zoranb Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Υπάρχει κάποια ρύθμιση στον Chrome που να αποτρέπει το autoplay των Youtube videos?
isay Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 https://chrome.google.com/webstore/detail/improve-youtube-open-sour/bnomihfieiccainjcjblhegjgglakjdd
zoranb Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Thanks αλλά αυτό είναι κάποιο pluggin ε? Ο ίδιος ο Chrome, από μόνος του, δεν έχει τέτοια δυνατότητα;
isay Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) οχι Δοκιμασε το παρακατω, δεν ξερω αν δουλευει Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2019 από isay
zoranb Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Χμμ σε ευχαριστώ, αλλά δεν είμαι σίγουρος πως αυτό που εννοώ εγώ youtube videos autoplay, είναι αυτό το θέμα που μου έστειλες. Ίσως εγώ να μην το χαρακτηρίζω σωστά, να περιγράψω όμως το θέμα μου πιό αναλυτικά! Έχω ston Chrome σε 5-6 tabs το κάθε ένα με youtube video. Κλείνω τον υπολογιστή και δεν θέλω όταν τον ξαναανοίγω και κλικάρω στο tab, να παίζουν αυτόματα τα videos αυτά χωρίς εγώ να τα κλικάρω! Προτιμώ να μου δείχνει που έχει σταματήσει το video από την προηγούμενη φορά και να κάνω κλικ στο play για να παίξει.
isay Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Aυτό που ζητάς σε διαβεβαιώ οτι δεν γίνεται με σκέτο chrome. ΙΣΩΣ να γινεται με κάποιο addon, οποτε ψαχνεις-δοκιμάζεις στο chrome webstore μήπως βρεις κατι.
zoranb Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δεν έχει να κάνει πάντως με αυτό που μου έστειλες στην αρχή ε; Να ξέρω τουλάχιστον μήπως κάτι δεν έκανα σωστά με τη συγκεκριμένη ρύθμιση.
isay Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δεν ξέρω. Εγω σου απάντησα για κατι δοκιμασμένο που αποτρέπει το autoplay. Εσύ θες αποτροπή του autoplay σε πολλαπλά ανοιχτά tabs με time pause και ολα αυτά μετα απο επανεκκίνηση. Δεν ξέρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα