Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 ώρες πριν, zx1234r είπε

Με ένα κόστος ελαφρώς μεγαλύτερο μπορείς να πας σε ειδικό να σου κάνει πελματογράφημα και μετά να σου φτιάξει έναν πάτο ακριβώς για το πόδι σου. Το λέω γιατί αν χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε πάτο, εάν έχεις κάποιο πρόβλημα στα πόδια όπως π.χ. υπερπρινισμό, αυτό θα γίνει χειρότερο.

πόσο καιρό κραταει ο πάτος αυτός;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, xrist0s4 είπε

πόσο καιρό κραταει ο πάτος αυτός;

κανεναν χρονο το πολυ..αλλα αξιζει

εγω εχω πλατυποδια και προσφατα ανακαλυψα σημαντικη φθορα στο αριστερο ποδι (γονατο/ποδοκνημικη), και αφου εκανα τις εξετασεις/θεραπειες κλπ που επρεπε, με εστειλε για πελματογραφημα που εδειξε οτι οντως στο αριστερο ποδι κατανεμονταν πιο πολυ φορτιο και με τη πλατυποδια το εκανε χειροτερο. απο τη στιγμη που τους εβαλα βοηθηθηκε αρκετα η κατασταση

οσον αφορα γενικους πατους, εχω χρησιμοποιησει τους  Scholl Gelactiv Work και εμεινα πολυ ευχαριστημενος

Επεξ/σία από duende
Δημοσ.

Μονο ζημια κανουν οι πατοι. Ειτε ειναι για το ποδι σου φτιαγμενοι ειτε οχι. Για να πονανε τα ποδια σου κατι αλλο φταιει. Εχει παραπανω κιλα? πατας στραβα; σφιγμενους μυς? 

• Like 1
Δημοσ.

Αυτούς σε 38 που βάζουν προσφορά  τα lidl είχα πάρει αλλά δε το συνιστώ ότι να ναι ήταν σκληρότερο πλαστικό  από τα μεγάλα νούμερα .

Δημοσ.

Η σόλα του παπουτσιού προσφέρει αντικραδασμικη προστασία.

Hoka, ή Nike zoom fly 

Οι έξτρα πατοι αυξάνουν το βάρος χωρίς λόγο.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 10/1/2019 στις 3:15 ΜΜ, opera είπε

Η σόλα του παπουτσιού προσφέρει αντικραδασμικη προστασία.

Hoka, ή Nike zoom fly 

Οι έξτρα πατοι αυξάνουν το βάρος χωρίς λόγο.

Πολύ καλή τιμή τα zoom fly.

Σχεδόν 100 ευρώ.

Τα έχει δοκιμάσει κανείς;

Βρήκα και ένα ωραίο site : https://runrepeat.com

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 10/1/2019 στις 10:27 ΠΜ, adsl2+ είπε

Στις 10/1/2019 στις 10:53 ΠΜ, APPLEGEEK είπε

thank you sir

Τα Skechers είναι απίθανα μαλακά και άνετα παπούτσια ΑΛΛΑ διαλύονται για πλάκα.
Δηλαδή ξεφτίζει το υλικό τους σε διάφορα σημεία (εσωτερικά κυρίως γύρω από την φτέρνα) και εξωτερικά στις ραφές μπροστά και γενικότερα είναι αυτό που λέμε μόνο για μία season.
Για αυτό το λόγο είναι και τόσο φτηνά.

Έχουν περάσει 3 ζευγάρια από τα πόδια μου και είχαν την ίδια συμπεριφορά.
Από την άλλη βέβαια, είναι ότι ποιό άνετο έχω φορέσει μακράν μέχρι τώρα ΟΧΙ όμως για αθλητισμό, μιλάμε για παούτσι περιπάτου και μόνο.

Επεξ/σία από dpolal
  • Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, dpolal είπε

Τα Skechers είναι απίθανα μαλακά και άνετα παπούτσια ΑΛΛΑ διαλύονται για πλάκα.
Δηλαδή ξεφτίζει το υλικό τους σε διάφορα σημεία (εσωτερικά κυρίως γύρω από την φτέρνα) και εξωτερικά στις ραφές μπροστά και γενικότερα είναι αυτό που λέμε μόνο για μία season.
Για αυτό το λόγο είναι και τόσο φτηνά.

Έχουν περάσει 3 ζευγάρια από τα πόδια μου και είχαν την ίδια συμπεριφορά.
Από την άλλη βέβαια, είναι ότι ποιό άνετο έχω φορέσει μακράν μέχρι τώρα ΟΧΙ όμως για αθλητισμό, μιλάμε για παούτσι περιπάτου και μόνο.

Επειδή κάνω οχτώ χιλιόμετρα περπάτημα κάθε μέρα έχω καταλήξει στα  Skechers έχοντας περάσει από NIKE και ADIDAS ,στα πόδια μου όλα φθείρονται το ίδιο , τα Skechers έχουν την καλύτερη πρόσφυση στα βρεγμένα και είναι ότι ποιο μαλακό έχω φορέσει χωρείς να πονούν τα πόδια μου , θέλω ένα ζευγάρι το χρόνο των 60 ή 70 ευρώ

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μακριά από την βιομηχανία των custom πατων. Δημιουργούν περισσότερα προβλήματα σε βάθος χρόνου. Είναι πιο εύκολο να χάσετε τα παραπανίσια κιλά, να κάνετε συστηματικά διατάσεις παρά να τους δίνετε 120 με 160 ευρώ 1 φορά το χρόνο για μόλις ένα ζευγάρι. Διότι μόλις μπείτε σε αυτό το τρυπακι θα θέλετε να βγάλετε πατους για ολα σας τα υποδήματα. 

Αν αποφασισεις να αλλαξεις τους πατους μια  φθηνη και δοκιμασμένη λύση είναι τα παρακάτω. Νομίζω τους φέρνουν τα intersport.

https://www.skroutz.gr/c/2422/Anatomikoi-Patoi-Papoutsiwn.html?keyphrase=sofsole

Λίγο πιο τσιμπημένη:

https://www.amazon.co.uk/superfeet/s?ie=UTF8&page=1&rh=i%3Aaps%2Ck%3Asuperfeet

Αν έχετε άκανθα απλα βάζετε υποπτερνια σιλικόνης. 

Και ενα τέτοιο να υπάρχει μόνιμα στο σπίτι για να ενεργοποιηθεί το πέλμα στο πρωινό ξύπνημα που είναι δύσκαμπτο.

https://www.skroutz.gr/s/9911591/Trigger-Point-NanoX-Foot-Roller.html

Επεξ/σία από DJTaurus
Δημοσ.
8 ώρες πριν, DJTaurus είπε

Και ενα τέτοιο να υπάρχει μόνιμα στο σπίτι για να ενεργοποιηθεί το πέλμα στο πρωινό ξύπνημα που είναι δύσκαμπτο.

https://www.skroutz.gr/s/9911591/Trigger-Point-NanoX-Foot-Roller.html

με ενα μπαλακι του τενις γινεται η δουλεια

Δημοσ.
Στις 9/1/2019 στις 7:05 ΜΜ, zx1234r είπε

Συνήθως κανα 100ρικό αλλά για μένα που τρέχω σε αγώνες 5χλμ και 10χλμ και έχω μία ευαισθησία στον αριστερό τετρακέφαλο, οι πάτοι με βοήθησαν πολύ. Επίσης, τα underarmour καλούτσικα, αλλά όχι για τρέξιμο.

Σκέψου οτι ακόμα και για το περπάτημα που κάνω κάθε πρωί για τη δουλειά 2,5 ώρες, έχω αγοράσει asics τρεξίματος των 180€ γιατί η διαφορά στα πόδια είναι τεράστια.

εγώ έχω υπερπρινισμό, ποτέ δεν έχω αγοράσει παπούτσι κάτω απο 100 ευρώ γιατί απο το παπούτσι ξεκινάνε όλα.Βρήκα την υγειά μου με τα asics gel kayano.απίστευτο παπούτσι, δεν νιώθεις χριστό, ούτε να πατήσω στραβά, το νιώθω στο πόδι που μου το κρατά σε ευθεία.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...