Dinos_12345 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα. Θέλω να βγάλω πιστωτική κάρτα για φοιτητές και έχω δει πως η Eurobank και η Πειραιώς έχουν πολύ καλές προτάσεις. Η Πειραιώς έχει συνδρομή 15 ευρώ μετά τον πρώτο χρόνο, έχει ερευνήσει κανείς το θέμα να βοηθήσει με το ποια να επιλέξω; Ευχαριστώ.
kleo1 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 βγάζουν ακόμα πιστωτικές για φοιτητές; φαντάζομαι το αν εγκριθούν εξαρτάται αποκλειστικά από το εισόδημα του γονέα και λογικά ο γονέας θα είναι κάτι σαν εγγυητής
christakos07 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, kleo1 είπε βγάζουν ακόμα πιστωτικές για φοιτητές; φαντάζομαι το αν εγκριθούν εξαρτάται αποκλειστικά από το εισόδημα του γονέα και λογικά ο γονέας θα είναι κάτι σαν εγγυητής Ναι. Βέβαια έχουν μικρό όριο της τάξεως 200-300 ευρώ. Άρα πρακτικά δεν αξίζουν
Alessionew Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Στην Πειραιώς από όσο ξέρω δίνουν 300 ευρώ χωρίς εκκαθαριστικό.
Dinos_12345 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Βγάζουν ακόμα, λένε χωρίς εγγύηση. Για την χρήση που την θέλω εγώ, μια χαρά μου φτάνει.
Dinos_12345 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 37 λεπτά πριν, cambo99 είπε Για στοίχημα την θες; 😋 Για σούπερ μάρκετ κυρίως και για δόσεις
Luciddream Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εμένα πάντως η φοιτητική πιστωτική με "έσωσε". Αρχικά την έβγαλα μόλις είχα κλείσει τα 18-19, την υπερχρέωσα κατα τα 22, έκανα οικονομία και την ξεχρέωσα, και απο τότε έμαθα να την διαχειρίζομαι σωστά. Το πιστωτικό όριο ακόμα είναι στον θεό ακόμα και μετά απο χρόνια κρίσης, και με αυτά που μου συμβαίνουν τελευταία μάλλον καλό είναι που υπάρχει 😛 p.s την είχα βγάλει Citibank οπότε δεν βοηθάει στο τοπικ Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2019 από Luciddream
ProponitisTouKanape Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Εγω εβγαλα στη μεταβαση απο τις παχιες αγελαδες στην βαθια κριση. Τελη 2012, 800€ χωρις εκκαθαριστικο. Εχει ανανεωθει ηδη μια φορα, περιμενω οπου να ναι αν θα ανανεωθει ξανα. Πειραιως ολα αυτα. Η Eurobank απο τοτε εδινε πολυ μικροτερο οριο και πολυ πιο δυσκολα. Παντως 300€ ειναι πολυ χαμηλο για οριο. Αν με γονιο εγγυητη σου δωσουν κατι παραπανω, εστω να παει στα 500, αξιζει...
Dinos_12345 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Στις 9/1/2019 στις 12:44 ΜΜ, ProponitisTouKanape είπε Εγω εβγαλα στη μεταβαση απο τις παχιες αγελαδες στην βαθια κριση. Τελη 2012, 800€ χωρις εκκαθαριστικο. Εχει ανανεωθει ηδη μια φορα, περιμενω οπου να ναι αν θα ανανεωθει ξανα. Πειραιως ολα αυτα. Η Eurobank απο τοτε εδινε πολυ μικροτερο οριο και πολυ πιο δυσκολα. Παντως 300€ ειναι πολυ χαμηλο για οριο. Αν με γονιο εγγυητη σου δωσουν κατι παραπανω, εστω να παει στα 500, αξιζει... Ο Πατέρας μου έχει αρκετά καλό εισόδημα και ελπίζω να μου δώσουν κάτι παραπάνω απλά για να μην είναι τόσο tight. Έκανα αίτηση στην Euro, περιμένω απάντηση. Μέγιστη συνδρομή, 12 ευρώ τον χρόνο, 1 ευρώ κάθε μήνα που κάνεις λογαριασμό.
MegalosVeziris Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 12 λεπτά πριν, Dinos_12345 είπε Ο Πατέρας μου έχει αρκετά καλό εισόδημα και ελπίζω να μου δώσουν κάτι παραπάνω απλά για να μην είναι τόσο tight. Έκανα αίτηση στην Euro, περιμένω απάντηση. Μέγιστη συνδρομή, 12 ευρώ τον χρόνο, 1 ευρώ κάθε μήνα που κάνεις λογαριασμό. Να σου πω γιατί δεν ζητάς από τον πατέρα σου να σε δανείσει; Δεν είναι να μπλεκεις με τραπεζες
ProponitisTouKanape Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 23 ώρες πριν, MegalosVeziris είπε Να σου πω γιατί δεν ζητάς από τον πατέρα σου να σε δανείσει; Δεν είναι να μπλεκεις με τραπεζες Τεραστιο μπλεξιμο οι τραπεζες. Κατω απο το στρωμα καλυτερα
Dinos_12345 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Ζήτησαν φωτοτυπία Πάσο, Ταυτότητας, Βεβαίωσης ΑΦΜ και Λογαριασμού τηλεφώνου.
Yiannis87 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Έχεις λογαριασμό στην Eurobank? Εγώ έχω σε άλλη, αλλά λέω να βγάλω σε κάποια από τις 2 τράπεζες που ανέφερες και δεν ξέρω αν χρειάζεται / είναι καλό να έχεις λογαριασμό πρώτα εκεί -βέβαια το πάσο μου θα είναι ενεργό μέχρι τον Αύγουστο.
Yiannis87 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Στις 11/1/2019 στις 10:25 ΜΜ, Dinos_12345 είπε Ζήτησαν φωτοτυπία Πάσο, Ταυτότητας, Βεβαίωσης ΑΦΜ και Λογαριασμού τηλεφώνου. Στην Eurobank? Μόνος σου πήγες ή με γονείς? Εμένα μου είπαν πως πρέπει να μπει εγγυητής κάποιος γονέας στη euro σήμερα. Στην Πειραιώς θέλουν τα ίδια έγγραφα μου είπαν, αλλά επιπλέον και Ε1 και εκκαθαριστικό γονέω. Εσύ έχεις λογαριασμό σε κάποια από αυτές (οπότε πχ βοηθάει και για αυτό δεν ζήτηασαν Ε1 και εκκαθαριστικό?) Εγώ έχω στην Εθνική, αλλά οι γονείς έχουν και Πειραίως (βέβαια δεν τους το ανέφερα ούτε έδωσα τα στοιχεία μου κλπ). Πάντως ζήτησαν και αυτά επιπλέον της απόδοσης ΑΦΜ που αναφέρεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα