Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχα χρησιμοποιήσει τα 2 τελευταία κουπόνια του ebay με τα 5$, ένα στις 1 Νοεμβρίου και ένα στις 29.

Πρακτικά δεν έδωσα καθόλου χρήματα κι έκανα 2 παραγγελίες, από τον ίδιο πωλητή, τα ίδια αντικείμενα. 

Δε μου γέμιζε το μάτι να πω την αλήθεια (αρνητικές για μη παραλαβή) αλλά αφού ήταν τζάμπα δε με πείραξε.

Μέχρι τώρα δεν έχει έρθει τίποτα. Και στις 2 παραγγελίες μου έχει δώσει ένα track no με κάποια Yanwen. Πατάω το track Και βγάζει στην πιο πρόσφατη παραγγελία:

LATEST EVENT

Arrived at sorting center

12/6/2018

Στην πρώτη παραγγελία επειδή πέρασαν μέρες δε μου εμφανίζει το track πλέον αλλά και αυτό έχει κολλήσει την ίδια κατάσταση.

Τι έχει γίνει; Το track που μου έχει δώσει δε νομίζω να είναι κανονικό Track αλλά κάποιους είδους "εσωτερικό".

Τι να κάνω τώρα εκτός από αρνητική, δεν έδωσα χρήματα αλλά ο τύπος λογικά θα τα πάρει από το paypal. Λίγο κοροϊδία το βλέπω, αμφιβάλλω αν έστειλε κάτι. ΤΙ μπορώ να κάνω για να μη πληρωθεί;

Στα ελτά εννοείται δε βγάζει τίποτα.

τα tracks ειναι της μορφής UB654672???YP

Επεξ/σία από torq
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Dantε είπε

Αρκετα πιθανο να ειναι χαμενα καπου στα Ελτα.

2+ μήνες από την πρώτη παραγγελία και στα ελτά δεν εμφανίζει τίποτα.

Όταν έκανα τη 2η παραγγελία 29/11, παρήγγειλα και κάτι άλλο από άλλον πωλητή. Λίγες μέρες μετά ήρθε.

Από τον συγκεκριμένο, 2 παραγγελίες με διαφορά 1 μήνα και δεν ήρθε τίποτα, συν ότι έχει αρκετές αρνητικές, συν ότι η τιμή μου φάνηκε πολύ καλή (αν το πλήρωνα).

Επίσης μια που το έφερε η κουβέντα, αυτό το Yanwen τι είναι; Είναι πραγματικό track no? ή καμια βλακεία που χρησιμοποιούν αυτοί για εσωτερική μεταφορά;

Μιας και δε μπορώ να ζητήσω refund αφού δεν έχω πληρώσει κάτι, τι να κάνω; Μου την έδωσε ο Κινέζος, διότι περίμενα κάτι Χριστουγεννιάτικο και τώρα και να έρθει....

Δημοσ.

Yanwen ειναι η μεταφορικη τους που τα παραδιδει για να ερθουν εδω.Με αυτο το τρακινγκ δε το βλεπεις στα Ελτα,αλλα τη πορεια μεχρι το αεροδρομιο εκει η και μεχρι εδω καμια φορα.

Και εγω εχω παραγγειλειες απο τελη οκτωμβρη με τετοιο τρακινγκ και φαινονται οτι εχουν φτασει ελλαδα απο αρχες νοεμβρη και ακομα δε μου εχουν ερθει.

Γενικα τα ελτα ειναι ενα μπαχαλο.

Τωρα σχετικα με το refund,τι να σου πω.Ανοιξε ενα case οτι δεν ηρθαν και βλεποντας και κανοντας.

Δημοσ.

Δεν είσαι ο μόνος που δεν έχει παραλάβει από κουπόνια.... μου έχουν έρθει 6-7 πράγματα από τα τελευταία κουπόνια αλλά 2 δέματα κάτι ακουστικά και το μικρό ράδιο  δεν.....

από ότι είδα οι συγκεκριμένοι πωλητές έχουν "φάει" αρκετές αρνητικές κριτικές.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, coffeex είπε

από ότι είδα οι συγκεκριμένοι πωλητές έχουν "φάει" αρκετές αρνητικές κριτικές.

δηλαδή ενδέχεται να μη στείλανε τίποτα με το σκεπτικό ότι επειδή είναι με κουπόνι ο αγοραστής μπορεί να μην ασχοληθεί;

εμενα πάντως 2 αντικείμενα με κουπόνια ήρθαν αν και καθυστερημένα

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, kleo1 είπε

δηλαδή ενδέχεται να μη στείλανε τίποτα με το σκεπτικό ότι επειδή είναι με κουπόνι ο αγοραστής μπορεί να μην ασχοληθεί;

εμενα πάντως 2 αντικείμενα με κουπόνια ήρθαν αν και καθυστερημένα

Δεν ξέρω τι παίζει αλλά οι συγκεκριμένοι πωλητές πρέπει να έκαναν λαδιά πχ φίλοι μου που χτύπησαν το ράδιο δεν το έλαβαν ποτέ. 

Όπως γράφω και παραπάνω έχω παραλάβει 6-7 πράγματα από κουπόνια. 

Δημοσ.

μαγκες ουτε σε μενα ηρθε ΑΛΛΑ

αν δειτε στις λεπτομερειες παραγγελιας τα προιοντα ειναι ακομα σε αναμονη δεν εχει γινει αποστολη,πιθανον να τελειωσαν και να τα στειλουν οταν εχουν καποιο αποθεμα,εγω οπως και σεις εκανα παραγγελια το ραδιοφωνακι νομιζω αν θυμαμαι μεσα νοεμβρη και μου λεει πιθανη παραδοση μαρτιο 2019 (ενω στην αρχη  ελεγε μεχρι το τελος του χρονου)αλλαξαν δηλ και την ημερομηνια παραδοσης

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παρελαβα σημερα της 2 led ταινιες απο 29 νοεμβριου το κουπονι.Βεβαια μου εστειλε μονο της ταινιες χωρις τροφοδοτικο που εδειχνε οτι εχει αλλα περι ορεξεως

Δημοσ.

Γενικά τα ΕΛΤΑ  βαριούνται λίγο η αλήθεια είναι εχθές από περιέργεια είχα πατήσει να δω κάτι ρολόγια που παρήγγειλα και ειναι στην Ελλάδα λέει από 10/02/2019 τώρα λέω να πάω απο Δευτέρα μια βόλτα να δω τη παίζει 😂

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...