Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας κυριοι, 

Ειμαι φοιτητης στα Χανια και ηρθε επιτελους η ενδοξη στιγμη να βαλω σταθερο ιντερνετ στο σπιτι μου. Πηγα στον ΟΤΕ, εκανα τα χαρτια και ελαβα τον εξοπλισμο, αλλα αντιμετωπιζω ενα θεματακι με την συνδεση του. Δεν εχω καταλαβει πως ακριβως θα συνδεσω το καλωδιο ethernet του ρουτερ, εχω την εντυπωση πως οι συνδεσεις που υπαρχουν στο σπιτι ειναι ακαταλληλες. Στις φωτογραφιες παραθετω τις πριζες που υπαρχουν διαθεσιμες στο σπιτι, ωστε αν καταφερετε να με κατατοπισετε!

Επισης, απο τον οτε μου ειπαν πως πρεπει να ρθει τεχνικος για να χω ιντερνετ και καθως δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα μπορει να αργησει εως και 1 μηνα.. Μπορω να κανω κατι για να επιταχυνω την διαδικασια?

Ευχαριστω για τον χρονο σας.

1.jpg

2.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω έχει manual μέσα η συσκευασία. θα πρέπει να συνδέσεις το τηλεφωνικό καλώδιο απο την πρίζα του τοίχου στο μικρό κουτάκι που ήρθε μαζί, στην υποδοχή line. μετά συνδέεις το άλλο τηλεφωνικό στην υποδοχή Modem και μετά στο ρούτερ στην υποδοχή line. τέλος.

Επεξ/σία από zx1234r
  • Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση.. Εννοειται πως εχω συμβουλευτει το μανουαλ, το προβλημα ειναι οτι η εξοδος του κουτιου που αναφερεις (line) , μοιαζει με μινι ethernet και δεν υπαρχει η καταλληλη υποδοχη για να το συνδεσω. Δεν θα πρεπε η δεξια πριζα της εικονας να εχει την αναλογη υποδοχη(??), πρωτη φορα βλεπω τετοια πριζα, δεν μου θυμιζει κατι γνωστο.

Δημοσ.

Δοκιμάζεις με τα καλώδια που σου έχουν μέσα στο κουτί? Το Mini ethernet που αναφέρεις μήπως είναι απλό τηλεφωνικό rj11? Μου φαίνεται δύσκολο να είναι κάτι διαφορετικό. Σε όλες τις υλοποιήσεις που έχω δει, τα καλώδια είναι είτε rj11(τηλεφωνικό) είτε rj45 (ethernet)

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο που λες πρεπει να ειναι, αλλα με την πριζα δεν ταιριαζει.. Υπαρχει περιπτωση η πριζα να εχει υποστει καποια ζημια? Ετσι οπως την βλεπω την υποδοχη (ετσι οπως φαινεται και στην φωτο) δεν νομιζω να κουμπωνει καποιου ειδους καλωδιο.

Δημοσ.

Στην ανάλυση που βλέπω την φωτογραφία μάλλον δεν έχει τίποτα μέσα. Δεν έχει τερματιστεί απο ηλεκτρολόγο. Αν η φωτογραφία ήταν καλύτερη ίσως να βλέπαμε κάτι περισσότερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...