Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, billdanos είπε

Κανονικά θα έπρεπε να χαίρεστε! Αν έχει την τύχη της Νοκια, θα μπορείτε σε λίγα χρόνια να αγοράζετε iPhone με 200 ευρώ! 😛 

Προσωπικα κ στα 200 οπως ειναι δεν το θελω. Αλλα αν εχει 200 θα το παρουν αρχικα πολλοι αλλα μεγαλο μερος του apple "premium" κοινου θα φυγει. Περα απο ενα τεχνολογικο προιον ειναι κ δηλωση status για αρκετους...

• Like 3
  • Thanks 1
  • Sad 2
  • Απαντ. 175
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, tsakfot είπε

Αράξτε εσείς οι apple haters γιατί από το πολύ ξυδάκι έχει μουδιάσει ο εγκέφαλος σας.

Στο χωριό μου λένε, too big too fail...

4 iPhone έχω αυτή τη στιγμή πάνω στο γραφείο μου. Λίγο πολύ ξέρουμε πόσο φλότσες είναι για τα λεφτά τους και εμείς οι μουδιασμένοι εγκέφαλοι, άραξε.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η διαφορα με τη Samsung ειναι οτι οι Κορεατες ψαρευουν και απο πολλα αλλα καλαμια στο χωρο της τεχνολογιας(πουλανε OLED οθονες σε αλλους και πολλα αλλα) και ετσι αντισταθμιζουν την οποια χασουρα στα κινητα, και φυσικα δεν βαζω στην εξισωση τις αλλες δραστηριοτητες τους.

Μια λυση σε τετοιες καταστασεις ειναι να προσθεσεις καινουργια προιοντα, αλλα για να πω την αληθεια δεν ξερω κατα ποσο κατι τετοιο ειναι εφικτο στην Apple που η γκαμα της ειναι πληρης.

Οπως και να εχει πιστευω οτι ειναι απλα μια κακη χρονια.

Επεξ/σία από ScorpioX777
Δημοσ.

Για να μη μπερδευομαστε η Apple τα πάει μια χαρά σε πωλήσεις, έχει το μεγαλύτερο ποσοστό του premium segment και μακράν τα περισσότερα κέρδη στη βιομηχανία. Οι μετοχές είναι που δεν τα πάνε καλά γιατί τα έσοδα είναι μειωμένα σε σχέση με πέρισυ. Αν, π.χ. η Xiaomi έπιανε τα ίδια νούμερα θα μιλούσαμε για επιτυχία. Αυτό οφείλετε στο ότι η αγορά των smartphone έχει πιάσει ταβάνι και στον ανταγωνισμό των πολύ φθηνότερων, ποιοτικών Κινέζων οι οποίοι παίρνουν ποσοστό και από τη Samsung. Σε αντίθεση όμως με την Samsung η Apple είναι πολύ εκτεθειμένη σε ένα μοναδικό προϊόν, οπότε αν υποθετικά μιλώντας η πτώση συνεχιζόταν για πολύ καιρό η εταιρία θα βρισκόταν σε δύσκολη θέση. Η σύγκριση με την Nokia, αν και όχι ιδιαίτερα εύστοχη, δείχνει ότι κάνεις δεν είναι πολύ μεγάλος για να πέσει. 

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, ~mxls~ είπε

4 iPhone έχω αυτή τη στιγμή πάνω στο γραφείο μου. Λίγο πολύ ξέρουμε πόσο φλότσες είναι για τα λεφτά τους και εμείς οι μουδιασμένοι εγκέφαλοι, άραξε.

νομίζω ότι το επιχείρημα σου, είναι αποστομωτικό.

επιπέδου, ο "μπαμπάς μου έχει τάνκερ.."

Επεξ/σία από tsakfot
  • Confused 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, KostasMulti είπε

Ειλικρινά... νομίζετε ότι η Apple είναι μόνο το iphone; Ναι μεν μπορεί να βασίζεται σε αυτό, αλλά οι πραγματικοί λάτρεις της εταιρείας δεν είναι οι iphonάκηδες.  Οι iphonάκηδες είναι ο κουμπαράς της. Η apple ήταν, ( και θέλω να πιστεύω θα είναι ) η καλύτερη επιλογή για τον επαγγελματία εικονατζή και ηχολάτρη, αυτοί είναι οι πραγματικοί υποστηρικτές και τρου μπιλίβερς. Aλλο να δουλευείς adobe suite σε mac και άλλο σε ουίντος πι-σι. Άλλο final Cut (έρωτας ) και άλλο premiere. Τι θέλω να πω. Στα μεζέα μας για το iphone. To ινσπιρέισον που σου βγάζει το γενικό έκοσυστεμ της apple δεν το ψωνίζεις από κανένα- παράθυρο. 

Βρίστε ελεύθερα.

Αγάπη μόνο.

Υ.Γ ΒΓΑΛΤΕ ΕΝΑ MACPRO 7.1 NA ΑΝΑΤΙΝΑΧΘΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ( λέω τώρα μπας και ακουστώ μέχρι το κουπερτίνο...αλλά μάλλόν θα μείνουμε με το π... έντε ένα στο χέρι.)

Κοιτά σαν επαγγελματίας «εικονατζης» αντικειμενικά πάντα η Apple τουλάχιστον σε θέμα MacBook ήταν κορυφή μέχρι το 2015. Το mackbook pro mid 14 με έχει καλύψει αψογα και δεν βλέπω να το αλλάξω μέχρι να τα παίξει τελείως. Δυστυχώς όμως τα νέα μηχανήματα μόνο επαγγελματικά δεν τα λες με την έλλειψη τόσων θυρών. Ο επαγγελματίας θέλει αξιοπιστία ταχύτητα και συμβατότητα όχι ανταπτορες

• Like 4
  • Thanks 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, tsakfot είπε

νομίζω ότι το επιχείρημα σου, είναι αποστομωτικό.

επιπέδου, ο μπαμπάς μου έχει τάνκερ..

Το επιχείρημά μου έχει να κάνει ότι ορισμένοι γράφετε λες και υπάρχουν συγκεκριμένα άτομα με iPhone, και οι λοιποί αγνοούν πόσο υπεργαμάτα είναι και έχει μουδιάσει ο εγκέφαλος απ'το hate. Δεν αξίζουν ούτε το 50% απ'τα φράγκα που σκάει η πλέμπα για στάτους.

• Like 11
Δημοσ.

Αν και γενικά δεν πολυσυμπαθώ την Apple, είναι ψιλοαστείο που δεν έπαθε αυτό το κάζο την εποχή του iPhone 6, 6s, 7, 7s και 8, και το έπαθε στην πιο αξιόλογη της αναβάθμιση τα τελευταία 5 και βάλε χρόνια.

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, imvrios είπε

Έ-λε-ος.

Από την πριν 6 μήνες η χρηματιστηριακή αξία της Apple ξεπέρασε το 1 τρις $ και το κλίμα ήταν απόλυτα αισιόδοξο. Σήμερα μετά από ένα μόλις "αρνητικό" τρίμηνο το μέλλον της περιγράφεται ως μαύρο. Τα έσοδα και η κερδοφορία της Apple παραμένουν τεράστια, ενώ έχει αρκετά χρήματα για να εφαρμόσει μία στατηγική μετασχηματισμού και για ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών in-house και για εξαγορές.

Ένα τέτοιο σχέδιο βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη με έμφαση την παροχή των υπηρεσιών και μείωση της εξάρτησης από το hardware.

Καμία σχέση με τη Nokia.

Όταν λέμε Nokia εννοούμε την Microsoft.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ~mxls~ είπε

Το επιχείρημά μου έχει να κάνει ότι ορισμένοι γράφετε λες και υπάρχουν συγκεκριμένα άτομα με iPhone, και οι λοιποί αγνοούν πόσο υπεργαμάτα είναι και έχει μουδιάσει ο εγκέφαλος απ'το hate. Δεν αξίζουν ούτε το 50% απ'τα φράγκα που σκάει η πλέμπα για στάτους.

αυτό είναι δικές σου διαπιστώσεις .

Δεν έγραψα κάτι τέτοιο. Άσε τώρα την μύγα ήσυχη γιατί αρχίζεις να κουράζεις.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, KostasMulti είπε

Aλλο να δουλευείς adobe suite σε mac και άλλο σε ουίντος πι-σι. Άλλο final Cut (έρωτας ) και άλλο premiere.

Πολύ ποιητικά τα λές ρε παιδί μ' μπράβο. Αλλά η adobe suite σε Windows είναι αρκετά πιο γρήγορη (ειδικά τα AE/Premiere) σε σχέση με το MacOS. Το φάϊναλ κατ κάνει γρήγορο export και stabilization αλλά στις τελευταίες εκδόσεις δεν δουλεύει τις thunderbolt GPU οπότε.....Βγάλε το συμπέρασμά σου.

Θα ήθελα να δώ τι θα κάνουν με το καινούργιο μόντιουλαρ προ....Αν είναι σαν το cheese grater "TAKE MY MONEY"!!!!! 

• Like 4
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, ares225 είπε

Κοιτά σαν επαγγελματίας «εικονατζης» αντικειμενικά πάντα η Apple τουλάχιστον σε θέμα MacBook ήταν κορυφή μέχρι το 2015. Το mackbook pro mid 14 με έχει καλύψει αψογα και δεν βλέπω να το αλλάξω μέχρι να τα παίξει τελείως. Δυστυχώς όμως τα νέα μηχανήματα μόνο επαγγελματικά δεν τα λες με την έλλειψη τόσων θυρών. Ο επαγγελματίας θέλει αξιοπιστία ταχύτητα και συμβατότητα όχι ανταπτορες

Μεγάλο δίκιο σε αυτά που λες. Δουλέυω χρόνια με macbook pro 2012, iMac 2009 και MacPro 5.1. Η αλήθεια είναι ότι ο Τίμης ο Κουκ το ψιλοπέτσωσε λιγάκι το θέμα με τα νέα μηχανήματα.

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, imvrios είπε

Δε χρειάζεται, ούτε περιμένω να μου πεις κάτι εσύ. 

Η Apple παραμένει μία πολύ ισχυρή εταιρεία. Έχει την 4η μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία στις ΗΠΑ. Η κατάσταση της είναι εξαιρετική και έχει όλα τα περιθώρια να διαμορφώσει το μέλλον της.

Ήδη από το επόμενο τρίμηνο μπορεί να αλλάξει το κλίμα.

Απλά απάντησα στο επιχείρημά σου...

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ~mxls~ είπε

Μην ασχολήσε, όταν δεν μπορείς να δεις ότι κάποιες εταιρίες υποτιμούν την νοημοσύνη σου όταν κυκλοφορούν smartphones όπως το Note 9 στην αγορά στα 736-740€ που είναι κυριολεκτικά θηρία και άλλοι σου πλασάρουν κινητό Φρανκενστάιν με hardware ξεπερασμένο στα 850+€ και τα σκας γιατί έχει σήμα το μήλο, τότε υπάρχει πρόβλημα. Υπάρχουν τα προϊόντα Status symbol για να έχουν μερικοί την ψευδαίσθηση ότι είναι ανώτεροι, νιώθουν ότι είναι μέρος μιας άλλης κλάσης πολιτών και από την άλλη υπάρχουν προϊόντα που σου προσφέρουν το μέγιστο και την εργονομία για τα λεφτά που πληρώνεις.

• Like 6
  • Thanks 1
  • Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...