Elenasia Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 13 ώρες πριν, papoys1 είπε Το 1815 είναι σημαδιακή χρονιά. Η μάχη του Βατερλώ. Οπότε δε βλέπω κέρδη. https://el.wikipedia.org/wiki/Μάχη_του_Βατερλώ Επίσης το 1920 είχαμε το ναυάγιο του ποταμόπλοιου του Ποταμιάνου (ναι υπήρχε από τότε) Πόπη και βγήκε η έκφραση "έγινε της Πόπης" https://fanpage.gr/afieromata/to-tragiko-navagio-tou-1920-tou-popi-pou-egine-parimiodis-ekfrasi-egine-tis-popis/ οπότε ξανά χασούρα βλέπω. Χαχα είναι τυχαία αυτά τα νούμερα που γράφω ,δε είδα αυτά :ρ
Glikos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Elenasia αν κερδίσεις μη με ξεχάσεις. Να θυμάσαι σου έφερα γούρι.
Elenasia Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, Glikos είπε Elenasia αν κερδίσεις μη με ξεχάσεις. Να θυμάσαι σου έφερα γούρι. Αμήν βρε γλυκέ. :Ρ Άσχετο να ρωτήσω επειδή δε θυμάμαι κιόλας ,πες ότι παίξω τους συνδυασμούς τους 3 π είπε ο άγγελος αυτό μεταφράζεται σε 1.5ε;
Glikos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Elenasia είπε Αμήν βρε γλυκέ. :Ρ Άσχετο να ρωτήσω επειδή δε θυμάμαι κιόλας ,πες ότι παίξω τους συνδυασμούς τους 3 π είπε ο άγγελος αυτό μεταφράζεται σε 1.5ε; Δεν ξέρω τι είπε ο φίλτατος. Πάντως τι να τα κάνεις τα ψιλά? Εμείς πάμε για τζακ ποτ.
Elenasia Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, Glikos είπε Δεν ξέρω τι είπε ο φίλτατος. Πάντως τι να τα κάνεις τα ψιλά? Εμείς πάμε για τζακ ποτ. Πάντως ρωτάω σοβαρά γιατί δε θυμάμαι πόσο χρεωνει 1
Oscar_Mike Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 17 λεπτά πριν, Elenasia είπε Πάντως ρωτάω σοβαρά γιατί δε θυμάμαι πόσο χρεωνει ναι είναι 0,5e η στήλη, το ένα 5+1 δηλαδή. αν παίξεις όλο το δελτίο, που έχει 6 στήλες, είναι 3e. 1
opcorsa Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 τυπε μου αρεσει πως δεν μαρτυρας τα μαγικα νουμερα μην σου φαμε στην μοιρασια τα εκατομυρια λες και υπαρχει πιθανοτητα να κερδισεις 🍆🤠🐍😎
Elenasia Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 12 λεπτά πριν, Oscar_Mike είπε ναι είναι 0,5e η στήλη, το ένα 5+1 δηλαδή. αν παίξεις όλο το δελτίο, που έχει 6 στήλες, είναι 3e. Μιλ μερσι αγαπητε 3 λεπτά πριν, opcorsa είπε τυπε μου αρεσει πως δεν μαρτυρας τα μαγικα νουμερα μην σου φαμε στην μοιρασια τα εκατομυρια λες και υπαρχει πιθανοτητα να κερδισεις 🍆🤠🐍😎 Τυπισα αγαπητέ και γιολο ,η που θα κάτσω να σκάσω με το what if η που θα παίξω .τι να πούνε κ άλλοι που χάσανε τα κέρατα τους όταν εγώ σε όλη μου τη ζωή θα παίξω για 2-3 € .δε βλέπω το λόγο να κοροϊδεύεις.τυχη είναι αυτή
Vassilis_24 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 11 λεπτά πριν, opcorsa είπε τυπε μου αρεσει πως δεν μαρτυρας τα μαγικα νουμερα μην σου φαμε στην μοιρασια τα εκατομυρια λες και υπαρχει πιθανοτητα να κερδισεις 🍆🤠🐍😎 Πας να τη ρίξεις στο φιλότιμο, δε θα μάθεις τα μαγικά νούμερα όμως, θα πρέπει να ζήσεις δίχως αυτή τη γνώση μέχρι την κλήρωση...
xaerialtwistx Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 19 ώρες πριν, Vassilis_24 είπε Πέμπτος αριθμός το 25 απ'τα χρόνια σου, τζόκερ το 4, αφού βλέπεις 4 αριθμούς. (Ή το 2, όσες κι οι ημερομηνίες) Καλά κέρδη, μη με ξεχάσεις... Εσύ πας για τη νέα διαφήμιση του αριθμολόγου, χαλαρά.
Kostasspil Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Εγω στον ύπνο μου μόνο ότι είμαι φαντάρος βλέπω... Καλά κέρδη αν τελικα παίξεις! 1
Elenasia Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 14 λεπτά πριν, Kostasspil είπε Εγω στον ύπνο μου μόνο ότι είμαι φαντάρος βλέπω... Καλά κέρδη αν τελικα παίξεις! Σε ευχαριστώ πολύ,ναι θα παίξω , καλλιο να χάσω μια φορά 3-4-5ε παρά τη πιθανότητα να γίνει κάτι καλό!
Glikos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Elenasia είπε Σε ευχαριστώ πολύ,ναι θα παίξω , καλλιο να χάσω μια φορά 3-4-5ε παρά τη πιθανότητα να γίνει κάτι καλό! Σημείωσε το nick μου, όπως είπαμε , μην με ξεχάσεις αν κερδίσεις.
stelaras12 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δεν είναι αριθμοί Τζόκερ. Είναι τα προββατακια που μετρας για να αποκοιμηθείς Η αμοιβή μου είναι 50€
Elenasia Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 30 λεπτά πριν, stelaras12 είπε Δεν είναι αριθμοί Τζόκερ. Είναι τα προββατακια που μετρας για να αποκοιμηθείς Η αμοιβή μου είναι 50€ Πέρνα να τα πάρεις από το γραφείο μου Η αμοιβή μου:100€
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα