Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, HALF EVIL said:

Δεν απαντάς όμως. Αισθάνεσαι ότι ανήκεις σε κάποια elite; 

Δεν απαντώ ποτέ σε τόσο σαχλές (κατά τη γνώμη μου) αναλύσεις & θεωρίες. 

• Thanks 1
  • Sad 1
  • Απαντ. 175
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
3 ώρες πριν, billdanos είπε

Κανονικά θα έπρεπε να χαίρεστε! Αν έχει την τύχη της Νοκια, θα μπορείτε σε λίγα χρόνια να αγοράζετε iPhone με 200 ευρώ! 😛 

Και με Android 😛

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billdanos είπε

Δεν απαντώ ποτέ σε τόσο σαχλές (κατά τη γνώμη μου) αναλύσεις & θεωρίες. 

Εσύ ο ίδιος τα έγραψες πριν από 34 λεπτά και τώρα τα απαρνιέσαι; 

• Like 3
  • Thanks 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, D.Luffy είπε

Δεν μιλάω για πωλήσεις. Πτώσεις πωλήσεων είχε και στο παρελθόν. Αναφέρομαι στην μετοχή της και στα σχόλια του τύπου ότι ήρθε το τέλος.

Η πτώση των πωλήσεων έχει άμεση σχέση με την πτώση των μετοχών.Εαν είχε κέρδη σίγουρα η μετοχή της θα ήταν σε καλύτερη μοίρα.

• Super Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, HALF EVIL said:

Εσύ ο ίδιος τα έγραψες πριν από 34 λεπτά και τώρα τα απαρνιέσαι; 

Το έχω ξαναπεί πως όλα είναι θέμα αντίληψης. Αν εσύ μεταφράζεις μέσα σου πως αναφέρομαι σε ...elite καταναλωτών, δεν είναι δικό μου θέμα και δεν θέλω καν να το αναλύσω περισσότερο.  :)

1 minute ago, Istros said:

Η πτώση των πωλήσεων έχει άμεση σχέση με την πτώση των μετοχών.Εαν είχε κέρδη σίγουρα η μετοχή της θα ήταν σε καλύτερη μοίρα.

Η μετοχή της Apple έπεφτε και σε περιόδους που ανακοίνωσε ρεκόρ πωλήσεων...

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, billdanos είπε

Η Apple και η κάθε εταιρεία στο μεγεθος της Apple δεν είναι χαζή... Προφανώς και έχουν super αναλυτές και γνώριζαν τη σημερινή κατάσταση πριν τη μάθουμε εμείς. Προσωπικά πιστεύω πως δοκίμασαν τα "όριά τους" και αυτό θα τους προσφέρει ένα πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού απο δω και πέρα. 

Γνώριζαν αλλά δοκίμασαν έτσι κι αλλιώς? Λίγο αντιφατικό ακούγεται. Όπως και να έχει, εταιρεία σαν την Apple δεν δοκιμάζει τα όριά της, έχει τρέξει από νωρίτερα ολόκληρα μοντέλα προσομοίωσης πωλήσεων κ.λ.π κ.λ.π. Απλά έπεσε λίγο έξω. Ε και? Συμβαίνει σε όλους αυτό κάθε τόσο.

44 λεπτά πριν, billdanos είπε

Ο χαρακτήρας ενός ατόμου στη θέση του CEO μιας τέτοιας εταιρείας, δεν μπορεί να είναι κάτι "φυσιολογικό" σύμφωνα με τα δικά μας κριτήρια. Διαφορετικά θα ήταν καταδικασμένος σε αποτυχία... 

Έχεις και αφίσα του στο γραφείο?  :cool:

Πάντως εγώ επιμένω οτι το 2019 θα έχει ενδιαφέρον γιατί μέχρι στιγμής τα rumors για τα πλάνα της apple είναι σχετικά μία από τα ίδια. Με καλύτερες (ίσως περισσότερες) κάμερες, Α13 κ.λ.π. Είμαι επίσης περίεργος τι θα γίνει με τα foldable των άλλων αν καταφέρουν και βγάλουν κανένα στην αγορά.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, Stamer said:

Γνώριζαν αλλά δοκίμασαν έτσι κι αλλιώς? Λίγο αντιφατικό ακούγεται. Όπως και να έχει, εταιρεία σαν την Apple δεν δοκιμάζει τα όριά της, έχει τρέξει από νωρίτερα ολόκληρα μοντέλα προσομοίωσης πωλήσεων κ.λ.π κ.λ.π. Απλά έπεσε λίγο έξω. Ε και? Συμβαίνει σε όλους αυτό κάθε τόσο.

Έχεις και αφίσα του στο γραφείο?  :cool:

Εδώ άλλοι έχουν αφίσες με ανεγκέφαλους με iq ραδικιού που κλωτσάνε απλά μια μπάλα και εσένα σε πειράζει ένας πετυχημένος CEO? 😛 

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Istros είπε

Όχι απαραίτητα. Δυστυχώς δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα με τις μετοχές όπως τα φαντάζεσαι. Εδώ πχ η Tesla είχε ανοδική πορεία πέρισυ σε μια περίοδο που οι υπόλοιποι έβλεπαν τη μετοχή τους να γκρεμίζεται. Και αυτό δεν μεταφράστηκε σε περισσότερες πωλήσεις model s...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, billdanos είπε

Η μετοχή της Apple έπεφτε και σε περιόδους που ανακοίνωσε ρεκόρ πωλήσεων...

Ναι αλλά δεν έπεφταν οι πωλήσεις σε τέτοιο βαθμο,ούτε επανέφερε παλιότερα μοντέλα που κατήργησε,ούτε είχε συσκευές όπως το XR,ούτε συσκευές με 1900€,ούτε τον ανταγωνισμό που υπάρχει σημερα

Επεξ/σία από Istros
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billdanos είπε

Εδώ άλλοι έχουν αφίσες με ανεγκέφαλους με iq ραδικιού που κλωτσάνε απλά μια μπάλα και εσένα σε πειράζει ένας πετυχημένος CEO? 😛 

Ε καλά έχω την αίσθηση οτι αυτοί που έχουν αφίσες ποδοσφαιριστές (ΔΕΝ το έκανα ποτέ αλλά δεν θα τους χαρακτήριζα έτσι) είναι πιτσιρικάδες. Πάντως όχι, προσωπικά καθόλου δεν με πειράζει αν έχεις αφίσα του Κουκ, γούστα είναι αυτά. Απλά μου ήρθε επειδή έβγαλες μία λατρεία προς το άτομό του 😜 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Όχι απαραίτητα. Δυστυχώς δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα με τις μετοχές όπως τα φαντάζεσαι. Εδώ πχ η Tesla είχε ανοδική πορεία πέρισυ σε μια περίοδο που οι υπόλοιποι έβλεπαν τη μετοχή τους να γκρεμίζεται. Και αυτό δεν μεταφράστηκε σε περισσότερες πωλήσεις model s...

Oκυριος λόγος για την κατρακύλα εκτός των άλλων είναι και η πτώση των πωλήσεων.

Δημοσ.

Φυσικά κουβέντα κάνουμε, αλλά ρε παιδιά νομίζω δεν έχει και τόσο νόημα, με την έννοια οτι είναι πολύ νωρίς για να δούμε τον όποιο αντίκτυπο θα υπάρξει. Προσωπικά θεωρώ οτι ο αντίκτυπος στην Apple θα είναι ένα τίποτα βέβαια...

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

"Όσο οι εκτιμήσεις μειώνονται, τόσο θα πέφτει και η μετοχή της Apple, τόνισε ο τραπεζικός όμιλος"

Goldman Sachs speaking

• Super Moderators
Δημοσ.
6 minutes ago, Stamer said:

Ε καλά έχω την αίσθηση οτι αυτοί που έχουν αφίσες ποδοσφαιριστές (ΔΕΝ το έκανα ποτέ αλλά δεν θα τους χαρακτήριζα έτσι) είναι πιτσιρικάδες. Πάντως όχι, προσωπικά καθόλου δεν με πειράζει αν έχεις αφίσα του Κουκ, γούστα είναι αυτά. Απλά μου ήρθε επειδή έβγαλες μία λατρεία προς το άτομό του 😜 

Ανάμεσα στο να θεωρείς κάποιον απόλυτα πετυχημένο στη δουλειά του και στο να τον λατρεύεις, υπάρχει μια τεράστια απόσταση! 

2 minutes ago, Istros said:

"Όσο οι εκτιμήσεις μειώνονται, τόσο θα πέφτει και η μετοχή της Apple, τόνισε ο τραπεζικός όμιλος"

Goldman Sachs speaking

Θα σου έγραφα εδώ διάφορες εκτιμήσεις της Goldman κατά καιρούς, αλλά η συζήτηση θα πάει αλλού... :) 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, billdanos είπε

Ανάμεσα στο να θεωρείς κάποιον απόλυτα πετυχημένο στη δουλειά του και στο να τον λατρεύεις, υπάρχει μια τεράστια απόσταση! 

Θα σου έγραφα εδώ διάφορες εκτιμήσεις της Goldman κατά καιρούς, αλλά η συζήτηση θα πάει αλλού... :) 

Θα πέσει λογοκρισία και θα φας μπαν

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...