Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα θέλω να κάνω μια ερώτηση ως άσχετος, παρήγγειλα 23/12/2018 το red dead redemption 2 https://www.amazon.de/gp/product/B01M6Y1Y4A/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 σε προσφορα στα 35 ευρώ μετά τη παραγγελία μου έφυγε το δέμα την επόμενη μέρα μου έγραφε estimated delivery μέχρι χθες 07/01/19 το θέμα μου είναι ότι δεν μου έχει δώσει track id για τη παραγγελία και δε μπορώ να δω που είναι. Το μήνυμα είναι το εξήςWe expected Deutsche Post DHL to deliver your package by now. This package didn't have a tracking ID. Ξέρει κανείς τι παιζει και σε ποιον πρέπει να στειλω email για να βγάλω άκρη είναι φυσιολογικό που δεν έχει track id? Και αν μπορώ να κάνω επιστροφή και να μου κάνουν refund τα χρηματα άμα δε βγαλω άκρη. Ευχαριστώ πολυ!!!!

Επεξ/σία από stathisgs800
Δημοσ.

Πριν λίγες μέρες αγόρασα ένα βιβλίο από το Βρετανικό amazon και μου έβγαλε το ίδιο με εσένα ότι θα έρθει από Γερμανία με DHL χωρίς tracking.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείς θα το παραλάβεις κανονικά ή από τα ΕΛΤΑ ή από τα ΕΛΤΑ-courier (αν θυμάμαι καλά)  

• Thanks 1
Δημοσ.

αν είχε estimate delivery 7 του μήνα, στείλε mail στο support και κάνε παράπονα ότι δεν έχει έρθει ακόμα και το πιο πιθανό είναι ότι θα σου επιστρέψουν τα έξοδα των μεταφορικών και αν καθυστερήσει και άλλο παίζει να σου δώσουν και κάνα κουπόνι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...