Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλημέρα παιδιά , 2 ερωτησούλες για όποιον έχει κάνει ταξίδι με μαχαίρια και με την easy jet συγκεκριμενα.

α) τα θελω για την δουλεια μου , μπορω να περάσω τα μαχαίρια μου ? ή θα πρεπει να κανω αποστολες ταχυδρομικα κτλ εκει που θα παω?

β) εκλεισα εισητηρια με easy jet που μου δινει 1 cabin bag , 1 under seat bag και πηρα και μια 23κιλη βαλιτσα για κατω. Η ερώτηση είναι εχει παει κανεις σας με αναλογο εισητηριο? (για τις 2 αποσκευες μαζι σας πανω και κατω απο τη θεση) ρωταω γιατι θα παρω μια μικρη βαλιτσα για το ντουλαπακι και θελω να παρω το backpack για το laptop Μου, θα υπαρχει προβλημα? γιατι δεν αναφερουν πουθενα μεγεθος διαστασεις κτλ για την Under seat αποσκευη.

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, omghi2u είπε

Kαλημέρα παιδιά , 2 ερωτησούλες για όποιον έχει κάνει ταξίδι με μαχαίρια και με την easy jet συγκεκριμενα.

α) τα θελω για την δουλεια μου , μπορω να περάσω τα μαχαίρια μου ? ή θα πρεπει να κανω αποστολες ταχυδρομικα κτλ εκει που θα παω?

β) εκλεισα εισητηρια με easy jet που μου δινει 1 cabin bag , 1 under seat bag και πηρα και μια 23κιλη βαλιτσα για κατω. Η ερώτηση είναι εχει παει κανεις σας με αναλογο εισητηριο? (για τις 2 αποσκευες μαζι σας πανω και κατω απο τη θεση) ρωταω γιατι θα παρω μια μικρη βαλιτσα για το ντουλαπακι και θελω να παρω το backpack για το laptop Μου, θα υπαρχει προβλημα? γιατι δεν αναφερουν πουθενα μεγεθος διαστασεις κτλ για την Under seat αποσκευη.

Screenshot_20190112-085113_Chrome.jpg

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε μου στο site τα γράφει όλα αναλυτικά. Το κοίταξες? Μου πήρε κυριολεκτικά 2 λεπτά.

https://www.easyjet.com/en/help/baggage/cabin-bag-and-hold-luggage

https://www.easyjet.com/en/help/baggage/restricted-and-unusual-items

Επειδή όμως αποτι βλέπω δεν υπάρχει χρόνος για Google search στα γράφω συγκεκριμένα. Μαχαίρια όχι στην καμπίνα, cabin bag 56x45x25cm και underseat 45x36x20cm.

Επεξ/σία από zx1234r
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...