Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 ώρες πριν, papoys1 είπε

Το 1815 είναι σημαδιακή χρονιά. Η μάχη του Βατερλώ. Οπότε δε βλέπω κέρδη. https://el.wikipedia.org/wiki/Μάχη_του_Βατερλώ

Επίσης το 1920 είχαμε το ναυάγιο του ποταμόπλοιου του Ποταμιάνου (ναι υπήρχε από τότε)  Πόπη και βγήκε η έκφραση "έγινε της Πόπης" 

https://fanpage.gr/afieromata/to-tragiko-navagio-tou-1920-tou-popi-pou-egine-parimiodis-ekfrasi-egine-tis-popis/  οπότε ξανά χασούρα βλέπω.:P

Χαχα είναι τυχαία αυτά τα νούμερα που γράφω ,δε είδα αυτά

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Glikos είπε

Elenasia  αν κερδίσεις μη με ξεχάσεις. Να θυμάσαι σου έφερα γούρι.

Αμήν βρε γλυκέ. :Ρ Άσχετο να ρωτήσω επειδή δε θυμάμαι κιόλας ,πες ότι παίξω τους συνδυασμούς τους 3 π είπε ο άγγελος αυτό μεταφράζεται σε 1.5ε;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Elenasia είπε

Αμήν βρε γλυκέ. :Ρ Άσχετο να ρωτήσω επειδή δε θυμάμαι κιόλας ,πες ότι παίξω τους συνδυασμούς τους 3 π είπε ο άγγελος αυτό μεταφράζεται σε 1.5ε;

Δεν ξέρω τι είπε ο φίλτατος. Πάντως τι να τα κάνεις τα ψιλά? Εμείς πάμε για τζακ ποτ.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Glikos είπε

Δεν ξέρω τι είπε ο φίλτατος. Πάντως τι να τα κάνεις τα ψιλά? Εμείς πάμε για τζακ ποτ.

Πάντως ρωτάω σοβαρά γιατί δε θυμάμαι πόσο χρεωνει

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Elenasia είπε

Πάντως ρωτάω σοβαρά γιατί δε θυμάμαι πόσο χρεωνει

ναι είναι 0,5e η στήλη, το ένα 5+1 δηλαδή.

αν παίξεις όλο το δελτίο, που έχει 6 στήλες, είναι 3e.

• Thanks 1
Δημοσ.

τυπε μου αρεσει πως δεν μαρτυρας τα μαγικα νουμερα μην σου φαμε στην μοιρασια τα εκατομυρια

λες και υπαρχει πιθανοτητα να κερδισεις

🍆🤠🐍😎

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Oscar_Mike είπε

ναι είναι 0,5e η στήλη, το ένα 5+1 δηλαδή.

αν παίξεις όλο το δελτίο, που έχει 6 στήλες, είναι 3e.

Μιλ μερσι αγαπητε

3 λεπτά πριν, opcorsa είπε

τυπε μου αρεσει πως δεν μαρτυρας τα μαγικα νουμερα μην σου φαμε στην μοιρασια τα εκατομυρια

🍆🤠🐍😎

Τυπισα αγαπητέ και γιολο ,η που θα κάτσω να σκάσω με το what if η που θα παίξω .τι να πούνε κ άλλοι που χάσανε τα κέρατα τους όταν εγώ σε όλη μου τη ζωή θα παίξω για 2-3 € .δε βλέπω το λόγο να κοροϊδεύεις.τυχη είναι αυτή :)

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, opcorsa είπε

🍆🤠🐍😎

Πας να τη ρίξεις στο φιλότιμο, δε θα μάθεις τα μαγικά νούμερα όμως, θα πρέπει να ζήσεις δίχως αυτή τη γνώση μέχρι την κλήρωση...

Δημοσ.
19 ώρες πριν, Vassilis_24 είπε

Πέμπτος αριθμός το 25 απ'τα χρόνια σου, τζόκερ το 4, αφού βλέπεις 4 αριθμούς. (Ή το 2, όσες κι οι ημερομηνίες)

Καλά κέρδη, μη με ξεχάσεις...

Εσύ πας για τη νέα διαφήμιση του αριθμολόγου, χαλαρά.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

Εγω στον ύπνο μου μόνο ότι είμαι φαντάρος βλέπω... Καλά κέρδη αν τελικα παίξεις!

Σε ευχαριστώ πολύ,ναι θα παίξω , καλλιο να χάσω μια φορά 3-4-5ε παρά τη πιθανότητα να γίνει κάτι καλό!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Elenasia είπε

Σε ευχαριστώ πολύ,ναι θα παίξω , καλλιο να χάσω μια φορά 3-4-5ε παρά τη πιθανότητα να γίνει κάτι καλό!

Σημείωσε το nick μου, όπως είπαμε , μην με ξεχάσεις αν κερδίσεις. :P

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, stelaras12 είπε

Δεν είναι αριθμοί Τζόκερ.

Είναι τα προββατακια που μετρας για να αποκοιμηθείς

Η αμοιβή μου είναι 50€

Πέρνα να τα πάρεις από το γραφείο μου 

Η αμοιβή μου:100€

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...