Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια μικρή ιστορία ,που σίγουρα κι άλλοι έχουν βιώσει...Ψάχνοντας τις προσφορές σε κονσόλες,οδηγήθηκα στη σελίδα του κωτσοβολου,όπου και προχώρησα σε μία διαδικτυακή αγορά...Δυστυχώς ,αποδείχθηκε ότι ήταν μεγάλο λάθος να εμπιστευθώ το συγκεκριμένο brand name...Εκτός του ότι παρουσίασε ένα προϊόν ,ότι ήταν διαθέσιμο,παρά του ότι δεν υπήρχε,προχώρησε και στην άμεση δέσμευση του ποσού,προτού καν επικυρωθεί η αγορά...Το αποτέλεσμα είναι μία άκυρη αγορά και η συνέχιση μέχρι και αυτήν την ώρα ,της δέσμευσης του συγκεκριμένου ποσού...Το χειρότερο είναι ότι διατείνονται ότι το ποσό έχει αποδεσμευτεί,ενώ ,από ενημέρωση που είχα από την τράπεζα,το ποσό συνεχίζει και φαίνεται δεσμευμένο...Ποιες εγγυήσεις ,τελικά,μπορεί να προσφέρει ένα όνομα όπως αυτό;Έχω εμπειρία από την αγορά στο διαδίκτυο,και η αλήθεια είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζω ένα τέτοιο θέμα,τη στιγμή ,που πιο μικρές μονάδες,ήταν σαφώς πιο εξυπηρετικες και σε ορισμένες από αυτές δεν χρειάστηκε καν να τηλεφωνήσω για να λυθεί κάποιο πρόβλημα...

Δημοσ.

Η αποδεσμευση συνηθως κραταει αρκετες εργασιμες, δεν φταιει ο Κωτσοβολος. Το ιδιο θα γινονται και το Αμαζον αν στα ειχε Δεσμευσει και μετα αποδεσμευσει.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, TechnoState είπε

Πόσες μέρες διαρκεί αυτό το συμβάν?

Ήδη ήμαστε στις 2 εβδομάδες

2 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Η αποδεσμευση συνηθως κραταει αρκετες εργασιμες, δεν φταιει ο Κωτσοβολος. Το ιδιο θα γινονται και το Αμαζον αν στα ειχε Δεσμευσει και μετα αποδεσμευσει.

Από εμπειρία μιλώντας,η αποδέσμευση δεν παιρνει παραπάνω από 3 εως 7 εργάσιμες μέρες....και δεν είναι θέμα Τράπεζας,είναι θέμα εμπόρου...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Wow! Αυτό είναι μεγάλο διάστημα.

Κ να θέλω να τους δικαιολογήσω λόγω φόρτου εργασίας, λόγω Χριστουγέννων...δεν μπορώ.

Δεν ξεκινάς τις επιστολές κ mails σιγά σιγά???

Επεξ/σία από TechnoState
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, TechnoState είπε

Wow! Αυτό είναι μεγάλο διάστημα.

Κ να θέλω να τους δικαιολογήσω λόγω φόρτου εργασίας, λόγω Χριστουγέννων...δεν μπορώ.

Δεν ξεκινάς τις επιστολές κ mails σιγά σιγά???

Ήδη έχω επικοινωνήσει πολλάκις,έχω ενημερώσει την τράπεζα μου...και έχω στείλει 2 e-mail στον κωτσοβολο...

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Konmar71 είπε

Από εμπειρία μιλώντας,η αποδέσμευση δεν παιρνει παραπάνω από 3 εως 7 εργάσιμες μέρες....και δεν είναι θέμα Τράπεζας,είναι θέμα εμπόρου...

7 εργάσιμες είναι περίπου 1,5 εβδομάδα.
Αν υπολογίσεις και τις αργίες που έχουν πέσει ενδιάμεσα λόγο των εορτών φτάνεις άνετα στις 2 εβδομάδες.

Όχι ότι τους δικαιολογώ βέβαια.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Konmar71 είπε

Ήδη έχω επικοινωνήσει πολλάκις,έχω ενημερώσει την τράπεζα μου...και έχω στείλει 2 e-mail στον κωτσοβολο...

Η επόμενη κίνηση θα πρέπει να είναι νομικής φύσεως,αλλά είναι κάτι που θέλω να αποφύγω προς το παρόν...

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, TechnoState είπε

...με ιν.κα. κ συνήγορο του πολίτη μίλησες??.. Λέω, μπας κ... πάρεις κάποια τεκμηριωμένη απάντηση απο εκεί

Αυτό θα γίνει αύριο πια...Σήμερα δεν πρόλαβα

40 λεπτά πριν, dpolal είπε

7 εργάσιμες είναι περίπου 1,5 εβδομάδα.
Αν υπολογίσεις και τις αργίες που έχουν πέσει ενδιάμεσα λόγο των εορτών φτάνεις άνετα στις 2 εβδομάδες.

Όχι ότι τους δικαιολογώ βέβαια.

Οι 2 εβδομάδες είναι οι μέρες οι εργάσιμες...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειναι πλεον τακτικη.

Εκαναν να μου γυρισουν χρηματα απο DOA προιον 1 μηνα και μονο οταν ενημερωσα ινκα κτλ ενοχληθηκαν και τα εβαλαν.

Και απο οτι μου ειπαν απο ινκα,εχουν μαζεψει παρα πολλες υποθεσεις για το κωτσοβολο...

Επεξ/σία από Dantε
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Konmar71 είπε

Ναι δεν ειπα οτι παιρνει παραπανω αν και ψαχνοντας στο ιντερνετ θα βρεις περιπτωσεις ακομα και στο Αμαζον που ανετα εφτασαν τις 2 εβδομαδες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...