Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Yiannis87 είπε

Στην Eurobank? Μόνος σου πήγες ή με γονείς? Εμένα μου είπαν πως πρέπει να μπει εγγυητής κάποιος γονέας στη euro σήμερα.

Στην Πειραιώς θέλουν τα ίδια έγγραφα μου είπαν, αλλά επιπλέον και Ε1 και εκκαθαριστικό γονέω.

Εσύ έχεις λογαριασμό σε κάποια από αυτές (οπότε πχ βοηθάει και για αυτό δεν ζήτηασαν Ε1 και εκκαθαριστικό?) Εγώ έχω στην Εθνική, αλλά οι γονείς έχουν και Πειραίως (βέβαια δεν τους το ανέφερα ούτε έδωσα τα στοιχεία μου κλπ). Πάντως ζήτησαν και αυτά επιπλέον της απόδοσης ΑΦΜ που αναφέρεις.

Ναι, αυτά ζήτησαν. Τώρα περιμένω τoν courier τους να έρθει να τα πάρει και να μου δώσει και το αντίγραφο της αίτησης μου

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dinos_12345 είπε

Ναι, αυτά ζήτησαν. Τώρα περιμένω τoν courier τους να έρθει να τα πάρει και να μου δώσει και το αντίγραφο της αίτησης μου

Eurobank? έχεις λογαριασμό εκεί?

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Yiannis87 είπε

Eurobank? έχεις λογαριασμό εκεί?

Έχει πιστωτική ο Πατέρας μου εκεί. Εγώ μόνο στην Alpha bank έχω.

• Thanks 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 15/1/2019 στις 4:44 ΜΜ, Yiannis87 είπε

Στην Eurobank? Μόνος σου πήγες ή με γονείς? Εμένα μου είπαν πως πρέπει να μπει εγγυητής κάποιος γονέας στη euro σήμερα.

Στην Πειραιώς θέλουν τα ίδια έγγραφα μου είπαν, αλλά επιπλέον και Ε1 και εκκαθαριστικό γονέω.

Εσύ έχεις λογαριασμό σε κάποια από αυτές (οπότε πχ βοηθάει και για αυτό δεν ζήτηασαν Ε1 και εκκαθαριστικό?) Εγώ έχω στην Εθνική, αλλά οι γονείς έχουν και Πειραίως (βέβαια δεν τους το ανέφερα ούτε έδωσα τα στοιχεία μου κλπ). Πάντως ζήτησαν και αυτά επιπλέον της απόδοσης ΑΦΜ που αναφέρεις.

Μην πας στο κατάστημα κάντη online

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, user2163 είπε

Μην πας στο κατάστημα κάντη online

Tι δικαιολογητικά θέλει για online? Αν και έχω λογαριασμό μόνο εθνική, όχι Euro ή Πειραιώς, οπότε δεν νομίζω να γίνεται online.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Yiannis87 είπε

Tι δικαιολογητικά θέλει για online? Αν και έχω λογαριασμό μόνο εθνική, όχι Euro ή Πειραιώς, οπότε δεν νομίζω να γίνεται online.

φωτοτυπία Πάσο, Ταυτότητας, Βεβαίωσης ΑΦΜ και Λογαριασμού τηλεφώνου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...