Dinos_12345 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Yiannis87 είπε Στην Eurobank? Μόνος σου πήγες ή με γονείς? Εμένα μου είπαν πως πρέπει να μπει εγγυητής κάποιος γονέας στη euro σήμερα. Στην Πειραιώς θέλουν τα ίδια έγγραφα μου είπαν, αλλά επιπλέον και Ε1 και εκκαθαριστικό γονέω. Εσύ έχεις λογαριασμό σε κάποια από αυτές (οπότε πχ βοηθάει και για αυτό δεν ζήτηασαν Ε1 και εκκαθαριστικό?) Εγώ έχω στην Εθνική, αλλά οι γονείς έχουν και Πειραίως (βέβαια δεν τους το ανέφερα ούτε έδωσα τα στοιχεία μου κλπ). Πάντως ζήτησαν και αυτά επιπλέον της απόδοσης ΑΦΜ που αναφέρεις. Ναι, αυτά ζήτησαν. Τώρα περιμένω τoν courier τους να έρθει να τα πάρει και να μου δώσει και το αντίγραφο της αίτησης μου
Yiannis87 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Dinos_12345 είπε Ναι, αυτά ζήτησαν. Τώρα περιμένω τoν courier τους να έρθει να τα πάρει και να μου δώσει και το αντίγραφο της αίτησης μου Eurobank? έχεις λογαριασμό εκεί?
Dinos_12345 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 25 λεπτά πριν, Yiannis87 είπε Eurobank? έχεις λογαριασμό εκεί? Έχει πιστωτική ο Πατέρας μου εκεί. Εγώ μόνο στην Alpha bank έχω. 1
Dinos_12345 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Τελικά βγήκε από eurobank και με όριο 450 ευρώ, neat
user2163 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Στις 15/1/2019 στις 4:44 ΜΜ, Yiannis87 είπε Στην Eurobank? Μόνος σου πήγες ή με γονείς? Εμένα μου είπαν πως πρέπει να μπει εγγυητής κάποιος γονέας στη euro σήμερα. Στην Πειραιώς θέλουν τα ίδια έγγραφα μου είπαν, αλλά επιπλέον και Ε1 και εκκαθαριστικό γονέω. Εσύ έχεις λογαριασμό σε κάποια από αυτές (οπότε πχ βοηθάει και για αυτό δεν ζήτηασαν Ε1 και εκκαθαριστικό?) Εγώ έχω στην Εθνική, αλλά οι γονείς έχουν και Πειραίως (βέβαια δεν τους το ανέφερα ούτε έδωσα τα στοιχεία μου κλπ). Πάντως ζήτησαν και αυτά επιπλέον της απόδοσης ΑΦΜ που αναφέρεις. Μην πας στο κατάστημα κάντη online
Yiannis87 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, user2163 είπε Μην πας στο κατάστημα κάντη online Tι δικαιολογητικά θέλει για online? Αν και έχω λογαριασμό μόνο εθνική, όχι Euro ή Πειραιώς, οπότε δεν νομίζω να γίνεται online.
user2163 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Yiannis87 είπε Tι δικαιολογητικά θέλει για online? Αν και έχω λογαριασμό μόνο εθνική, όχι Euro ή Πειραιώς, οπότε δεν νομίζω να γίνεται online. φωτοτυπία Πάσο, Ταυτότητας, Βεβαίωσης ΑΦΜ και Λογαριασμού τηλεφώνου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα