azuli Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπερα,θελω να αγορασω κατι απο μια αγγελια,το προβλημα ειναι οτι αυτος που το πουλαει ειναι στην επαρχια και εγω στην Αθηνα Υπαρχει δυνατοτητα απο καποια μεταφορικη να ανοιξω πρωτα το δεμα πριν το παραλαβω για να δω αν ειναι μεσα αυτο που αγορασα? Επισης κανουν οι μεταφορικες αποστολες με αντικαταβολες?Δεν το χω ξανακανει. Επειδη ειναι καποιας αξιας,γυρω στα 200ε,δεν θελω να το αφησω εντελως στην τυχη του και απλα να καταθεσω τα λεφτα και να ελπιζω να μην πεσω σε απατεωνα. Εννοω θα μπορουσε να μου στειλει πατατες αντι γι αυτο που εχει βαλει στην αγγελια. Το δεμα θα ειναι γυρω στα 10 κιλα. Ποια πιστευετε οτι ειναι η καλυτερη μεθοδος? Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2019 από azuli
odystam Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Όλες οι μεταφορικές έχουν αντικαταβολή. Απ οσο θυμάμαι με acs μπορείς να ανοίξεις το δέμα μπροστά τους. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) απαγορευεται να ανοιχτει δεμα πριν την πληρωμη. και πολυ σωστα Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2019 από Επισκέπτης
duende Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 δε γινεται αυτο που λες. επισης, αν κανεις καταθεση και δεν εχεις ιδεα για τον πωλητη ειναι σα να ζητας να σε κλεψουν. προσπαθησε να βρεις αυτο που θες καπου που να μπορεις να το παρεις χερι-χερι, η καποιο παλιο μελος με πολλες καλες αξιολογησεις.
azuli Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 33 minutes ago, odystam said: Όλες οι μεταφορικές έχουν αντικαταβολή. Απ οσο θυμάμαι με acs μπορείς να ανοίξεις το δέμα μπροστά τους. Οποτε δινω εγω τα λεφτα οταν παραλαβω στην μεταφορικη και η μεταφορικη στον πωλητη? 30 minutes ago, Bench_Lifter said: απαγορευεται να ανοιχτει δεμα πριν την πληρωμη. και πολυ σωστα μιλησα πριν λιγο με μια μεταφορικη απο την πολη του πωλητη και μου ειπε οτι μπορουν αυτοι να ελεγξουν το δεμα τι εχει μεσα (μπροστα στον πωλητη) και μετα να προχωρησουν στην αποστολη. Οποτε βλεπω οτι ειναι λιγο φλου η κατασταση μαλλον? Μαλλον η καθε μεταφορικη εχει δικη της πολιτικη σ αυτα?
papoys1 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Εάν είναι αγορά από κάποιο σκρουτζομάγαζο π.χ. δε νομίζω πως υπάρχει ενδεχόμενο να είναι απατεώνες. Τώρα αν είναι από αγγελία φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά.Πολλά γίνονται πολλά ακούγονται,πολλά διαβάζουμε.Απατεώνες σίγουρα κυκλοφορούν,δε πάει να πει όμως πως όλοι όσοι πουλάνε κάτι είναι σίγουρα και απατεώνες. Εγώ πάντως αν είχα την παραμικρή υπόνοια ότι μπορεί αυτός που συναλάσομαι να είναι απατεώνας δεν θα αγόραζα. 1
azuli Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 minutes ago, papoys1 said: Εάν είναι αγορά από κάποιο σκρουτζομάγαζο π.χ. δε νομίζω πως υπάρχει ενδεχόμενο να είναι απατεώνες. Τώρα αν είναι από αγγελία φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά.Πολλά γίνονται πολλά ακούγονται,πολλά διαβάζουμε.Απατεώνες σίγουρα κυκλοφορούν,δε πάει να πει όμως πως όλοι όσοι πουλάνε κάτι είναι σίγουρα και απατεώνες. Εγώ πάντως αν είχα την παραμικρή υπόνοια ότι μπορεί αυτός που συναλάσομαι να είναι απατεώνας δεν θα αγόραζα. δεν τον ξερω απλα,και δεν ειναι απο δω η αγγελια ωστε να τσεκαρω rating κλπ.Γι αυτο ανοιξα το τοπικ,να δω αν υπαρχει καποιος τροπος εξασφαλισης μου. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2019 από azuli
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 9 λεπτά πριν, duende είπε δε γινεται αυτο που λες. επισης, αν κανεις καταθεση και δεν εχεις ιδεα για τον πωλητη ειναι σα να ζητας να σε κλεψουν. προσπαθησε να βρεις αυτο που θες καπου που να μπορεις να το παρεις χερι-χερι, η καποιο παλιο μελος με πολλες καλες αξιολογησεις. ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΤΑΙ να ανοίξει δέμα τόσο απλά μην το συζητάς άλλο . Με την ίδια λογική μπορεί να το ανοίξεις και να πετάξεις εσύ τις πατάτες ή να πάρεις κάτι στα γρήγορα απο μέσα και μετα να κάνεις άρνηση παραλαβής Να σκέφτεστε λιγάκι όχι μόνο τον ευατο σας και τις δύο πλευρές. Παρε και την ACS τα ίδια θα σου πει
azuli Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 1 minute ago, Bench_Lifter said: ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΤΑΙ να ανοίξει δέμα τόσο απλά μην το συζητάς άλλο . Με την ίδια λογική μπορεί να το ανοίξεις και να πετάξεις εσύ τις πατάτες ή να πάρεις κάτι στα γρήγορα απο μέσα και μετα να κάνεις άρνηση παραλαβής Να σκέφτεστε λιγάκι όχι μόνο τον ευατο σας και τις δύο πλευρές. Παρε και την ACS τα ίδια θα σου πει Ο αλλος ειπε οτι μπορει τουλαχιστον να το τσεκαρει οταν του το παραδωσει ο πωλητης προς αποστολη,μπροστα του.Πριν την αποστολη.Μου ειπε πες μου τι πρεπει να εχει μεσα και θα το τσεκαρω πριν το στειλω. Για την παραλαβη απο μενα αντε να ισχυει,αν και εχω διαβασει και εγω οτι καποιες μεταφορικες το επιτρεπουν
turbat0s Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Σενάριο: Ανοίγεις το δέμα και βλέπεις ότι για κάποιο λόγο δεν σου κάνει οπότε δεν το παραλαμβάνεις. Τί το κάνει η μεταφορική? Το ξανακλείνει και το επιστρέφει? Ποιός πληρώνει την επιστροφή? Και αν ο αρχικός πωλητής ισχυριστεί ότι στο ενδιάμεσο έχει αλλοιωθεί το περιεχόμενο?
azuli Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 1 minute ago, turbat0s said: Σενάριο: Ανοίγεις το δέμα και βλέπεις ότι για κάποιο λόγο δεν σου κάνει οπότε δεν το παραλαμβάνεις. Τί το κάνει η μεταφορική? Το ξανακλείνει και το επιστρέφει? Ποιός πληρώνει την επιστροφή? Και αν ο αρχικός πωλητής ισχυριστεί ότι στο ενδιάμεσο έχει αλλοιωθεί το περιεχόμενο? ναι..γι αυτο ανοιξα το θεμα,για να δουμε τα σεναρια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα