Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να δουλέψω το χρόνου το καλοκαίρι 3-4 μήνες σε νησι. Ειμαι στα 17 χρονών, έχω 2 χρόνια προϋπηρεσία και θα δουλέψω και αυτό το καλοκαίρι οπότε 3 χρόνια θα έχω μέχρι το επόμενο καλοκαίρι. Έχω δουλέψει σε 4 μαγαζια, 2 ταβέρνες, 1 καφετερια και σε 1 beach bar. Ξέρω να κάνω πολλά πράγματα να φτιάχνω καφεδες, να κανω κρεπες-κλαμπ-τοστ-πιστες-βαβλες,να σερβίρω, να περνώ παραγγελίες, Να μαζεύω τα τραπεζια, να πληρώνομαι, να είμαι στην λατζα αν αυτά βοηθάνε κάπως να βρω πιο εύκολα δουλεια. Θέλω να μάθω από κάποιον που να έχει κάποιου είδους εμπειρία. Σε ποιο νησί έχει τα πιο πολλά λεφτά? όσες ώρες και να είναι και πόσα θα είναι περίπου τα κέρδη για την περίοδο  Ιουνίου μέχρι μέσα Οκτωβρίου?

Δημοσ.

Το θέμα δεν είναι πόσα θα βγάλεις αλλα πόσα θα χαλάσεις. Φιλος πήγε Σαντορίνη με 1500€ μισθό (χωρίς ρεπό) σε κουζίνα και γυρισε αφραγκος καθε μερα έξω ήταν.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, *Kopanos* είπε

Το θέμα δεν είναι πόσα θα βγάλεις αλλα πόσα θα χαλάσεις. Φιλος πήγε Σαντορίνη με 1500€ μισθό (χωρίς ρεπό) σε κουζίνα και γυρισε αφραγκος καθε μερα έξω ήταν.

Αυτό ισχύει απόλυτα. Έχω γνωστό που έπαιρνε 100€ μεροκάματο λάντζα + tips (που επιμερίζονται σε όλους) επι 4 μήνες και στο τέλος γύρισε με λιγότερα από ότι πήγε και θολό βλέμμα if you know what I mean 

Δημοσ.

Είναι θέμα και το που θα βρεις διαμονή, πχ Σαντορίνη - Μύκονο είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. 

Επίσης, αφού δε σε ενδιαφέρει να δουλέψεις όλη τη σεζόν περισσότερο ρόλο στα λεφτά που θα βγάλεις παίζει το μαγαζί που θα είσαι παρά το νησί.

Δημοσ.

Στην μια στηλη θα βαλεις τα εσοδα

Στην αλλη τα εξοδα

Και θα δεις ποσο βγαινει το αποτελεσμα της πραξης!

Αρκετοι εργοδοτες προσφερουν διαμονη ειτε με καποια χρεωση,ειτε χωρις χρεωση αλλα υπο κακες συνθηκες,αλλοι απλως μεσολαβουν για να βρεις ενα δωματιο.

Καποιος που θα δουλεψει απο Πασχα εχει γενικα πλεονεκτημα,θα βρει ευκολοτερα σπιτι,θα χτισει μια σχεση με το μαγαζι κτλ

Τα πολλα λεφτα ειναι προφανως σε νησια τυπου Μυκονος και Σαντορινη,αλλα ενας ανηλικος χωρις σοβαρες συστασεις δεν νομιζω οτι εχει οτι επιλογη θελει....

Εφοσον παντως εχεις εμπειρια και ορεξη για δουλεια ειναι απιθανο να μη βρεις κατι,ολοι θελουν ενα πασπαρτου,αρκει να εμφανιζεσαι καλοντυμενος,με τροπους κτλ

Δημοσ.

λεφτα θα βγαλεις σιγουρα,το προβλημα ειναι μην ξεχαστεις και κανεις και τρελες διακοπες μαζι οπως την παταμε συνηθως και τελικα γυριζουμε με ψιχουλα πισω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...