομηνιες πχ 1815 1920 ,αλλά άλλες ημερομηνίες .μου έχει δλδ κάνει εντύπωση και δε είναι ότι ήρθε κάποιος να μου πει παιξτα γιατί πάντα ήμουν κατά ,μόνη μου από πριν τη αλλαγή της χρονιάς με τρώει να πάω . (Τα εβλεπα δλδ μαζί γραμμένα σαν δυο ημερομηνίες ) Έχεις ψάξει να δεις αν συνέβη κάτι σημαντικό τις συγκεκριμένες ημερομηνίες; Ίσως αυτό να είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον! 2
Glikos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Εγώ το προαίσθημα που έχω είναι ότι θα πέσει λουκέτο. 2 1
Elenasia Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε Έχεις ψάξει να δεις αν συνέβη κάτι σημαντικό τις συγκεκριμένες ημερομηνίες; Ίσως αυτό να είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον! Έψαξα ναι γιατί είμαι και περίεργη σαν άνθρωπος ,δε βρήκα κάτι 4 λεπτά πριν, Glikos είπε Εγώ το προαίσθημα που έχω είναι ότι θα πέσει λουκέτο. Τι λουκέτο;
csontheline Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Έδινες ιστορία πρόσφατα; Μήπως σπουδάζεις κάτι σε ιστορικό; Μήπως έχεις παιδιά (ή ανίψια) και διαβάζατε πρόσφατα; Magic is the state in which the scientific explanation hasn't been found. Yet. 1
Elenasia Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, csontheline είπε Έδινες ιστορία πρόσφατα; Μήπως σπουδάζεις κάτι σε ιστορικό; Μήπως έχεις παιδιά (ή ανίψια) και διαβάζατε πρόσφατα; Magic is the state in which the scientific explanation hasn't been found. Yet. Έχουμε ίδιο τρόπο σκέψης😨 αυτό αμέσως σκέφτηκα και εγώ .το απεκλεισα ,είμαι στο ιατρικό κλαδο ,παιδιά όχι ούτε μικρά ανήψια η κάτι και δε ειχα καν δει πουθενά αυτές τις ημερομηνίες ! 1 λεπτό πριν, ougxar είπε Μπες σε κανα διωρο και θα καταλαβεις Σε φάση να κλείσουν το thread?
overpower Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 21 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε Δύσκολο για κίνο. Θα πρέπει όποιος σου "έστειλε" τα νούμερα να έχει αρρωστημένο χιούμορ, μιας και γίνονται κληρώσεις κάθε 10', είναι παιχνίδι για τζογαδόρους. Αφού σε απασχολεί πάντως, δε χάνεις τίποτα να παίξεις 1-2 στήλες στο τζόκερ (πέραν των 60 λεπτών που κοστίζει η κάθε στήλη). Θα έχεις έτσι την ευκαιρία να ποντάρεις στο όνειρό σου και θα έχει ενδιαφέρον αν μετά από αυτό δεις παρόμοιο όνειρο ή όχι. 0.5 € και ανά 5 λεπτά
Glikos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 8 λεπτά πριν, Elenasia είπε Τι λουκέτο; 'Ασε σου λέω έχω feeling, θα δεις. 1
Vassilis_24 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Αφού είναι παρελθοντικές ημερομηνίες, μήπως σκέφτεσαι πολύ το παρελθόν;
Elenasia Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Glikos είπε 'Ασε σου λέω έχω feeling, θα δεις. Και γιατί αυτό; Προσβάλλει κάποιον το thread η κάτι; Μόλις τώρα, Vassilis_24 είπε Αφού είναι παρελθοντικές ημερομηνίες, μήπως σκέφτεσαι πολύ το παρελθόν; Ποσο να σκεφτώ το παρελθόν; :Ρ ειδικα για ημερομηνίες κιόλας οι καλοκαιρινές πχ που ήταν ακόμα και οι γονείς μου αγέννητοι;
aggelos87 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 1920 1815 1-9-20-18-15 19-20-1-8-15 19-20-18-1-5 Σε καλή μεριά 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα