omghi2u Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Kαλημέρα παιδιά , 2 ερωτησούλες για όποιον έχει κάνει ταξίδι με μαχαίρια και με την easy jet συγκεκριμενα. α) τα θελω για την δουλεια μου , μπορω να περάσω τα μαχαίρια μου ? ή θα πρεπει να κανω αποστολες ταχυδρομικα κτλ εκει που θα παω? β) εκλεισα εισητηρια με easy jet που μου δινει 1 cabin bag , 1 under seat bag και πηρα και μια 23κιλη βαλιτσα για κατω. Η ερώτηση είναι εχει παει κανεις σας με αναλογο εισητηριο? (για τις 2 αποσκευες μαζι σας πανω και κατω απο τη θεση) ρωταω γιατι θα παρω μια μικρη βαλιτσα για το ντουλαπακι και θελω να παρω το backpack για το laptop Μου, θα υπαρχει προβλημα? γιατι δεν αναφερουν πουθενα μεγεθος διαστασεις κτλ για την Under seat αποσκευη.
bromiaris Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 45 λεπτά πριν, omghi2u είπε Kαλημέρα παιδιά , 2 ερωτησούλες για όποιον έχει κάνει ταξίδι με μαχαίρια και με την easy jet συγκεκριμενα. α) τα θελω για την δουλεια μου , μπορω να περάσω τα μαχαίρια μου ? ή θα πρεπει να κανω αποστολες ταχυδρομικα κτλ εκει που θα παω? β) εκλεισα εισητηρια με easy jet που μου δινει 1 cabin bag , 1 under seat bag και πηρα και μια 23κιλη βαλιτσα για κατω. Η ερώτηση είναι εχει παει κανεις σας με αναλογο εισητηριο? (για τις 2 αποσκευες μαζι σας πανω και κατω απο τη θεση) ρωταω γιατι θα παρω μια μικρη βαλιτσα για το ντουλαπακι και θελω να παρω το backpack για το laptop Μου, θα υπαρχει προβλημα? γιατι δεν αναφερουν πουθενα μεγεθος διαστασεις κτλ για την Under seat αποσκευη. 1
zx1234r Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Φίλε μου στο site τα γράφει όλα αναλυτικά. Το κοίταξες? Μου πήρε κυριολεκτικά 2 λεπτά. https://www.easyjet.com/en/help/baggage/cabin-bag-and-hold-luggage https://www.easyjet.com/en/help/baggage/restricted-and-unusual-items Επειδή όμως αποτι βλέπω δεν υπάρχει χρόνος για Google search στα γράφω συγκεκριμένα. Μαχαίρια όχι στην καμπίνα, cabin bag 56x45x25cm και underseat 45x36x20cm. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2019 από zx1234r 1
omghi2u Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 ναι προφανως και εψαξα για την underseat δεν εβρισκα τιποτα σοβαρα... ευχαριστω !
zx1234r Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Η απλά δεν έψαξες. Τέλος πάντων. Καλά ταξίδια.
omghi2u Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 ναι και αν δεν εψαξα θα ντρεπομουν να το πω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα