Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Elenasia είπε

Ναι δυστυχώς το είδα πριν κάνα 2ωρο το συγκεκριμένο :( ωστόσο αναπτερώθηκε το ηθικό μου με μια γυναίκα στο εξωτερικό που είπε ότι έπαιξε λέει 30ετη μετά αυτά που είχε δει στο ύπνο της και όντως κέρδισε

Survivor bias.

Τι γίνεται με τους εκατομμύρια άλλους παίχτες που ΔΕΝ κερδίσανε και ΔΕΝ ένιωσαν και καμιά ανάγκη να μας κοινοποιήσουν την αποτυχία τους? Τζάμπα χαραμίζεις το χρόνο σου. 

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν υπαρχει προαισθημα στο τζοκερ. Γιατι δεν ειναι fix το τι θα ερθει(αν ειναι στημενο για καποιους να μην παιζετε καθολου) ειναι αποτελεσμα μιας τυχαιας σειρας απο μπαλες. Ουτε υπαρχει καμια μαγικη δυναμη που μας μεταδιδει τα νουμερα αν μας συμπαθει. Ξυπνηστε και μην ακουω βλακειες. Προαισθηματα...

Επεξ/σία από Zerg13
  • Like 2
Δημοσ.

Παίζεις σταθερά τα 4 νούμερα, και 41*20 συνδυασμούς τα υπόλοιπα, ή 1 από τα 4 τζόκερ και τα άλλα τρία με 42*41 πιθανότητες. Οπότε σύνολο παίζεις:
41*20 +42*41*4 => 820+6888 => 7708 στήλες. Με 0,50 ευρώ η στήλη, θα πληρώσεις 3854 ευρώ για τη συμμετοχή σου, αλλά αφού θα κερδίσεις σίγουρα, όλα ΟΚ.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Elenasia είπε

Και γιατί αυτό; 

Προσβάλλει κάποιον το thread η κάτι;

Όχι βρε. Αλλά όταν διαβάζω περί προαισθήματος και joker, cringaro αυτόματα.

Δημοσ.

ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ !!!!!!!!

Σήμερα: 03/01/19/ 03+01+19=23. Ζούμε στον 21° αιώνα. 21×23=483.

Προσθέτουμε 483+2019=2502.

Όπως βλέπετε, δεν σημαίνει τίποτα.

Ευχαριστώ για την προσοχή σας

Δημοσ.

To ανησυχητικό είναι ότι αφού δεν παίζεις τυχερά παιχνίδια, να συνδυάσεις το όνειρο με ημερομηνίες με τον τζόγο. Επίσης επειδή κάποια είχε δει ένα όνειρο πριν 30 χρόνια και το έπαιξε και τισ βγήκε δεν είναι κάτι.

Γιατί αν βγούμε να ρωτήσουμε 100 τυχαίους περίπου οι 30 (λέω εγώ τώρα, αλλά κάπου εκεί είναι πιστεύω) έχουν παίξει στο τζόκερ τους αριθμούς που είδαν σε κάποιο όνειρο. Το πιο πιθανό είναι ότι κανένας όμως δεν θα το έχει κερδίσει εκτός αν είναι η τύπισσα που προανέφερες μέσα σε αυτούς τους 100. Αλλά δεν μας νοιάζει αν στο 1.000.000 που έχει κάνει το ίδιο πράγμα δεν κέρδισαν οι 999.999 μας ενδιαφέρει η αυτός ο ένας. Νομίζω καταλαβαίνεις τι θέλω να πω.

Από εκεί και πέρα και αφου δεν τζογάρεις νομίζω ότι έχεις ανάγκη από χρήματα γι αυτό το σκέφτεσαι και πέρα από το αν θα το παίξεις ή όχι, το πρόβλημα σου (βάση πιθανοτήτων) δεν θα λυθεί.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, tarantules είπε

ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ !!!!!!!!

Σήμερα: 03/01/19/ 03+01+19=23. Ζούμε στον 21° αιώνα. 21×23=483.

Προσθέτουμε 483+2019=2502.

Όπως βλέπετε, δεν σημαίνει τίποτα.

Ευχαριστώ για την προσοχή σας

8 Ιανουαρίου είναι σήμερα, το κάνεις που το κάνεις copy paste, κάνε έναν επιπλέον κόπο και άλλαξέ το... 

• Like 2
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε

8 Ιανουαρίου είναι σήμερα, το κάνεις που το κάνεις copy paste, κάνε έναν επιπλέον κόπο και άλλαξέ το... 

Σιγά μην κάτσω να κάνω και τις πράξεις.....

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tarantules είπε

Σιγά μην κάτσω να κάνω και τις πράξεις.....

Έλα ρε, σιγά τις πράξεις.

Υπάρχει κι η αριθμομηχανή που εφευρέθηκε για τον συγκεκριμένο λόγο απ'την άλλη, έχει και το κινητό σου.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μαζεύω προτάσεις για ομαδικό τζόκερ με τα νούμερα του TS, γρήγορα μεχρι 10 θέσεις για να βγει καλο μεροκάματο έχουμε και πολλά τζακ ποτ μαζεμένα.

Επεξ/σία από *Kopanos*
Δημοσ.

Παιξε τα νουμερα σου. Θα κερδισεις. Ετσι εκανα και εγω το καλοκαιρι και κερδισα 850,000 ευρω. 

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, *Kopanos* είπε

Μαζεύω προτάσεις για ομαδικό τζόκερ με τα νούμερα του TS, γρήγορα μεχρι 10 θέσεις για να βγει καλο μεροκάματο έχουμε και πολλά τζακ ποτ μαζεμένα.

Βαλε με. Θα στα αφαιρεσω απο τα κερδη μου οταν κερδισουμε. Αν χασουμε καποια στιγμη θα στα δωσω μην φοβασαι.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Βαλε με. Θα στα αφαιρεσω απο τα κερδη μου οταν κερδισουμε. Αν χασουμε καποια στιγμη θα στα δωσω μην φοβασαι.

Πρόσεχε. Αν κερδίσει μου είπε θα αγοράσει το ινσομνια

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, guido είπε

Πρόσεχε. Αν κερδίσει μου είπε θα αγοράσει το ινσομνια

Ναι για να απόλυσω τους μοντ και μετά να το καταστρέψω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...