Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εισαγωγή : 2+ χρόνια με το Samsung S7, απολυτα ευχαριστημενος, δυστυχως ραγισε ελαφρως η οθονη, και παρότι ειναι εντελως λειτουργικο μάλλον ηρθε ο καιρός του. Δεν αλλαζω συχνα τηλεφωνα και γιαυτό η επόμενη επιλογή θα επιθυμούσα να εχει αντιστοιχο χρόνο ζωής. Θα ηθελα μεγαλη οθονη, απο την αλλη θεωρώ πολύ βολικό στο χέρι το μεγεθος του S7, δεν ειμαι σιγουρος για την μεταβαση ...  Εχω στο μυαλό μου , 1+ 6 (Τ) , S9 (+), θα εβαζα και το note 8 αλλα παραειναι .... Άλλη πρόταση ??

1) Το ποσό που διαθέτουμε: γυρω στα 500
2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): πολυ τηλεφωνο, mail, σερφαρισμα, social, youtube
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: η μεγαλυτερη δυνατή στο μικροτερο μεγεθος συσκευης, χαχα
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): ναι και στα δυο, 
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι - παρα πολύ
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; οχι απαραιτητο
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; αδιαφορο
😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; ναι
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; ναι
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; μεχρι τωρα μονο android
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; πολυ
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; τις ακουω 
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); οχι
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινουργιο

Ευχαριστω εκ των προτερων παιδες

Γιαννης

Επεξ/σία από john67
Δημοσ.
1 ώρα πριν, saruman123 είπε

Το S9+ που είπες στα 523€.

Σε ευχαριστω για την απαντηση, προφανως το θεωρεις καλυτερη επιλογη απο 1+6Τ. Για το καταστημα που αναφερεσαι βεβαια μια ανησυχία μου βγαζει... 50 € κατω απο τα φθηνοτερα σκρουτζομαγαζα  ....

Δημοσ.

Και εγώ είχα s7 και πήγα στο s9. Η καλύτερη κίνηση που μπορείς να κάνεις. Εφόσον είσαι ευχαριστημένος με το s7 για ποιον λόγο να πας σε άλλη εταιρία; πάρε το s9 πλας. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, john67 είπε

Σε ευχαριστω για την απαντηση, προφανως το θεωρεις καλυτερη επιλογη απο 1+6Τ. Για το καταστημα που αναφερεσαι βεβαια μια ανησυχία μου βγαζει... 50 € κατω απο τα φθηνοτερα σκρουτζομαγαζα  ....

Ναι .

Άμεσο Service , αδιάβροχο, καλύτερη κάμερα(μπρος/πίσω), καλύτερη ανάλυση οθόνης, παίρνει καρτα sd, ειδοποιήσει led,Audio Jack.

Στο μόνο που "χάνει" αλλά όχι και μεγάλη διαφορά είναι στην μπαταρία.

Θα πάρει και το καινούριο λειτουργικό που από ότι λένε θα "πετάει".

Εγώ νόμιζω ότι είναι πολύ καλύτερο και από το P20 pro.

Το μαγαζί είναι μια χαρά , προχώρα άφοβα.

Υπάρχουν δύο με διάφορα 3€.

https://www.kiniti.net/index.php?route=product/product&product_id=14501&ref=bestprice.gr

https://www.netmobile.gr/index.php?route=product/product&product_id=1124&ref=bestprice.gr

Με το 50αρικο που θα σου περισσέψει παίρνεις και μια Whitestone και είσαι άρχοντας.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.

Κινηταρα το s9, αλλά ένα κωλοραδιο δεν μπορούσαν να βάλουν, πολύ άσχημα μου κάθεται αυτό... Το θέλω πολύ, αλλά παραχώρηση στο ράδιο δεν κάνω. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, 26ska είπε

Κινηταρα το s9, αλλά ένα κωλοραδιο δεν μπορούσαν να βάλουν, πολύ άσχημα μου κάθεται αυτό... Το θέλω πολύ, αλλά παραχώρηση στο ράδιο δεν κάνω. 

Πολύ πιο χρήσιμο απο το NFC.Ακούω ραδιόφωνο απο το παλιό κινητό πλέον και για Wi-Fi ή άλλες απλές χρήσεις όταν φορτίζω το άλλο που δεν έχει ράδιο.Καλύτερα το καινούριο να μην είχε NFC και να είχε ράδιο.Εχει το παλιό NFC και 3.5 χρόνια δεν το χρησιμοποίησα ποτέ,μόνο τις υπέρυθρες και το ράδιο.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημερα , ευχαριστω όλους για τις απαντησεις

Και εγω τελικά προς το S+ νομιζω ότι καταλήγω σαν την πιο ολοκληρωμενη προταση αυτη την στιγμη για τους λογους που αναφερθηκαν. 

Ομολογω ότι περιμενα περισσοτερους υπερμαχους του 1+6τ αλλα φαινεται ότι τα επιπεδα τιμης που προσφερεται πλεον το S9 αφαιρουν το  πλεονεκτημα απο το one .

Γιαννης 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, john67 είπε

Καλημερα , ευχαριστω όλους για τις απαντησεις

Και εγω τελικά προς το S+ νομιζω ότι καταλήγω σαν την πιο ολοκληρωμενη προταση αυτη την στιγμη για τους λογους που αναφερθηκαν. 

Ομολογω ότι περιμενα περισσοτερους υπερμαχους του 1+6τ αλλα φαινεται ότι τα επιπεδα τιμης που προσφερεται πλεον το S9 αφαιρουν το  πλεονεκτημα απο το one .

Γιαννης 

Έτσι ακριβώς.

Επίσης δεν είναι αδιάβροχο, χωρίς Audio jack και με χαρακτηριστικά του 1+6 πλην τις μπαταρίας.

Αν περιμένεις το 1+7 εκεί αλλάζει το πράγμα.

Βέβαια να δούμε και τη "ψάρια" θα πιάσει.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Έτσι ακριβώς.

Επίσης δεν είναι αδιάβροχο, χωρίς Audio jack και με χαρακτηριστικά του 1+6 πλην τις μπαταρίας.

Αν περιμένεις το 1+7 εκεί αλλάζει το πράγμα.

Βέβαια να δούμε και τη "ψάρια" θα πιάσει.

Μπα ... πριν τον Μαη δεν προκειται να εμφανιστει, σιγουρα η αρχική του θα ειναι πανω απο 600 και οπως λες δεν ξερουμε τι ψαρια θα πιανει ...

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, john67 είπε

Μπα ... πριν τον Μαη δεν προκειται να εμφανιστει, σιγουρα η αρχική του θα ειναι πανω απο 600 και οπως λες δεν ξερουμε τι ψαρια θα πιανει ...

Κοίτα υπολογίζω κάθε 6 μήνες που βγάζει η OnePlus.

Οκτώβρη βγήκε το 1+6Τ οπότε Απρίλιο/Μάιο το 1+7.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βρε μπας και να παω στο απλο 1+6 γυρω στα 350  απο bg και να γλυτωσω κανα 200αρι .....απο το S9+

Πως κρινετε σαν αγορά τωρα το εν λογω ??

Επεξ/σία από john67

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...