saruman123 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, john67 είπε Βρε μπας και να παω στο απλο 1+6 γυρω στα 350 απο bg και να γλυτωσω κανα 200αρι .....απο το S9+ Πως κρινετε σαν αγορά τωρα το εν λογω ?? Θα γλιτώσεις? Αν πάθει κάτι? Αδιάβροχο δεν είναι. Άμεσο service/support δεν θα έχεις. Καλύτερα κάμερα/βίντεο έχει το s9+ Μεγαλύτερη μπαταρία το S9+. Κάρτα Sd δεν παίρνει το 1+6. Θες και άλλα.... Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2019 από saruman123
john67 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, saruman123 είπε Θα γλιτώσει? Αν πάθει κάτι? Αδιάβροχο δεν είναι. Άμεσο service/support δεν θα έχεις. Καλύτερα κάμερα/βίντεο έχει το s9+ Μεγαλύτερη μπαταρία το S9+. Κάρτα Sd δεν παίρνει το 1+6. Θες και άλλα.... Οκ όλα σωστά Αυτά που λες ας πούμε ότι τα βάζεις στην ζυγαριά με την προσφερόμενη διαφορά τιμής, αλήθεια στο θέμα του σερβις που είναι το πιο κρίσιμο τι κάνεις στις συσκευές από Κίνα ? βρίσκεις καμία άκρη Ελλάδα?
saruman123 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, john67 είπε αλήθεια στο θέμα του σερβις που είναι το πιο κρίσιμο τι κάνεις στις συσκευές από Κίνα ? βρίσκεις καμία άκρη Ελλάδα? Το παίρνεις από Κίνα,το στέλνεις Κίνα(με κανένα μήνα αναμονή). Απλά τα πράγματα. Εκτός και αν βρεις κανένα "μάστορα" τις γειτονιάς και στο φτιάξει(με το ανάλογο κόστος). Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2019 από saruman123
KRITH Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Σαν κάτοχος oneplus 6 θέλω να πω ότι είναι απίστευτο κινητό καμμια σχέση με το νοτε 8 που χα πριν (σαφώς ανώτερο) για ΜΕΝΑ. Καλύτερα να το αγοράσεις από μέλος του φόρουμ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ή από το https://www.amazon.de/s/ref=nb_sb_ss_i_5_2?url=search-alias%3Daps&field-keywords=oneplus+6&sprefix=on%2Caps%2C548&crid=29LW8EKCKY9RU που έχει την εγγύηση της oneplus.
saruman123 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, KRITH είπε Σαν κάτοχος oneplus 6 θέλω να πω ότι είναι απίστευτο κινητό καμμια σχέση με το νοτε 8 που χα πριν (σαφώς ανώτερο) για ΜΕΝΑ. Καλύτερα να το αγοράσεις από μέλος του φόρουμ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ή από το https://www.amazon.de/s/ref=nb_sb_ss_i_5_2?url=search-alias%3Daps&field-keywords=oneplus+6&sprefix=on%2Caps%2C548&crid=29LW8EKCKY9RU που έχει την εγγύηση της oneplus. Με την ενημέρωση πριν λίγες μέρες είδες διαφορά στην μπαταρία? Η κάμερα (stock) έφτιαξε καθόλου?
KRITH Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 30 λεπτά πριν, saruman123 είπε Με την ενημέρωση πριν λίγες μέρες είδες διαφορά στην μπαταρία? Η κάμερα (stock) έφτιαξε καθόλου? με την μπαταρία είμαι πάρα πολυ ευχαριστημένος, όσον αφορά την κάμερα ,χωρίς να είμαι εξειδικευμένος πήγα να βγάλω κάτι φώτο των παιδιών στο φωτογραφείο και ο ιδιοκτήτης είδε τεράστια διαφορά στις φώτο απο το note που είχα αποθηκευμένες , πάντα στις αρχικές ρυθμίσεις γιατί όπως προείπα δεν είμαι εξειδικευμένος. Καλήμερα
darksoul93 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 8 λεπτά πριν, KRITH είπε με την μπαταρία είμαι πάρα πολυ ευχαριστημένος, όσον αφορά την κάμερα ,χωρίς να είμαι εξειδικευμένος πήγα να βγάλω κάτι φώτο των παιδιών στο φωτογραφείο και ο ιδιοκτήτης είδε τεράστια διαφορά στις φώτο απο το note που είχα αποθηκευμένες , πάντα στις αρχικές ρυθμίσεις γιατί όπως προείπα δεν είμαι εξειδικευμένος. Καλήμερα Διαφορά προς το καλύτερο η το χειρότερο;
KRITH Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 καλύτερες είπε έδειχνε φόντα κουκκίδες στο βάθος και άλλα τεχνικά που ................ τα ζωα μου αργά εγώ. 1
saruman123 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 15 λεπτά πριν, KRITH είπε με την μπαταρία είμαι πάρα πολυ ευχαριστημένος, όσον αφορά την κάμερα ,χωρίς να είμαι εξειδικευμένος πήγα να βγάλω κάτι φώτο των παιδιών στο φωτογραφείο και ο ιδιοκτήτης είδε τεράστια διαφορά στις φώτο απο το note που είχα αποθηκευμένες , πάντα στις αρχικές ρυθμίσεις γιατί όπως προείπα δεν είμαι εξειδικευμένος. Καλήμερα Και εγώ δεν ασχολούμαι με κάμερα ,αλλά όταν είχα βάλει την Google Camera Night Sight εκεί είχε πολύ διαφορά. Στην μπαταρία μπορώ να πω ότι όταν είχε την 8 ήταν καλύτερο. Τώρα με την Pie "έπεσε" λίγο. Πάντως την μέρα την βγάζεις άνετα σε νορμάλ χρήση.
KRITH Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 και παραπάνω με νορμαλ, με παιχνίδι (empires and allies ) μεχρι το βραδάκι
saruman123 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 37 λεπτά πριν, KRITH είπε και παραπάνω με νορμαλ, με παιχνίδι (empires and allies ) μεχρι το βραδάκι Παίζω παιχνίδια offline για να μην τρώει μπαταρία. Εκεί που το λιώνω είναι όταν παίζω κανένα παιχνίδι του PS2. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα