cumulus Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Θα ταξιδεψουμε οικογενειακως (3 ατομα) για usa .Υποβαλλαμε ηλεκτρονικα την αιτηση και εγκριθηκε αμεσως σε εμενα και την κορη μου.Στη συζυγο μου βγαζει αυτο " Η έγκριση του ταξιδιού σας είναι υπό έλεγχο, επειδή δεν μπορούσε να γίνει άμεσος προσδιορισμός κλπ" Γνωριζει κανεις τι σημαινει αυτο; ΥΓ Η συζυγος εχει δουλεια στην Ελλαδα.
marmagia Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Αν δεν κάνω λάθος σε αυτές τις περιπτώσεις θα απαντήσουν εντός 72 ωρών.
Kelly23 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα σας ! Έχω πρόβλημα με την συμπλήρωση της ESTA. στο u.s point of contact information βάζω unknown και μου βγάζει error τη να κάνω ? Δεν γνωρίζω που θα μείνω ούτε έχω γνωστό εκεί άπλα θέλω να βγάλω τωρα ESTA γιατι μόλις μάθω ποτε θα φυγω θα κλείσω hotel και εισιτήρια και θα φύγω μετα απο 1 με 2 μέρες. Η ESTA θέλει 72 πριν. Θέλω τότε να συμπληρώσω που θα μείνω. Είδα αυτό από εδώ esta.cbp.dhs.gov Αφού εγκριθεί η αίτηση, μπορείτε να ενημερώσετε οποιοδήποτε από τα παρακάτω πεδία: Διεύθυνση email Διεύθυνση στις ΗΠΑ δηλαδή μπορώ να βάλω μια τυχαία Διεύθυνση στις ΗΠΑ για γίνει η έγκριση και να το διορθώσω μετά ? Και κατι αλλο οταν κανω upload το διαβατιριο μου γιατι δίπλα στο όνομα μου βγάζει ενα q ? Τι είναι αυτό ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων ! Καλό βράδυ
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, Kelly23 είπε Καλησπέρα σας ! Έχω πρόβλημα με την συμπλήρωση της ESTA. στο u.s point of contact information βάζω unknown και μου βγάζει error τη να κάνω ? Δεν γνωρίζω που θα μείνω ούτε έχω γνωστό εκεί άπλα θέλω να βγάλω τωρα ESTA γιατι μόλις μάθω ποτε θα φυγω θα κλείσω hotel και εισιτήρια και θα φύγω μετα απο 1 με 2 μέρες. Η ESTA θέλει 72 πριν. Θέλω τότε να συμπληρώσω που θα μείνω. Είδα αυτό από εδώ esta.cbp.dhs.gov Αφού εγκριθεί η αίτηση, μπορείτε να ενημερώσετε οποιοδήποτε από τα παρακάτω πεδία: Διεύθυνση email Διεύθυνση στις ΗΠΑ δηλαδή μπορώ να βάλω μια τυχαία Διεύθυνση στις ΗΠΑ για γίνει η έγκριση και να το διορθώσω μετά ? Και κατι αλλο οταν κανω upload το διαβατιριο μου γιατι δίπλα στο όνομα μου βγάζει ενα q ? Τι είναι αυτό ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων ! Καλό βράδυ Τόσο δύσκολο είναι να το ψάξεις στις μηχανές αναζήτησης; Ορίστε... (για να πάρεις μια ιδέα) Αναφορά σε κείμενο DS-160 Form Guide: U.S. Point of Contact Information. Your U.S. Point of Contact can be any individual in the U.S. who knows you and can verify, if necessary, your identity. If you do not personally know anyone in the U.S., you may enter the name of the store, company, or organization you plan to visit during your trip Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2019 από natural_sgf
Kelly23 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 καλημέρα το έχω δει αυτό ρωτάω αν βάλω ένα τυχαίο σημείο επαφής για να εγκριθεί η αίτηση και μόλις μάθω που θα πάω να το αλλάξω. Άπλα αγχώνομαι. Ευχαριστώ !
Speculoos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δε χρειαζεται να το αλλαξεις, δε νομίζω καν οτι μπορείς. Αν πας επαγγελματικό ταξίδι βάζεις τη διεύθυνση της εταιρείας. 1
Kelly23 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Μπορώ να βάλω το αεροδρόμιο New York που θα πάω ?
Speculoos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Αν θα μείνεις ή έχεις δουλειά στο αεροδρόμιο τότε ναι. 1
Kelly23 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Στο αεροδρόμιο θα μείνω για λίγες ώρες άπλα όταν με ρωτήσουν που θα μείνω θα τους δείξω το ξενοδοχείο που θα πάω και οτι θα φυγω πχ 20 -2 2019 Άπλα το πρόβλημά είναι ότι μόλις μου πουν που θα πάω ,θα φύγω μετά από 1 με 2 μέρες και δεν θα προλάβει να βγει το esta για αυτό θέλω να το έχω από τώρα . Πιστεύεις είμαι οκ ?
vagos789 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Αναφορά σε κείμενο θα τους δείξω το ξενοδοχείο που θα πάω
Kelly23 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 20 λεπτά πριν, Speculoos είπε Αν θα μείνεις ή έχεις δουλειά στο αεροδρόμιο τότε ναι. Στο αεροδρόμιο θα μείνω για λίγες ώρες άπλα όταν με ρωτήσουν που θα μείνω θα τους δείξω το ξενοδοχείο που θα πάω και οτι θα φυγω πχ 20 -2 2019 είμαι οκ ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα