Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα. Χρειάζομαι τη γνώμη σας σε κάτι, θα με βοηθούσε αρκετά. πριν 4 μήνες περίπου, έστειλα έναν φάκελο στην Κύπρο με τα ΕΛΤΑ. Τελικά , επειδή κάτι έγινε και ακύρωσα το προορισμό μου για εκεί, ζήτησα να μου επιστραφεί ο φάκελος. Πήγα από το κατάστημα των ΕΛΤΑ που το έστειλα και ζήτησα επιστροφή , κάνοντας την σχετική αίτηση. Μου έδωσαν ενα χαρτάκι αλλά δεν είχε κωδικό πάνω από ότι θυμάμαι και είπαν θα με ειδοποιήσουν. Το θέμα είναι ότι το ξέχασα και δεν με ειδοποίησαν κιόλας, και επιπλέον έχασα το χαρτάκι.

Σε τηλεφωνική μου επικοινωνία μαζί τους, δηλ επικοινώνησα με τα Κεντρικά ΕΛΤΑ μου είπαν ότι χρειάζονται το κωδικό και αν το έχω χάσει το χαρτάκι , να πάω από το υποκατάστημα που το έστειλα, έτσι ώστε να με βοηθήσουν.

Τι συμβαίνει σε αυτή τη περίπτωση. Υπάρχει κάποιος που να το έχει ξανασυναντήσει αυτό? Υπάρχει περίπτωση να έστειλαν πίσω ξανά το φάκελο και να χάθηκε? 

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Καλημερα... Πολυ πιθανον ο φακελος εχει φθασει στον προορισμο του μετα απο τοσο καιρο... Θα πρεπει να ρωτησεις εκει που το εστειλες..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...