Retromaniac Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, haHa είπε Cool story bro! Ελπιζω να ξεπερασεις τις εμμονες σου και να καταλαβες οτι δεν υπαρχει παγκοσμια υφεση σε αντιθεση με τι εγραφες: Το point ειναι οτι δεν υπαρχει παγκοσμια υφεση και ουτε φυσικα "μερος της πτωσης οφειλεται στην παγκοσμια υφεση" οπως διαβασαμε. Οικονομοτεχνικες αναλυσεις ειναι καπως δυσκολο να τις παρουμε σοβαρα, οταν δεν μπορει καποιος να ξεχωρισει την υφεση με την επιβραδυνση της αναπτυξης. ------------------ Οι προσωπικες σου εμμονες δεν με ενδιαφερουν και δεν θα απαντηθουν. Ότι να ναι. Άντε γεια! (εμμονές φαίνεται ποιος έχει, όποιος χαρακτηρίζει απρόκλητα, χρησιμοποιεί πλάγιους τρόπους και χωρίς να απευθύνεται άμεσα) Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2019 από Retromaniac
tsakfot Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, panathatube είπε Αν αύριο οι πωλήσεις των iPhones επιβραδυνθούν δραματικά συμπαρασύρουν και όλες τις υπηρεσίες που λες. Δηλαδή βασικά τις εξης: iTunes App Store iCloud. Και οι μέτοχοι δεν θα παρηγορηθούν με τη λογική κοιτάξτε την Xiaomi είναι μικρότερη. Γι' αυτό και οι αναλυτές μιλούν για revenue diversification που λένε και στο χωριό μου. τι revenue diversification βρε και μπαρμπούτσαλα.. αυτό που λέμε στην τελική είναι ότι τα μεγέθη είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ! Μιλάμε για ένα κτήνος με τα ταμεία υπερφύσκα στο ζεστό μετρητό. οιαδήποτε σύγκριση με Νοκια είναι ανέκδοτο.. https://www.investopedia.com/news/apple-now-bigger-these-5-things/ δεν κλείνουν αυτά τα μαγαζιά έτσι απλά ούτε υπάρχει κίνδυνος πέρα απο το γενικότερο υφεσιακό κλίμα που θα επιδεινωθεί έτσι και αλλιώς για όλες τις εταιρίες το 2019. Αυτό είναι αναμενόμενο Το σημαντικό όμως για την Apple είναι ότι έφαγε καλή σφαλιαρίτσα στον ποπό, και για την τεμπελιά των τελευταίων χρόνων καθώς και την τιμολογιακή της πολιτική. Και έπρεπε να γίνει αυτό για να ξυπνήσει
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 16 λεπτά πριν, tsakfot είπε αυτό που λέμε στην τελική είναι ότι τα μεγέθη είναι ηταν ΤΕΡΑΣΤΙΑ! Μιλάμε για ένα κτήνος με τα ταμεία υπερφύσκα στο ζεστό μετρητό. μια μικρη διορθωση...ειναι πολυ μακρυα απο το 1 τρις πλεον.
tsakfot Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε μια μικρη διορθωση...ειναι πολυ μακρυα απο το 1 τρις πλεον. Ναι γιατί η χρηματιστηριακη της αξία αντιπροσωπεύει και την μελλοντική προσδοκία των επενδυτών για τα επόμενα προιόντα που θα βγάλει ή δεν θα βγάλει. Τα μετρητά που έχει στην μπάνκα λοιπόν ΕΙΝΑΙ τεράστια Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2019 από tsakfot
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, tsakfot είπε Ναι γιατί η χρηματιστηριακη της αξία αντιπροσωπεύει και την μελλοντική προσδοκία των επενδυτών για τα επόμενα προιόντα που θα βγάλει ή δεν θα βγάλει. δεν διαφωνω απλως αυτο που ανεβασες δεν ισχυει πια...ειχε τοση χρημ. αξια σημερα εχει μια αλλη και αυριο μπορει να εχει μια 10πλασια...Απλως φαγωθηκαν ολοι γιατι εσπασε ενα φραγμα που ουσιαστικα δεν λεει ΑΠΟΛΥΤΩΣ τιποτα. Ειναι σαν να λεμε και οτι επειδη κραταω αυτη τη στιγμη στα χερια μου 1000 ευρο ειμαι για καποια κλασματα του δευτερολεπτου ο ανθρωπος με τα πιο πολλα λεφτα ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ στην Ελλαδα...Μπορει να ειμαι για αυτα τα κλασματα τα επομενα ομως θα τα δωσω σε λογαριασμους νοικια υποχρεωσεις κτλπ... Τελειως ανουσιο δηλαδη...ουτε εσυ θα εγραφες αρθρο για κατι τετοιο ουτε κανεις. Διοτι αυτα τα λεφτα την επομενη στιγμη εξανεμιζονται.
tsakfot Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε δεν διαφωνω απλως αυτο που ανεβασες δεν ισχυει πια...ειχε τοση χρημ. αξια σημερα εχει μια αλλη και αυριο μπορει να εχει μια 10πλασια...Απλως φαγωθηκαν ολοι γιατι εσπασε ενα φραγμα που ουσιαστικα δεν λεει ΑΠΟΛΥΤΩΣ τιποτα. Ειναι σαν να λεμε και οτι επειδη κραταω αυτη τη στιγμη στα χερια μου 1000 ευρο ειμαι για καποια κλασματα του δευτερολεπτου ο ανθρωπος με τα πιο πολλα λεφτα ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ στην Ελλαδα...Μπορει να ειμαι για αυτα τα κλασματα τα επομενα ομως θα τα δωσω σε λογαριασμους νοικια υποχρεωσεις κτλπ... Τελειως ανουσιο δηλαδη...ουτε εσυ θα εγραφες αρθρο για κατι τετοιο ουτε κανεις. Διοτι αυτα τα λεφτα την επομενη στιγμη εξανεμιζονται. Νομίζω δεν καταλαβαίνεις τι έγραψα. Τα ταμεία είναι φύσκα στο κασέρι. Τελεία. Η χρηματιστηριακή αξία όμως είναι κάτι εντελώς άλλο. Συμπεριλαμβάνει στην αξία της μετοχής, και την προσδοκία των επενδυτών ότι θα πάει ακόμα παραπέρα ή θα τα μπετώσει όλα . άλλο πράγμα το ένα , άλλο το άλλο. Αύριο ανακοινώνει το Iphone XI που φτιάχνει και καφέ και σου φέρνει γκόμενες στο σπίτι. 3 τρίς αξία Δεν μπορώ να στο κάνω πιο πενηνταράκια Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2019 από tsakfot
nickolas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Επειδή είμαι αρκετά μεγάλος για να θυμάμαι, ο θάνατος της Νοκια ήταν βασικά το Iphone. Υπήρξε συγκεκριμένο disruptive προϊόν που οδήγησε στην πτώση της. Ειδάλλως θα έμενε στο θρόνο της και ίσως αργά κάποιος ανταγωνιστής να ροκάνιζε τα ποσοστά της...* Όπως και να έχει πάμε σε εποχές όπου ο κάθε ένας έχει 1 κινητό και το κρατάει 3-5 χρόνια οπότε η αγορά δεν πρόκειται να μεγαλώσει πολύ άλλο. Τα πολλά κέρδη πλέον θα προέρθουν από το software/services και εκεί ποντάρει η Apple μιας και παρά το μικρότερο user base της, στα έσοδα αυτά τα πάει παρόμοια με το σύνολο των Android. *Πριν το Iphone υπήρξε μια πολύ άσχημη εποχή για το mobile όπου βασικά η Νοκια έβγαζε κουτσουρεμένες "ναυαρχίδες" όπου σε κάθε μια κάτι έλλειπε. ...και το έβλεπες εξόφθαλμα ότι το έκαναν επίτηδες! 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, tsakfot είπε Η χρηματιστηριακή αξία όμως είναι κάτι εντελώς άλλο. Συμπεριλαμβάνει στην αξία της μετοχής, και την προσδοκία των επενδυτών ότι θα πάει ακόμα παραπέρα ή θα τα μπετώσει όλα . άλλο πράγμα το ένα , άλλο το άλλο. μιλαω εγω πουθενα για μετρητα? Απλα λεω οτι αυτα τα αρθρα περι 1τρις και οι θριαμβολογιες και τα ρεκορ ειναι ΜΟΝΟ θεμα μαρκετινγκ και τιποτα αλλο...δεν εξυπηρετουν αναγκες οπως τα μετρητα.
tsakfot Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 10 λεπτά πριν, nickolas είπε Επειδή είμαι αρκετά μεγάλος για να θυμάμαι, ο θάνατος της Νοκια ήταν βασικά το Iphone. Υπήρξε συγκεκριμένο disruptive προϊόν που οδήγησε στην πτώση της. Ειδάλλως θα έμενε στο θρόνο της και ίσως αργά κάποιος ανταγωνιστής να ροκάνιζε τα ποσοστά της...* Όπως και να έχει πάμε σε εποχές όπου ο κάθε ένας έχει 1 κινητό και το κρατάει 3-5 χρόνια οπότε η αγορά δεν πρόκειται να μεγαλώσει πολύ άλλο. Τα πολλά κέρδη πλέον θα προέρθουν από το software/services και εκεί ποντάρει η Apple μιας και παρά το μικρότερο user base της, στα έσοδα αυτά τα πάει παρόμοια με το σύνολο των Android. *Πριν το Iphone υπήρξε μια πολύ άσχημη εποχή για το mobile όπου βασικά η Νοκια έβγαζε κουτσουρεμένες "ναυαρχίδες" όπου σε κάθε μια κάτι έλλειπε. ...και το έβλεπες εξόφθαλμα ότι το έκαναν επίτηδες! O θάνατος της Nokia, ήταν το software. Βασίστηκε σε ένα παρωχημένο λειτουργικό (Sympian) και απλά κοίταζε το τρένο που λεγόταν iOS & Android να την ξεγυμνώνουν. Hardware και σχεδίαση ήταν έτη φωτός μπροστά απο τους πάντες. Η Apple για αυτούς που δεν το έχουν συνειδητοποιήσει, έφερε στο τραπέζι : Software και user interface απο άλλο πλανήτη. Επανάσταση στον τρόπο που ακούμε μουσική πλέον (iTunes - pay per song - iPODs). Βλέπε σήμερα Spotify - google music etc. Επανάσταση στον τρόπο που αγοράζουμε και χρησιμοποιούμε apps. (app store etc.) To Hardware & το craftmanshp με τα αλουμίνια και τις οθόνες touch απλά ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Και ο λόγος που θα επιβιώσει και θα συνεχίσει να πηγαίνει όλο τον χώρο μπροστά σε κάποια θέματα, είναι πως είναι κατά βάση εταιρία Software και όχι Hardware που αρκετοί μπερδεύονται με την επιτυχία του iPhone και ξεχνάνε πως έφτασε εδώ 2
maxx71 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Στις 9/1/2019 στις 11:01 ΠΜ, esykas είπε ακόμη υπάρχει ο Γκόλντμαν και ο Ζακς !!! ωραίες εποχές κορυφαιο σχολιο
greekfox1 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Οι χαρά των haters και των fanboys εδώ μέσα όπως γίνεται συνηθως σε κάθε θέμα που αφορά την apple. Κάθεστε και ασχολείστε λες και η πτώση της μετοχής της apple θα σας επηρεάσει έστω και στο ελάχιστο. Κάποιοι χαίρονται κιόλας! Φαντάζομαι αύριο θα πάνε στα μπουζούκια και θα ανοίξουν μπουκάλι για να το γιορτασουν😂 Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2019 από greekfox1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα