Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, 8anos8888 είπε Αν κάνει έλεγχο η δεδηε και διαπιστώσει κλοπή ρεύματος, πως θα με βοηθήσει εμένα αυτό, αφού δεν είμαι ενοικιαστής. Επειδή θέλω να μείνω 8-9 μήνες ακόμα, αν δεν πληρώσω λογαριασμους δεν θα μου κόψουν το ρεύμα; Επίσης μπορεί φαντάζομαι να ελέγχει τις οφειλές του στη δεη αυτός και να με πιέζει να πληρώσω. Για να στο δωσει γραπτα ισως δεν γινεται χωρις να εχεις ενομο συμφερον ( ρωτα δικηγορο για αυτο) αλλα θα ξερεις τι σου γινεται να στραφεις εναντιον του ιδιοκτητη 4 λεπτά πριν, spectaculator είπε Φέρε έναν δικό σου ηλεκτρολόγο για σίγουρα. Προς το παρόν δοκίμασε να κατεβάσεις τον γενικό μες το σπίτι και να δεις αν το ρολόι γυρίζει. Κάντο σε ώρες που καταναλώνεται το ρεύμα (ειδικά τώρα με το κρύο). Ετσι απο τα πιο ευκολα και σχετικα με λιγα εξοδα . 1
kallair Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Για αρχη, οπως ειπαν τα παιδια, κοιτας τωρα αν το ρολόι γραφει ασταματητα εχοντας τα παντα κλειστα περα από το ψυγειο. Αν εχεις καπου απωλειες, θα φανει αμεσα απο το ποσο γρηγορα θα γραφει το ρολοι. σε 2η φαση, κατεβασε το γενικο κ δες αν συνεχιζει να γραφει το ρολόι. Αν γραφει κ αφου κλεισεις τον γενικο, παει να πει οτι οι "απωλειες" δεν ειναι απο τον γενικο και μετα αλλά μεταξυ ρολογιου ΔΕΗ και πριν τον γενικο διακοπτη. σε αυτη την περιπτωση φωναξε ηλεκτρολογο να τσεκαρει τον πινακα σου για κανα περιεργο καλωδιο αν και, αν εχεις ρευματοκλοπη, θα εχει γινει σε αλλο σημειο, πιο πριν. Το διπλανο διαμερισμα ειπες κατοικειται αραια κ που.. Καθε ποτε περιπου κ τί ωρες; τον εχεις πετυχει ποτε εσυ ενω ειναι εκει; βραδυ; εχεις προσβαση οπτικη σε μπαλκονι του για να τσεκαρεις φωτα κλπ; γιατι αν εχεις οπτικη προσβαση, εχε καποιον να κοιταει κ κλειστε το ρευμα απο το ρολόι. αν εκεινη την ωρα του κλεισουν τα φωτα, τοτε σιγουρα σου κλεβει ρευμα. 2
takoulou Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπερα... Να ρωτησω κατι;; Στην παροχη σου επανω υπαρχει ασφαλεια;; Λειπει; Μετα εχεις δει κατι περιεργο στην παροχη που λες οτι μπορει να σου περνει ρευμα... Καλωδια, κλεμες;; Ειπαμε θα κλεισεις τον γενικο και θα κατεβεις στην παροχη σου.. Θα δεις αν καταγραφει ο μετρητης... Γυριζει ο δισκος;; Ποσο γρηγορα;; Θα δεις αυτα πρωτα ... Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2019 από takoulou
takoulou Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Καλημερα.... Το εψαξες αυτο που ελεγες με την διαροη ρευματος;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα